Gerganafen Публикувано на Януари 4 Report Share Публикувано на Януари 4 Здравейте! От скоро Мозилата ми стана така: Някой може ли да ми каже как да я направя както беше преди - с лента за изписване на адреса и т.н.? Благодаря предварително! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Просто си избрал най неподходящия браузър.Бях свикнал с мозилата и не ми се искаше да ползвам друг браузър, но се наложи заради разни проблеми които ми създаваше и преминах на Google Chrome.Изтрий и инсталирай отново мозилата си.И не си изтегляй най новата версия, а някоя по стара.Например 3.6 е добра.В момента я имам за резерва + още 2 браузъра(Опера и ИЕ).Така няма да си без браузър, докато си решиш проблема. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 5 Author Report Share Публикувано Януари 5 (редактирано) Просто си избрал най неподходящия браузър.Бях свикнал с мозилата и не ми се искаше да ползвам друг браузър, но се наложи заради разни проблеми които ми създаваше и преминах на Google Chrome.Изтрий и инсталирай отново мозилата си.И не си изтегляй най новата версия, а някоя по стара.Например 3.6 е добра.В момента я имам за резерва + още 2 браузъра(Опера и ИЕ).Така няма да си без браузър, докато си решиш проблема. Ок, благодаря ти за помощта! Редактирано Януари 5 от Gerganafen Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Мозила :1000 (10): Защо използвате това недоразумение Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Heckeriidis Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 И аз съм с мозила и не мога да пиша в темите.Затова сега сложих Опера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.