No OnE Публикувано на Февруари 2 Report Share Публикувано на Февруари 2 В Twitter, Бритни Спиърс обяви заглавието на новият си албум и публикува обложката към него. Очаква се албума да излезе на пазара на 15 март. Източник: WWW.BILLBOARD.COM Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Нямам търпение да излезе! А като знам, че ще изчетече поне 10 дни преди официалната премиера остава около месец преди да го чуем. :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Май няма такава песен в албума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Ето части от две от новите песни, които качиха на страницата на Бритни. http://www.youtube.com/watch?v=t0VZs_DrgYA http://www.youtube.com/watch?v=vWk4Lo4JHtc Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Вторият сингъл от албума ще се казва "Till The World Ends" и официално излиза на 14-ти март. А ето и още един snippet от песен в албума. http://www.youtube.com/watch?v=ZrK4-rXza3E...feature=related Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Ето я и "Till The World Ends" http://www.zshare.net/audio/87342081b1de09db/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Сигурно ли е че това ще е втория сингъл, защото не видях официална информация, никъде, а все повече хора го казват? Ето друг линк за сваляне, защото от горния не успях да сваля песента. Може и в мен да е проблема. http://www.4shared.com/audio/KqZCt7oT/Till...World_Ends.html А ето и още една песен, която изтече като till the world ends, но явно не е... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Да официална е информацията, че "Till The World Ends" ще е 2-ри сингъл. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Това момиче откакто вече не може да пее, песните й са като изпълнени от робот. Ебати изкуствения, компютъризиран глас с милиони ефекти. Това и да се насере не може да го изпее на живо...Аматьорка. И после някой ще ми я сравнява с Гага...Та те са различни вселени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Това момиче откакто вече не може да пее, песните й са като изпълнени от робот. Ебати изкуствения, компютъризиран глас с милиони ефекти. Това и да се насере не може да го изпее на живо...Аматьорка. И после някой ще ми я сравнява с Гага...Та те са различни вселени. Ще се абстрахирам от това, че съм голям фен на Бритни, за да не възприемеш думите ми погрешно. Съгласен съм, че Бритни няма шанс да изпее НЯКОИ от новите песни, но да твърдиш, че живите изпълнения на Гага приличат на оригиналите е смешно. Съгласен съм - на живо са, яки са, много по-добри са от плейбека на Бритни последните години, но нямат нищо общо със студийните и записи. Излезе официалният трак лист в сайта на Бритни: 1. Till The World Ends (Produced by Dr. Luke, Max Martin and Billboard) 2. Hold It Against Me (Produced by Dr. Luke, Max Martin and Co-produced by Billboard) 3. Inside Out (Produced by Dr. Luke, Max Martin and Billboard) 4. I Wanna Go (Produced by Max Martin and Shellback) 5. How I Roll (Produced by Bloodshy, Henrik Jonback and Magnus) 6. (Drop Dead) Beautiful featuring Sabi (Produced by Benny Blanco, Ammo, JMIKE and Billboard) 7. Seal It With A Kiss (Produced by Dr. Luke, Max Martin and Dream Machine) 8. Big Fat Bass featuring will.i.am (Produced by will.i.am) 9. Trouble For Me (Produced by Fraser T Smith) 10. Trip To Your Heart (Produced by Bloodshy, Henrik Jonback and Magnus) 11. Gasoline (Produced by Dr. Luke and Benny Blanco) 12. Criminal (Produced by Max Martin and Shellback) The Deluxe version of "Femme Fatale" will include four additional tracks: 13. Up N' Down (Produced by Max Martin, Shellback and Oligee) 14. He About To Lose Me (Produced by Rodney "Darkchild" Jerkins) 15. Selfish (Produced by Stargate, and Sandy Vee) 16. Don't Keep Me Waiting (Produced by Rodney "Darkchild" Jerkins) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kadosh Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Албума може и да не е излязъл, но вече има първата си рецензия. Един от авторите на списанието Rolling Stone вече го е слушал, и на всичкото отгоре е решил да teets за него, ето ви и рецензията песен по песен: Listening to new Britney LP at an undisclosed location. Having an MDMA flashback. #FrenchFilterHouseHasTakenOverTheWorld Credits for "How I Roll" lists 4 names for "vocal production." #NewBritney #AutoTuneIsAGenre Dr. Luke + Max Martin dropping a dubstep break on "Seal It With A Kiss." I love it when the avant-garde seeps into the mainstream. #IThink These listening sessions would be better if conducted in a dark room with a disco ball and a qt of Patron. #NewBritney Cher understood that vocal processing = eternal youth. #NewBritney Ai yai yai - dunno what made the Britney massive think I was hating earlier. Not true. Untwist yr panties. #OKMaybeALittle #NewBritney Can't review properly on just one listen - unfair. BUT I will say it's got some of the most spectacular Luke & Max productions I've heard. #NewBritney And I'm curious what Britney fans will think of the vocal processing, which I think is often fking brilliant but EXTREME #CyborgDiva I hear you. "Criminal" sounds almost like she's addressing herself. Lyric that made me laugh out loud, approvingly: "(Drop Dead) Beautiful" #AllPurposeAnthems #Britney Lyric that made me laugh out louder "Big Fat Bass" #WithItOrAtIt #NotSure #Britney Fave song on first pass is "How I Roll" #Britney Not talking vocal effects as pitch correction or T-Pain/Kanye horny robot coos, but as kaleidoscopic phoneme collage. #Britney w/bonus tracks, I counted 35 co-songwriters on new Britney record. (She isn't one of them.) #SongwriterSavingsAccountsForKidsCollegeTuition Here's a teaser bite of "How I Roll" Dr. Luke posted. This is what I'm talking about: http://bit.ly/dTB27d #GirlInTheMachine #Britney ps. накрая дори е качена част от една от новите песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Този албум се очертава да е най - силният в кариерата на Бритни. Всички клипчета, които изтекоха с samples от песните звучат адски добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kerry Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Днес за първи път чух Criminal, допадна ми и като текст, и като мелодия - http://www.youtube.com/watch?v=brkYyAY8hDI&feature=feedf Четейки и отзивите ви, май ще се навия да прослушам и останалите появили се песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.