RamireS Публикувано на Февруари 7 Report Share Публикувано на Февруари 7 22-годишният футболист Дарин Тодоров излезе от будна кома след 370 дни и вече може да говори. Това съобщиха лекуващите лекари от варненската болница „Света Анна”, цитирани от в. "Монитор". Нападателят на юношеския отбор на “Левски” катастрофира на 17 януари 2010 година на магистрала “Хемус”. Въпреки че не се движи с висока скорост, заради дупките на магистралата губи контрол над колата и катастрофира, припомня bTV. От тогава до събота Дарко се лекува в клиника в Германия, където обаче цената от 645 евро на ден за престой се оказа непосилна за близките му и семейството, а преди това в болниците в Нови пазар и в „Света Анна” във Варна. “Първата му дума беше “Обичам те”. Досега не можехме да асимилираме, че е вярно, че се е събудил. Затова не сме го огласявали. Господ ми върна детето!”, заяви вчера майката Даниела, цитирана от в. "Труд". През март Дарин ще замине на рехабилитация в Поморие. Близките му вярват, че един ден пак ще е на терена. dnes.dir.bg Цитирай Report Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SnowWhite Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Ей такива новини обичам да чета Те ми връщат вярата,че чудеса се случват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Ей такива новини обичам да чета Те ми връщат вярата,че чудеса се случват. Подкрепям !!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chasing^Mavericks Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Време е да се случват и хубави неща! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.