D&G Публикувано на Февруари 28 Report Share Публикувано на Февруари 28 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D&G Публикувано Февруари 28 Author Report Share Публикувано Февруари 28 Тая е ненормална... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Аз още не мога да го възприема,но посланието е повече от гигантско,критиците ще дадат на този клип дори по-висока оценка от всички нейни останали,колкото и на мен да ми липсва нещо в самата картина,по-важно е посланието,което оставя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Нямам думи... Този клип ми напомня и внушава толкова много неща...фантастична овертюра, картината "тип 80-те" е най-перфектната избрана...Лейди Гага е феноменална.. Просто нямам думи. Отново тая жена надмина себе си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 One word - GAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 http://hotfile.com/dl/105525089/98f6476/la....2011-.mkv.html 186mb Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Единствено картината ми харесва, клипа е отвратителен и гнусен като цяло. Много скучна работа и няма нишо общо с предните и. Досега песните и бяха доста тъпи и бързо омръзваши и я държаха смао клиповете, но вече и там се идънва... Никога не може да стигне и половината от нивото на Мадона или феновете на Бионсе! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.