ANGEL Публикувано на Март 4 Report Share Публикувано на Март 4 Ами ясна е темичката нека сега видим кои песни още си дъним на слушалките, така може и да се досетим за някоя позабравена . Моите най-стари песни в телефона са: - Емилия - Изгори ме с устни - Димана - Пак ме преследваш - Камелия - Луд си по мен - Chemical Brothers - Hey boy, hey girl Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Ивана - Като на 17, Парфюм Анелия - Само мене нямаш Десислава - Две сърца, Някой ден Камелия - Някой ден, Залеза и зората Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Jennifer Lopez - Waiting for tonight Massari - Be easy Андреа - Дали ще можеш Анелия - Не ме принуждавай Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Няма такива Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 При мен всички са нови, иначе най-старата сред най-новите ми каченa е: Алисия - Важно ли ти е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Валдес - Рибна фиеста Тошко Тодоров - Радка-пиратка :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kerry Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Рекордьорка ми е на Kansas - Dust In The Wind (1977) Току що проверих. Другите вече са ми в следващо десетилетие Scorpions - Still Loving You и Guns N Roses - Don't Cry и др. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
The Joker Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Глория "Песента" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Carlos. Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 my humps, но тя си беше в телефона.. всичко друго е свежо ! ;D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Азис - Всеки път Орнела - Невиждани очи Тез очи зелени Слави и Нели Петкова - Това е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Глория - Уморих се от теб - За добро или зло Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 5 Author Report Share Публикувано Март 5 :1000 (30):Борис Дали - Празна е душата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Ивана - Уморени и студени Ивана - Идол Ивана - Добра среща, приятели Десислава и Руслан - Мила моя, мили мой Десислава - Птица скитница Рени - Влюбих се опасно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Рекордьорка ми е на Kansas - Dust In The Wind (1977) Току що проверих. Другите вече са ми в следващо десетилетие Scorpions - Still Loving You и Guns N Roses - Don't Cry и др. това ме накара да се замисля и се сетих, че всъщност е 'The Eagles - Hotel California' ;д мисля, че беше 1975 'Caballo viejo, bamboleiro' на Julio Iglesias също е доста стара, ама май калифорнията е по-стара ;д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Chubby Checker - Lets Twist Again [1961] Uriah Heep - July Morning [1971] Eagles - Hotel California [1976] Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Down Low - Johny B Тони Стораро - 2,3,4 Akon ft. Eminem - Smack that Глория - Можеш ли да ме обичаш Laura Pausini - E ritorno da te Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Най-старият ми телефон: Преслава - "Тази нощ безумна" Преслава - "Не ми говори за любов" Преслава - "Лъган си и ти" Преслава - "Нямам право" Мария - "Знаеш ли?" Мария - "Две измамливи очи" Мария - "Обичай ме така" Мария - "Родени за любов" Гергана - "Последна вечер" Райна - "Това ми е специалността" Анелия - "Не знаеш", "Няма вече" Едни от последните които му бях добавил бяха "Новата ти" - Преслава, "Да си плащал", "Запознай я с мен", "Предавам се" - Емануела МП3-ката ми, която вече така и не ползвам: Преслава "Последен адрес" "Моят нов любовник" "Мъж на хоризонта" "Водка с утеха" "Не съм ангел" "Новата ти" "Пази се от приятелки" "Феномен" "Бързо ли говоря" "Червена точка" Глория "Лятно пълнолудие" "Можеш ли да ме обичаш" "За първи път" и други... Галена "Знам диагнозата" "Дяволът ме кара" "След 12" "Нещастница" "За последно" "На две големи" "На линия" Емануела "Късам ти нервите" "Запознай я с мен" "Да си плащал" "Всичко се връща" Анелия "Не знаеш" "Само тишина" "Няма вече" "Всичко води към теб" "Не ме принуждавай" "Добрата, лошата" "Забранявам си" Емилия "Искаш ли" "Мъртви души" "Ще се влюбиш" + целия албум "Родена съм да те обичам" Камелия "Оргазъм" "Оставяш петна" "Така ми липсваш" Райна "Плаче небето" "Това ми е специалността" и още други... Андреа "Употребена" "Най-велик" "Красива лъжа" "Страх" "Фалшиво щастие" "Моята порода" "Мен си търсил" Както и имам още много други песни вътре на Траяна, Теодора, Таня Боева..... За 2010 смених три нови телефона, така, че трябва много да изброявам... Иначе последното ми "бижу", както го наричам събира по 16 GB музика.. А за сега съм си сложил около 18 актуални хита.. Някои от тях са: Преслава "Хайде, откажи ме" (с Галена) "Как ти стои?" "Мръсно и полека" "Нищо друго" "Жените след мен" Галена "Тихо ми пази" "Не се опитвай" "С кое право?" Анелия "Така ме кефиш" Мария "Най-добрият" + новата и песен, която скоро трябва да се появи Алисия - "Имаме ли връзка?" Борис Дали - "Научи ли се?" Андреа - "Не ги прави тия работи" Кали - "Като те почна" МЕГА - "Аларма" Дилан - "Всичко давам за теб" Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
In4eTo Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Ti si moj greh Luda za tobom Преслава - Лей лей Малина - Има кой Галена - Неплатена сметка Amorosa Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DJZiki Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Офф ми може би най - старата е на Преслава - Обичам те Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Nicol & P.Diddy - Come to me Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Ceca - Lepotan Vesna Zmijanac - Sto zivota Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bisioo Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 sarah connor - from sarah with love Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ianaki Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Robert Miles - Children и 2 Unlimited - No Limit Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Nana - Let it rain Mylene Farmer - California Confide In Me - Kylie Minogue Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Jelena Karleusa - Manijak Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.