kruc Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Мерси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Може ли името ми да се промени на жоро_88 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Момо може ли да бъда прекръстена на Нелина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DJ Vasko Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 а мойто на DJ Vasko ако е възможно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 аз искам .::Ballantine`s™::. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Значи първо аз искам да се извиня за неудобството! но ще попитам дали може шефа да ми смени името на Sherlock Holmes Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 благодарско мн яко стои тва балантайнс Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Значи първо аз искам да се извиня за неудобството! но ще попитам дали може шефа да ми смени името на Sherlock Holmes По точно .::Sherlock Holmes::. Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Абе какво толкова си го харесахте това с .::точките::. Ще ти сменя ника, но за последен път, така че ти давам до края на седмицата време за размисъл какъв точно да бъде Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 (редактирано) Абе какво толкова си го харесахте това с .::точките::. Ще ти сменя ника, но за последен път, така че ти давам до края на седмицата време за размисъл какъв точно да бъде оставяй го така както е сега няма кой да си играе остави го така хах Редактирано Януари 8 от Jack Daniel's Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Сори, че пак нахалсвам, ама ако може да стана Жоро` Мерси предварително, ше почерпя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Ще по моля към потребителското ми име да бъде добавено едно "`"(fearless`) . При регистрацията ми излезе някаква грешка... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Айде и аз да сменя малко на -=[ТиХчУ]=- ако може :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 искам и аз точки около ника си :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 хахахахахаххаха, не щеш ли запетайки ,,черна,котка,, хахахах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sofiya` Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 При регистрацията не ми позволи да използвам символа "`",а гледам, че има никове, които го съдържат, та ще помоля от Sofiyaaa да стане Sofiya`. Благодаря. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SuPerFeN Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Емии ако оставам още във форума.. :1000 (29): ако може ника да ми е <NaI-GoLemiQ> Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 100QN aко може Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SuPerFeN Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Емии ако оставам още във форума.. :1000 (29): ако може ника да ми е <NaI-GoLemiQ> 100QN aко може Добре защо аз попитах преди него за смяна....неговия е сменен-моя не?????? Ве4е усещам разли4но отношение :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Чакам да размислиш, изгониха го, до 2-3 седмици никой няма да го помни, така че не виждам смисъл в тоя ник А, и вземи да спреш да пишеш с 4-ки, дразнещо е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
burg@zliata Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Аз искам да помоля за една @ в ника - burg@zliata Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Момо, смени името в профила на Джордан на кирлица, моля те! Че нали утре ще влиза http://www.ramania-bg.com/index.php?showuser=2766 Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
H'ELLBOY Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Showtek 10x =)) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 DrAkO мерси предварително Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vladeto Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Може ли ника ми да ми го смените на vladeto ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари