Putin Публикувано на Април 9 Report Share Публикувано на Април 9 Слуховете процъфтяват сред именията, мерцедесите и идеално подрязаните живи плетове в оазиса за богаташи- градчето Роузууд, Пенсилвания. Зад огромните си очила „Гучи", под перфектните си маркови дрешки, всеки тук има нещо за криене - особено гимназистките Спенсър, Ариа, Емили и Хана. Спенсър без свян пожелава гаджето на ближния си (на собствената си сестра, всъщност), Ариа ловко завърта любовна афера с учителя по английски (току-що го арестуваха в леглото!), Хана използва някои отвратителни трикове, за да се превърне в неотразима красавица, а Емили направо си губи ума по новото момиче (!) в училище... Какви палавници, а? Но - о, вие още нищо не знаете! Още от седми клас сладураните крият една ужасна тайна, която смятат за погребана навеки. У-упс... голяма грешка! Внимавай какво приказваш и дори какво си мислиш, защото не знаеш какви сили ще предизвикаш да го извадят наяве! Като казахме „погребана" тайна не подозирахме, че някой наистина ще бъде погребан най-неочаквано... В един прекрасен ден четирите сладурани започват да получават странни SMS съобщения - всъщност заплашителни послания, подписани от някой неизвестен, с мистериозния инициал „А". Възможно ли е „А" да е Алисън - суперпопулярното момиче, изчезнало преди три години? Алисън - мразената и обожавана тяхна най-добра приятелка, техният идол и обект на ужасна завист, техният властелин и низвергнат кумир? Алисън, която знае всичко за всяка от тях... Тръпки да те побият - Алисън я няма, но посланията те карат да мислиш, че тя те наблюдава отнякъде всеки божи ден, всеки миг, дори когато се криеш в собствените си мисли! Реалността крещи, че това е невъзможно. Но ако „А" не е Алисън, тогава кой е? И как би могъл да знае толкова много за лошите момичета, каквито са били, и за още по-лошите момичета, каквито са станали? Внезапно техните тайни - и най-голямата, и най-малката, дори най-дълбоко заровената - са заплашени да изплуват. Изведнъж се оказва, че в солидния Роузууд вече няма нищо сигурно, а образцовите момичета са малки, сладки - и ужасни - лъжкини. И ще си плащат скъпо за всичко. А това е само началото... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Сериала е много добре, по принцип мислех че ще е като 90210, а тия детски истории ме дразнят, но всъщност тук е малка подробност това, че са 16-17 годишни лапета мацките, самият сюжет е много готино направен и измислен ОЧаквам новия сезон на есен,предполагам че ще има Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 Сериала е много добре, по принцип мислех че ще е като 90210, а тия детски истории ме дразнят, но всъщност тук е малка подробност това, че са 16-17 годишни лапета мацките, самият сюжет е много готино направен и измислен ОЧаквам новия сезон на есен,предполагам че ще има на 14-ти юни започва 2-ри сезон нямам търпение вече Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 на 14-ти юни започва 2-ри сезон нямам търпение вече Тъй ли,не почват ли от есента всички ... Ммм супер ако е така :girl_witch: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Addie Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 (редактирано) Обожавам ги!!! Най-много по визия и характер ми харесва Ария. Много интересен сериал, само дано не го развалят. Очаквам с нетърпение премиерата на новия епизод. Редактирано Септември 7 от Addie Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Изгледах първи сезон, мислех, че ще е боза, ама ми харесва. Малко стил Gossip Girl, но по-крими. Единственото, което не ми допада е, че героините са още в гимназия и някак не ми се струва реалистично спрямо годините им, но не е прекалено застъпено, така че е ок. Най-много ми харесва Емили. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 24 Author Report Share Публикувано Септември 24 На мен Спенсър ми харесва най-много като персонаж Най-интересна и мистериозна ми се струва, според мен точно тя е убила Алисън.. в последната серия по едно време гледаше толкова зловещо полицаите, че тръпки ме побиха ;д страхотна е.. Хана също ми харесва, ама много я разлигавиха по едно време.. Емили пък е някаква мрачна, никога не се усмихва и е много странна, ама за сметка на това пък изглежда жестоко единствената тъпа ми е Ариа, супер лигава, скучна, хипер фалшива и изкуствена.. никакво развитие няма героинята й, вече цели 2 сезона само се лигави с тъпия Езра, никаква интрига няма, а да не говорим, че физиономиите й са толкова изкуствени и престорени иначе от останалите герои най-много ме забавлява Джена, винаги се появява по най-неочакваното време и стряска всички, страшна е даже на моменти си мисля, че само се преструва на сляпа.. от мъжете пък само Джейсън и Кейлъб стават за нещо, останалите са ми супер тъпи и заспали.. вече започвам да се съмнявам и в смъртта на Алисън ;д общо взето в тоя сериал има големи изненади, винаги се случва това, което най-малко очакваш.. очаквам с нетърпение новите епизоди през януари Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 На мен Спенсър ми харесва най-много като персонаж Най-интересна и мистериозна ми се струва, според мен точно тя е убила Алисън.. в последната серия по едно време гледаше толкова зловещо полицаите, че тръпки ме побиха ;д страхотна е.. Хана също ми харесва, ама много я разлигавиха по едно време.. Емили пък е някаква мрачна, никога не се усмихва и е много странна, ама за сметка на това пък изглежда жестоко единствената тъпа ми е Ариа, супер лигава, скучна, хипер фалшива и изкуствена.. никакво развитие няма героинята й, вече цели 2 сезона само се лигави с тъпия Езра, никаква интрига няма, а да не говорим, че физиономиите й са толкова изкуствени и престорени иначе от останалите герои най-много ме забавлява Джена, винаги се появява по най-неочакваното време и стряска всички, страшна е даже на моменти си мисля, че само се преструва на сляпа.. от мъжете пък само Джейсън и Кейлъб стават за нещо, останалите са ми супер тъпи и заспали.. вече започвам да се съмнявам и в смъртта на Алисън ;д общо взето в тоя сериал има големи изненади, винаги се случва това, което най-малко очакваш.. очаквам с нетърпение новите епизоди през януари Ъъъм.. Иан не си ли призна докато щеше да убива Спенсър, че той е убил Алисън.. не е тя, със сигурност.. (Аз само първи сезон съм гледал, чакам да излезе целия втори и тогава да тегля..) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 24 Author Report Share Публикувано Септември 24 Ъъъм.. Иан не си ли призна докато щеше да убива Спенсър, че той е убил Алисън.. не е тя, със сигурност.. (Аз само първи сезон съм гледал, чакам да излезе целия втори и тогава да тегля..) еми няма да ти разказвам, иначе няма да ти е много интересно после.. той си признава, ама се разбира, че не я е убил и започват нови подозрения Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Епизодът за Хелоуин преди Али да изчезне е адския. Доста нови въпроси отваря, и нищо чудно наистина Али да има близначка а А да са 3-4 души :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 20 Author Report Share Публикувано Октомври 20 наистина тоя епизод беше жесток, започвам да подозирам толкова хора.. наистина може да излезе вярно това за близначката, историята на Али беше много яка ;д може да се е опитала да я убие и да не е успяла, след това да е избягала от лудницата и наистина да я е убила ;д започвам да подозирам Мона и Лукас доста сериозно, Алисън ги третираше като парцали.. Джена също е вариант, даже може да е в комбина с Мона, досега не знаех, че се познават.. Ариа също има причина да я убие, както и останалите момичета.. много е интересно, нямам търпение да излизат вече новите епизоди, не ми се чака до януари Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BLADKO Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Наистина последната серия беше жестока.Историята с близначките беше много оригинална. Аз лично не вярвам "А" да са 3 или 4 човека.Не мога да си представя кой е защото "А" знае всичко.Дори и неща които само те 5-те (С Али) знаят. Определено почвам да си мисля,че Али има близначка която излиза от лудницата и я убива и сега преследва момичетата.Дори си мисля,че може да се е представяла и за Али а никой да не е знаел но това не ми се вярва много много. Доколкото чух в книгите било така.Али има сестра близначка която е "А" но не знам дали сериала се води точно по книгите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 24 Author Report Share Публикувано Октомври 24 не се води по книгите, затова изключвам версията с близначката и това, че Мона е А.. ама тва с близначката може и да го използват, едва ли Али е разкала ей така тая история, в тоя сериал трябва за най-малките детайли да се хванеш, за да навържеш нещата.. все още смятам, че Спенсър и Ариа имат нещо общо със смъртта на Алисън.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Аз пък четох супер теорията, с доводи, че Езра е А. И звучеше супер логично между другото Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 24 Author Report Share Публикувано Октомври 24 Аз пък четох супер теорията, с доводи, че Езра е А. И звучеше супер логично между другото още на няколко места видях хора, които говорят за тая теория, обаче нещо не я намирам.. може ли линк ? иначе не забелязахте ли как Ариа се блъсна в Езра в университета, където баща й преподаваше ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 още на няколко места видях хора, които говорят за тая теория, обаче нещо не я намирам.. може ли линк ? иначе не забелязахте ли как Ариа се блъсна в Езра в университета, където баща й преподаваше ? Ами тя е според мен доста логична, дано и продуцентите са вкарали подобен смисъл в целия сериал. Аргументите са силни и лично мен ме накараха да се замисля. Защо Езра може би е "А"? Сорри, но е на английски. Дано няма проблем Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
In4eTo Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Ок, но кога почват редовните серии от оставащото от сезона ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Ок, но кога почват редовните серии от оставащото от сезона ? Излязла е вече една. Доста интересно развитие на нещата се получава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 още на няколко места видях хора, които говорят за тая теория, обаче нещо не я намирам.. може ли линк ? иначе не забелязахте ли как Ариа се блъсна в Езра в университета, където баща й преподаваше ? И на мен ми направи впечатление това, има нещо покрай него... Някой ми беше развивал някакви теории, че Моли е А... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 28 Author Report Share Публикувано Октомври 28 Ами тя е според мен доста логична, дано и продуцентите са вкарали подобен смисъл в целия сериал. Аргументите са силни и лично мен ме накараха да се замисля. Защо Езра може би е "А"? Сорри, но е на английски. Дано няма проблем мерси много, няма проблем п.с.1 : Инче, в началото на януари продължава сезона.. п.с.2 : коя е Моли ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 29 Author Report Share Публикувано Октомври 29 "- He will be in the Halloween episode, which means he existed in Rosewood before Alison’s murder. " значи Ариа наистина се е сблъскала с Езра тогава.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
game over. Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Току - що изгледах пилотния епизод. Възхитен съм! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Лъжкините се завръщат на 2-ри Януари (Понеделник), което значи че ние във вторник ще ги гледаме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 2ри февруари Тия луди ли са... Аз до тогава ще забравя за какво става въпрос... Че и дневниците и Тайният кръг май чак тогава... Бая тъпо офф ква съм шматка, Мона май се казваше, приятелката на Хана... От тези постоянни паузи всичко се забравя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PEpsityYy Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Тази вече по ABC Family, а утре сутринта при нас! Нямам търпение да видя новия епизод за новата година Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.