mitencetoy Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Да бе... само я погребаха Иначе се замислих,че ще е доста комично,ако наистина стане така,че Езра си изгуби паметта в другия сезон , след като е прострелян в стомаха Е, в спойлерите се гласеше, че е разбрал, че Рен е от А отбора и затова го прострелва и си забравя паметта... Тук не дадоха да е разкрил някой, така че може това с паметта да не е вярно. Аааа, сега се сетих в "Revenge" простреляха Емили в корема и тя си загуби паметта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Е, в спойлерите се гласеше, че е разбрал, че Рен е от А отбора и затова го прострелва и си забравя паметта... Тук не дадоха да е разкрил някой, така че може това с паметта да не е вярно. Напротив,той каза:знам кой си Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Напротив,той каза:знам кой си Те постоянно си мислят, че знаят кой е, ама... Ако наистина майката на Алисън е мъртва, ще е мега глупаво, ще има да се разтягат локуми пак цял сезон кой се е опитал да убие Алисън... ПФ! Също не се разбра и кое е заровеното момиче, дали ще се окаже сестрата на Сиси, както се твърди из нета? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 За мен като цяло всичко е разгадано.Вече почти нищо интересно няма какво да стане освен да открият А и колкото повече го проточват толкова по-скучно ще става.Иначе от много време искам да кажа,че сериала загуби един от най-интересните си персонажи и то не знам защо,а именно Джена ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Да бе... само я погребаха Иначе се замислих,че ще е доста комично,ако наистина стане така,че Езра си изгуби паметта в другия сезон , след като е прострелян в стомаха Не и заровиха главата. Но и Алисън я погребаха, а ето я пак. То целия сериал е лишен от всякаква логика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 За мен като цяло всичко е разгадано.Вече почти нищо интересно няма какво да стане освен да открият А и колкото повече го проточват толкова по-скучно ще става.Иначе от много време искам да кажа,че сериала загуби един от най-интересните си персонажи и то не знам защо,а именно Джена ! Актрисата, която играе Джена е била бременна, докато са снимали четвърти сезон и затова не участва в него. И аз се надявам в пети сезон отново да участва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Тъпотия... нямам сили повече за този сериал. Предполагам, че ще чакам следващия сезон да излезе направо целия и тогава да го гледам, нямам нерви вече да ми проточват цяла година с по един тъп епизод без никаква развръзка.. Дори не знам кое да коментирам от финала, супер безинтересно беше всичко. Този дето е тупнал Алисън в тиквата е Джейсън, а -А беше момче със сигурност. Езра сигурно няма да умре :1000 (20): Слабо, много слабо.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Впрочем се сетих за още една теория и по всяка вероятност е една от двете,които дискотирахме. Втората теория е,че наистина Алисън има близначка,която е луда и майка и я крие от всички и никой не знае за съществуването и. (както е по книгите) Същата тази близначка удря Алисън с камъка (мрази я примерно или защото не е добре) ,но после А я убива същата нощ мислейки я за Алисън. Майката на Алисън си мълчи,защото взема пари от семейството на Спенсър като ги кара да си мислят,че тя е убила Алисън,но тя си мисли,че и двете и момичета са мъртви като гроба на Алисън просто не е открит и не я устройва гробът на близначката да бъде отворен ,не защото ще се разбере,че това не е Али,а защото няма да взима кеш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 А може сестра и да води А тийм все още ,а умрялата да е сестрата на Сиси. Още една възможна теория е ,че в ковчега на Алисън е майката на Тоби Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 И последно : майката на Алисън има близначка,която убива Алисън.И накрая това,което видяхме е как погребват нея,а не майката на Али. А близначката е майката на Мона,някой знае ли коя е майка и всъщност и тя мрази момичетата,защото са се държали ужасно с дъщеря и.После Мона убива майка си (поради някаква причина) и я рови вместо Алисън,като целта и е да привлече всички на своя страна и тя да стане новата Алисън.Обаче майка и има още съюзници,за които дори тя не е знаела и така ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Изключително разочарован съм от финала! Нищо съществено не се случи, ебаси...... Толкова го чаках, а толкова се разочаровах. Епизодите 18 и 19 бяха много по-интересни от финала, например. 5-ти сезон не го чакам кой знае колко. Не ми повиши интереса финала честно казано. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Това е сериалът с най-разочароващи финали евър. Всъщност, това важи само за този и предния сезон. Като се замисля, първи и втори сезон имаха напрегнати последни епизоди. Беше сериозен в началото и се разтегна като локум и инфантилизира впоследствие. Това е злощастната съдба на всички шоута, които се точат твърде дълго. Героите и историята биват съсипвани за пари. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Брутален финал на сезона! НЕ знам как ще издържа до юни ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 На мен ми хареса финала, единствено ме разочарова че не казаха кой е А. А на вас няма как да ви е интересно като сте прочели всички възможни спойлери в нета и знаете кво се случва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Най-накрая си свалих целия 4-ти сезон и го почвам утре !! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Четох в интернет,че А присъства в първи епизод на 1ви сезон (така са казали сценаристите) и след като го изгледах отново единственият,който досега не беше подозиран,а присъства там е Рен (в спойлерите също пише,че той е А) Също така четох,че когато Мая вика Спенсър да и помогне да изнесат нещата на Алисън тя изкарва едни кашони с тетрадки и ги оставя пред входа,където А ги намира и от там започва да знае тайните на лъжкините (има логика,защото 1 година преди това те не получават никакви заплахи и смс-и) ,а и май наистина е така,защото сега гледах,че като се върнаха и качваха кашоните в камиона тетрадките ги нямаше или поне не се видяха. Третото,което на мен ми е много интересно и чак сега забелязах защо откриха фалшивото тяло на Алисън задизана под къщата на семейството и ???? (Чак сега забелязах,че Тоби и майката на Али са били други актрьори) :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 (Чак сега забелязах,че Тоби и майката на Али са били други актрьори) :1000 (29): Тоби винаги си е бил Тоби, за майката на Али не знам.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Тоби винаги си е бил Тоби, за майката на Али не знам.. Кой е този който придружава тогава Джена в първи епизод на първи сезон до гроба на Алисън ? Да не е това А Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 На мен пък ми хареса финала. Най-сетне разбрахме всичко около нощта в която Али изчезна. Всяка една подробност и т.н., вече няма да чуваме нищо относно това, най-накрая една загадка е разгадана изцяло. Алисън е една много силна актриса, няма слабо при нея. Страхотна е! Като цяло четвърти сезон си беше доста интересен. Надявам се да продължат така и в следващия. Чакам с нетърпение Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Защо повечето субтитри са изтрити ? Сваляй си ги от тук Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Доста силен сезон ! Любовните истории ме дразнят и постоянно ги прескачах, но всичко друго беше на ниво. За първи път според мен най-слабия епизод беше посветения на Halloween. За моя изненада черно-белия епизод ми хареса. Не ми хареса факта че убиха г-жа Д. Тъкмо можеше да се разбере нещо повече и хоп. Езра, Пейдж и Тоби да напуснат ! Дано Али се завърне в града. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Доста силен сезон ! Любовните истории ме дразнят и постоянно ги прескачах, но всичко друго беше на ниво. За първи път според мен най-слабия епизод беше посветения на Halloween. За моя изненада черно-белия епизод ми хареса. Не ми хареса факта че убиха г-жа Д. Тъкмо можеше да се разбере нещо повече и хоп. Езра, Пейдж и Тоби да напуснат ! Дано Али се завърне в града. Ще се върне, даже ще участва с лъжкините като главна актриса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Ще се върне, даже ще участва с лъжкините като главна актриса. Инфо ? Все пак каза в последния епизод че ще изчезне завинаги. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Инфо ? Все пак каза в последния епизод че ще изчезне завинаги. Ми така четох някъде, даже на новия постер за сезон 5 ще е заедно с момичетата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.