Jump to content

Pretty little liars / Малки сладки лъжкини

Препоръчани коментари

Да бе... само я погребаха 1000%20(29).gif

Иначе се замислих,че ще е доста комично,ако наистина стане така,че Езра си изгуби паметта в другия сезон , след като е прострелян в стомаха :roll1: :bowdown:

Е, в спойлерите се гласеше, че е разбрал, че Рен е от А отбора и затова го прострелва и си забравя паметта... Тук не дадоха да е разкрил някой, така че може това с паметта да не е вярно.1000%20(29).gif

Аааа, сега се сетих в "Revenge" простреляха Емили в корема и тя си загуби паметта. :D

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,2k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Е, в спойлерите се гласеше, че е разбрал, че Рен е от А отбора и затова го прострелва и си забравя паметта... Тук не дадоха да е разкрил някой, така че може това с паметта да не е вярно.1000%20(29).gif

Напротив,той каза:знам кой си :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Напротив,той каза:знам кой си :mf_surrender:

Те постоянно си мислят, че знаят кой е, ама...1000%20(29).gif

Ако наистина майката на Алисън е мъртва, ще е мега глупаво, ще има да се разтягат локуми пак цял сезон кой се е опитал да убие Алисън... ПФ!

Също не се разбра и кое е заровеното момиче, дали ще се окаже сестрата на Сиси, както се твърди из нета?

Сподели в други сайтове

За мен като цяло всичко е разгадано.Вече почти нищо интересно няма какво да стане освен да открият А и колкото повече го проточват толкова по-скучно ще става.Иначе от много време искам да кажа,че сериала загуби един от най-интересните си персонажи и то не знам защо,а именно Джена !

Сподели в други сайтове

Да бе... само я погребаха 1000%20(29).gif

Иначе се замислих,че ще е доста комично,ако наистина стане така,че Езра си изгуби паметта в другия сезон , след като е прострелян в стомаха :roll1: :bowdown:

Не и заровиха главата. Но и Алисън я погребаха, а ето я пак. То целия сериал е лишен от всякаква логика.

Сподели в други сайтове

За мен като цяло всичко е разгадано.Вече почти нищо интересно няма какво да стане освен да открият А и колкото повече го проточват толкова по-скучно ще става.Иначе от много време искам да кажа,че сериала загуби един от най-интересните си персонажи и то не знам защо,а именно Джена !

Актрисата, която играе Джена е била бременна, докато са снимали четвърти сезон и затова не участва в него. И аз се надявам в пети сезон отново да участва.

image.jpg
Сподели в други сайтове

Тъпотия... нямам сили повече за този сериал. Предполагам, че ще чакам следващия сезон да излезе направо целия и тогава да го гледам, нямам нерви вече да ми проточват цяла година с по един тъп епизод без никаква развръзка..

Дори не знам кое да коментирам от финала, супер безинтересно беше всичко. Този дето е тупнал Алисън в тиквата е Джейсън, а -А беше момче със сигурност.

Езра сигурно няма да умре :1000 (20):

Слабо, много слабо..

Сподели в други сайтове

Впрочем се сетих за още една теория и по всяка вероятност е една от двете,които дискотирахме.

Втората теория е,че наистина Алисън има близначка,която е луда и майка и я крие от всички и никой не знае за съществуването и. (както е по книгите)

Същата тази близначка удря Алисън с камъка (мрази я примерно или защото не е добре) ,но после А я убива същата нощ мислейки я за Алисън.

Майката на Алисън си мълчи,защото взема пари от семейството на Спенсър като ги кара да си мислят,че тя е убила Алисън,но тя си мисли,че и двете и момичета са мъртви като гроба на Алисън просто не е открит и не я устройва гробът на близначката да бъде отворен ,не защото ще се разбере,че това не е Али,а защото няма да взима кеш.

Сподели в други сайтове

А може сестра и да води А тийм все още ,а умрялата да е сестрата на Сиси.

Още една възможна теория е ,че в ковчега на Алисън е майката на Тоби 1000%20(29).gif

Сподели в други сайтове

И последно : майката на Алисън има близначка,която убива Алисън.И накрая това,което видяхме е как погребват нея,а не майката на Али.

А близначката е майката на Мона,някой знае ли коя е майка и всъщност и тя мрази момичетата,защото са се държали ужасно с дъщеря и.После Мона убива майка си (поради някаква причина) и я рови вместо Алисън,като целта и е да привлече всички на своя страна и тя да стане новата Алисън.Обаче майка и има още съюзници,за които дори тя не е знаела и така ...

Сподели в други сайтове

Изключително разочарован съм от финала! Нищо съществено не се случи, ебаси...... Толкова го чаках, а толкова се разочаровах.

Епизодите 18 и 19 бяха много по-интересни от финала, например. 5-ти сезон не го чакам кой знае колко. Не ми повиши интереса финала честно казано. :)

Сподели в други сайтове

Това е сериалът с най-разочароващи финали евър. Всъщност, това важи само за този и предния сезон. Като се замисля, първи и втори сезон имаха напрегнати последни епизоди. Беше сериозен в началото и се разтегна като локум и инфантилизира впоследствие. Това е злощастната съдба на всички шоута, които се точат твърде дълго. Героите и историята биват съсипвани за пари.

Сподели в други сайтове

На мен ми хареса финала, единствено ме разочарова че не казаха кой е А.

А на вас няма как да ви е интересно като сте прочели всички възможни спойлери в нета и знаете кво се случва.

Сподели в други сайтове

Четох в интернет,че А присъства в първи епизод на 1ви сезон (така са казали сценаристите) и след като го изгледах отново единственият,който досега не беше подозиран,а присъства там е Рен (в спойлерите също пише,че той е А)

Също така четох,че когато Мая вика Спенсър да и помогне да изнесат нещата на Алисън тя изкарва едни кашони с тетрадки и ги оставя пред входа,където А ги намира и от там започва да знае тайните на лъжкините (има логика,защото 1 година преди това те не получават никакви заплахи и смс-и) ,а и май наистина е така,защото сега гледах,че като се върнаха и качваха кашоните в камиона тетрадките ги нямаше или поне не се видяха.

Третото,което на мен ми е много интересно и чак сега забелязах защо откриха фалшивото тяло на Алисън задизана под къщата на семейството и ????

(Чак сега забелязах,че Тоби и майката на Али са били други актрьори) :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Тоби винаги си е бил Тоби, за майката на Али не знам.. :D

Кой е този който придружава тогава Джена в първи епизод на първи сезон до гроба на Алисън ? Да не е това А :helpsmilie:

Сподели в други сайтове

На мен пък ми хареса финала. Най-сетне разбрахме всичко около нощта в която Али изчезна. Всяка една подробност и т.н., вече няма да чуваме нищо относно това, най-накрая една загадка е разгадана изцяло. Алисън е една много силна актриса, няма слабо при нея. Страхотна е! Като цяло четвърти сезон си беше доста интересен. Надявам се да продължат така и в следващия. Чакам с нетърпение :)

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Защо повечето субтитри са изтрити ?

Сваляй си ги от тук

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Доста силен сезон !

Любовните истории ме дразнят и постоянно ги прескачах, но всичко друго беше на ниво.

За първи път според мен най-слабия епизод беше посветения на Halloween.

За моя изненада черно-белия епизод ми хареса.

Не ми хареса факта че убиха г-жа Д. Тъкмо можеше да се разбере нещо повече и хоп.

Езра, Пейдж и Тоби да напуснат !

Дано Али се завърне в града.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Доста силен сезон !

Любовните истории ме дразнят и постоянно ги прескачах, но всичко друго беше на ниво.

За първи път според мен най-слабия епизод беше посветения на Halloween.

За моя изненада черно-белия епизод ми хареса.

Не ми хареса факта че убиха г-жа Д. Тъкмо можеше да се разбере нещо повече и хоп.

Езра, Пейдж и Тоби да напуснат !

Дано Али се завърне в града.

Ще се върне, даже ще участва с лъжкините като главна актриса.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...