DeanWinchester Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Подновили са сериала за още 2 сезона след 5-ти ... :1000 (10): Днес излезе нов епизод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Подновили са сериала за още 2 сезона след 5-ти ... :1000 (10): Днес излезе нов епизод. Ох, давай да слагаме край на тази лудост! Аз съм А!!! Исках да се разнообразя и да побъзикам приятелките, но те от шега не разбират и оплетоха конците. Сега ще правят рейтинг на мой гръб, но лошо им се пише! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Изгрубяха с тия два сезона още. Иначе новият епизод не беше лош, но отново останах доста объркан от случилото се. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Много добър епизод, доста тайни се разкриха. Кой е убил Уилдън, тва че Шона е от 'A', макар и да умря.. много, много ми се вдигнаха очакванията за следващия/следващите епизод/и. Очертава се добър сезон, а и бяха обещали, че ще тръгнат в нова насока. Е, проличава си още от първия епизод... Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Още два сезона... не знам какво има още да разтягат. очаквах този да е последен. Ако изключим, сцените с Ария е в болницата, и спомените на Али с Езра, епизода наистина не беше лош. Естествено, накрая се разбра, че нищо не се разбра. Общо взето всички са "А" освен 5-те лъжкини. Главатарката би следвало да е Джена, която е единствената, която наистина има сериозен мотив да види сметката на Алисън и компания. Останалите са хора на които са се подигравали, но чак пък всеки от тях да излезе такъв психопат след това и нито един да не забрави миналото... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Интересен епизод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Не ми хареса, очаквах повече. Това на покрива на финала си беше момче, а сега изведнъж се оказа, че е Шана :1000 (20): Доста тъп епизод като начало на сезона, ще чакам да излезе целия летен и тогава ще продължа, белким наистина се случи нещо за 12 епизода. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Както е тръгнало, ще има поне 10 сезона... първи епизод е поставил рекорд като "най-туитван", а зрителите били приблизително 3.000.000 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ОпАсЕн За ЖеНи Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Усилено продължават да "развиват" сериала тъпо. Не знам от колко време не съм гледал епизод, който да ме заинтригува. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Много добър беше следващия епизод браво най-накрая малко да се раздвижат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Ебаси епизода Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Поредният як епизод!! Интересът ми е завишен на 100000%. Нямам търпение за следващия епизод! Бахти якия сериал и сезон! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Очаквам Али и Емили да станат гаджета. Много са сладки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Втори епизод беше по-интересен от премиерния. Като цяло ми е интересно как ще се развият нещата нататък и се надявам да не го забозят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Отново интересен епизод. Хареса ми, макар че пак сума ти загадки и пак никакви отговори, но пък ми хареса разкритието на Хана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 И втори епизод беше някаква върховна боза, засега въобще не ми харесва сериала, прекалено еднакво е всичко, а в същото време все едно не е същия сериал. :1000 (29): Много е нелепо как във всякакви ситуации и емоционални състояния на героините, те винаги са облечени с последен модел дрехи. Американска му работа... :1000 (27): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 29 Author Report Share Публикувано Юни 29 Според мен е много тъп новия сезон, сигурно накрая ще спра да го гледам. Алисън не скандализира изобщо, очаквах много повече от нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Алисън срещу Мона - война между две кралици! Скандализират максимално! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Алисън срещу Мона - война между две кралици! Скандализират максимално! Оо, нямам търпение! Алисън със собствени усилия е лидер, а Мона нямаше да бъде нищо без Алисън и си е реплика. Вярно е, че Мона е търпяла много подигравки, но трябваше ли след като й се подредиха нещата и тя да прави мръсотии? Алисън осъзнава постъпките си в миналото и съжалява за тях, сега обаче ще трябва да покаже пак кой командва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Четвърти епизод не ми хареса много, но към пети имам високи очаквания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Усещам, че Алисън ще скандализира мощно и ще си върне лидерското място! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Брутален епизод! Алисън показа кой командва, всички са под нейн контрол отново Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Аз изгледах до 4-ти досега и не мога, просто не мога... не е библейско просто. Толкова е аматьорско това, че момичетата постоянно са с последна мода дрехи, независимо от емоционалното си състояние, че просто не е истина, супер позьорско и елементарно. Какво би станало ако Ариа е облечена в обикновен домашен анцуг когато е в период на тежка депресия след като е убила човек, вместо поличка, шапчица и обувки по последни тенденции? Не си обяснявам как ги допускат тези неща. Иначе явно накрая ще се окаже, че -А си е Алисън, забелязахте ли в епизода как писа смс на Хана и накрая написа "-A" но се усети и си довърши "-A...lison" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Emison <3 Интересен епизод.. Липсваше ми -А. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Мона обаче е голяма актриса, как се сви като кученце между зубърският си колектив, а и как беше обработила видеото Много ми харесват драмите, които се развиват. Радвам се, че Джена отново е в града, интересно ми е по какъв начин ще се опитат да съсипят Алисън, която от друга страна осъзна, че все още притежава огромна сила. Хана ми е малко странна - краде, пие, не знаела коя е.. надявам се Кейлъб да е вкара в релси. Беше ясно, че Ариа ще се върне при Езра. Това, че Емили си поиска от Алисън ме изненада страшно много Накефих им се яко.. Единствено незадоволена остана Ханчето.. ама има време. Интересно е, всички скандализират максимално.. ще видим нататък. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.