Jump to content

Pretty little liars / Малки сладки лъжкини

Препоръчани коментари

• Отговори 1,2k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Подновили са сериала за още 2 сезона след 5-ти ... :1000 (10):

Днес излезе нов епизод.

Ох, давай да слагаме край на тази лудост! Аз съм А!!! Исках да се разнообразя и да побъзикам приятелките, но те от шега не разбират и оплетоха конците. Сега ще правят рейтинг на мой гръб, но лошо им се пише! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Много добър епизод, доста тайни се разкриха. Кой е убил Уилдън, тва че Шона е от 'A', макар и да умря.. много, много ми се вдигнаха очакванията за следващия/следващите епизод/и.

Очертава се добър сезон, а и бяха обещали, че ще тръгнат в нова насока. Е, проличава си още от първия епизод... :) Браво!

Сподели в други сайтове

Още два сезона... не знам какво има още да разтягат. очаквах този да е последен.

Ако изключим, сцените с Ария е в болницата, и спомените на Али с Езра, епизода наистина не беше лош. Естествено, накрая се разбра, че нищо не се разбра. Общо взето всички са "А" освен 5-те лъжкини. Главатарката би следвало да е Джена, която е единствената, която наистина има сериозен мотив да види сметката на Алисън и компания. Останалите са хора на които са се подигравали, но чак пък всеки от тях да излезе такъв психопат след това и нито един да не забрави миналото...

Сподели в други сайтове

Не ми хареса, очаквах повече. Това на покрива на финала си беше момче, а сега изведнъж се оказа, че е Шана :1000 (20):

Доста тъп епизод като начало на сезона, ще чакам да излезе целия летен и тогава ще продължа, белким наистина се случи нещо за 12 епизода.

Сподели в други сайтове

И втори епизод беше някаква върховна боза, засега въобще не ми харесва сериала, прекалено еднакво е всичко, а в същото време все едно не е същия сериал. :1000 (29):

Много е нелепо как във всякакви ситуации и емоционални състояния на героините, те винаги са облечени с последен модел дрехи. Американска му работа... :1000 (27):

Сподели в други сайтове

Алисън срещу Мона - война между две кралици! Скандализират максимално!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Алисън срещу Мона - война между две кралици! Скандализират максимално!

Оо, нямам търпение! Алисън със собствени усилия е лидер, а Мона нямаше да бъде нищо без Алисън и си е реплика. Вярно е, че Мона е търпяла много подигравки, но трябваше ли след като й се подредиха нещата и тя да прави мръсотии? Алисън осъзнава постъпките си в миналото и съжалява за тях, сега обаче ще трябва да покаже пак кой командва!

Сподели в други сайтове

Усещам, че Алисън ще скандализира мощно и ще си върне лидерското място!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Брутален епизод! Алисън показа кой командва, всички са под нейн контрол отново ;)

Цитат

Сподели в други сайтове

Аз изгледах до 4-ти досега и не мога, просто не мога... не е библейско просто. Толкова е аматьорско това, че момичетата постоянно са с последна мода дрехи, независимо от емоционалното си състояние, че просто не е истина, супер позьорско и елементарно. Какво би станало ако Ариа е облечена в обикновен домашен анцуг когато е в период на тежка депресия след като е убила човек, вместо поличка, шапчица и обувки по последни тенденции?

Не си обяснявам как ги допускат тези неща. Иначе явно накрая ще се окаже, че -А си е Алисън, забелязахте ли в епизода как писа смс на Хана и накрая написа "-A" но се усети и си довърши "-A...lison"

Сподели в други сайтове

Мона обаче е голяма актриса, как се сви като кученце между зубърският си колектив, а и как беше обработила видеото :3fdb8960598fa63e: Много ми харесват драмите, които се развиват. Радвам се, че Джена отново е в града, интересно ми е по какъв начин ще се опитат да съсипят Алисън, която от друга страна осъзна, че все още притежава огромна сила. Хана ми е малко странна - краде, пие, не знаела коя е.. надявам се Кейлъб да е вкара в релси. Беше ясно, че Ариа ще се върне при Езра. Това, че Емили си поиска от Алисън ме изненада страшно много :D Накефих им се яко.. Единствено незадоволена остана Ханчето.. ама има време. Интересно е, всички скандализират максимално.. ще видим нататък.

Цитат

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...