Jump to content

Pretty little liars / Малки сладки лъжкини

Препоръчани коментари

Аз изгледах до 4-ти досега и не мога, просто не мога... не е библейско просто. Толкова е аматьорско това, че момичетата постоянно са с последна мода дрехи, независимо от емоционалното си състояние, че просто не е истина, супер позьорско и елементарно. Какво би станало ако Ариа е облечена в обикновен домашен анцуг когато е в период на тежка депресия след като е убила човек, вместо поличка, шапчица и обувки по последни тенденции?

Не си обяснявам как ги допускат тези неща. Иначе явно накрая ще се окаже, че -А си е Алисън, забелязахте ли в епизода как писа смс на Хана и накрая написа "-A" но се усети и си довърши "-A...lison"

Не мисля така. Поне не и в конкретния посочен случай. Хана щеше да знае, че става дума за Алисън така или иначе, все пак няма -А да я кани на гости,но Алисън не искаше да я плаши и вместо само инициала, си довърши името. Иначе, ясно е, че всеки може да е всичко в този сериал, но, на този етап, ще е мега тъпо дори и за тях Алисън да е -А.

Що се отнася до модата- никой не би гледал повече от два- три епизода разни парцалеси по анцузи да ронят сълзи. За това аз лично мога да погледна в огледалото. :1000 (29): Като ще страдат- да е в котюр. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,2k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Наистина разбиващ епизод. Особено сцената с Алисън и Монa беше страхотна, Али отново я срази, на Мона бързо и загина самочувствието. :D

Интересно ми е кой направи мазалото накрая на епизода, кой беше отново екипиран? Предположения?

Сподели в други сайтове

Добре, че -А се завърна, иначе сериала започна да прилича на латино сапунка. :1000 (29): Не разбирам кое му беше толкова феноменалното на епизод 100? То не бяха превъзнасяния от сценаристите, че ще е нещо епично, че ще има бахти разкритията, а накрая какво?

Хана обаче продължава да е моят фаворит в този сериал, сладурана! :1000 (29):

BTW, Защо ли не показаха на Лукас приятелката? Да не се окаже накрая, че е с приятел? :scratch:

Сподели в други сайтове

Алисън пак ще си върне позицията на лидер, искам да я смачка тая Мона! :gun_bandana:

Интересен сезон се очертава. Вече във всеки се съмнявам, че може да е -А...

Имаше един Ноел Кан, къде изчезна?

Сподели в други сайтове

Значи вече започна да става яко банално. Сега Шана ще се окаже жива, само и само Ария да си остане добричка като агънце. Вместо да направят нещо интересно с образа на Езра извъртяха така нещата, че продължи да тича по своята изгора. Това не ми харесва в този сериал, че каквото и да стане, както и да ги въртят, главните герои винаги ще са мили и добри.

А относно марковите дрехи, мисля че е нещо като продуктово позициониране.

Сподели в други сайтове

Да, това и аз съм го забелязал, пускат бомба в някой епизод и изглежда, че някой положителен герой е едва ли не най-големият злодей в сериала, а накрая се оказа, че прави нещо с цел да помогне на една от 4-те моделки. Супер изтъркано и банално... може би сериала си е същия и аз да съм пораснал, не знам, но по всичко личи, че аудиторията за която е предназначен далеч не е за 20+ годишни момчета. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Да, това и аз съм го забелязал, пускат бомба в някой епизод и изглежда, че някой положителен герой е едва ли не най-големият злодей в сериала, а накрая се оказа, че прави нещо с цел да помогне на една от 4-те моделки. Супер изтъркано и банално... може би сериала си е същия и аз да съм пораснал, не знам, но по всичко личи, че аудиторията за която е предназначен далеч не е за 20+ годишни момчета. :1000 (29):

Предназначен е за 14-16 годишната американска кифла, която по-скоро би спряла да гледа телевизия от колкото да приеме, че Езра може да е А. И изобщо не говоря пресилено отвори някой американски форум на сериала и ще видиш, че голяма част са наистина много доволни от случващото се.

Сподели в други сайтове

Сега се оказва, че Шана не е от отбора на А, а е от отбора на Мона, които мразят Алисън.

Ама разбира се... А и нали е подновен за още два сигурни сезона, ще има да си ни баламосват още доста време, докато разберем кой наистина е А. Само да не се окаже претрупано както в "Gossip Girl" и А да е някой супер нелеп персонаж.

Сподели в други сайтове

Интересен епизод, но като се замисля, че ще ни размотават още два сезона, нещо не го виждам този сериал. Надявам се рейтингът му да падне драстично, за да го приключват по-бързо. Голям локум става вече тази история с "А". Другият вариант е до края на този сезон да разкрият истинския "А" и от следващия нещата да поемат в съвсем друга посока. Но това е малко вероятно май.

image.jpg
Сподели в други сайтове

Интересен епизод, но като се замисля, че ще ни размотават още два сезона, нещо не го виждам този сериал. Надявам се рейтингът му да падне драстично, за да го приключват по-бързо. Голям локум става вече тази история с "А". Другият вариант е до края на този сезон да разкрият истинския "А" и от следващия нещата да поемат в съвсем друга посока. Но това е малко вероятно май.

Доколкото четох, рейтингът му в момента си е доста добър. Иначе А си беше Мона, но след това влезе в играта по-активно и човекът, който се е опитал да убие Алисън, реално той в момента праща съобщенията, преди дали е пращал не знам.

Сподели в други сайтове

Доколкото четох, рейтингът му в момента си е доста добър. Иначе А си беше Мона, но след това влезе в играта по-активно и човекът, който се е опитал да убие Алисън, реално той в момента праща съобщенията, преди дали е пращал не знам.

Да, рейтингът си е доста добре. Иначе лично на мен цялата история с Мона и А. ми е голяма обърквация вече. Искам отговори! :girl_cry2: 1000%20(29).gif

image.jpg
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
И каква беше логиката в идеята на Али ?

Да престанат да се съмняват в историята с отвличането й. Или поне не чак толкова. Полицията да е убедена, че някой локо действително ги наобикаля.

Сподели в други сайтове

Много са ми интересни епизодите. Емили в последно време ме кефи супер много.. започнала е да мачка яко!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...