DeanWinchester Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Аз гледах 7 епизод и имах чувството, че гледам Листопад. Дават ги как слагат масата, как си говорят на нея, Хана си пийваше ракийка, абе страхотно просто! Да не говорим, че това, че Страница видя плъх в шкафчето си се оказа едва ли не егати травмата, ама чакайте малко, американци изнежени, ако дойдете на тавана ми сигурно ше се поболеете от страх... вече ми е много забавен сериала, не ми е скучен дори, а забавен, което в крайна сметка е целта де. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Писах в фб на страницата на бтв комеди и ги питах дали ще излъчат 3 сезон а казаха че засега няма такава вероятност Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Писах в фб на страницата на бтв комеди и ги питах дали ще излъчат 3 сезона и казаха че засега няма такава вероятност Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Трети сезон го излъчваха по BTV Lady. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Али какъв шопар е станала ... Бременна ли е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Али какъв шопар е станала ... Бременна ли е? Я бъди джентълмен! :1000 (29): Едва ли, Саша е на 18, рано й е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Я бъди джентълмен! :1000 (29): Едва ли, Саша е на 18, рано й е. Е освинчила се е ... :1000 (34): Може нарочно да е за сериала, иначе не биха я пуснали така. Щяха да и разпънат кадрите като на Андреа. :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Е освинчила се е ... :1000 (34): Може нарочно да е за сериала, иначе не биха я пуснали така. Щяха да и разпънат кадрите като на Андреа. :1000 (29): :1000 (29): Наистина е напълняла, но не е за ролята. Момичето е още в пубертет, на всички ни се отразява различно, мен питай. И Луси беше напълняла по едно време, но не ги притискат с разни диети, което по принцип е добре.Ще си ги свалят, така или иначе, няма да се изоставят за дълго. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Али какъв шопар е станала ... Бременна ли е? Четох, че е бременна, но не мисля. Твърде млада е. :1000 (29): Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Емилия почна да мачка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Четох, че е бременна, но не мисля. Твърде млада е. :1000 (29): Е познавам 15 годишни които родиха ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Емилия почна да мачка! Супер много ме кефи! Е познавам 15 годишни които родиха ... Но не мисля, че тя би си го позволила. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Супер много ме кефи! Но не мисля, че тя би си го позволила. А е супер неоценена. Единствената която не е печелила нито една самостоятелна награда. :gun_bandana: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Али щото се смя на Хана.. дано сега Хана й се подиграва, но би било гавра от страна на сценаристите защото А-ту наистина си е загладила косъм. BTW На 8 епизод съм, май тая Бетани ли е, ква е, ще се окаже близначката на Алинцету. Изплаках си очите вече на тоя сериал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 На 10 епизод съм. Не знам вече какво да очаквам ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Някой ще умре в следващия епизод. Всички мислят, че ще е Мона. ТЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪПО. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Някой ще умре в следващия епизод. Всички мислят, че ще е Мона. ТЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪПО. Еми в книгите Мона се размаза на пихтия, та може... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Еми в книгите Мона се размаза на пихтия, та може... Все тая! Janel е уникална! Не трябва да убиват Мона. Да махат Кейлъб или Тоби че ми омръзна от тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Все тая! Janel е уникална! Не трябва да убиват Мона. Да махат Кейлъб или Тоби че ми омръзна от тях. Ти пък... Та то Кейлъб го нямаше сумати време, тъкмо се появи и ти искаш да го махат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Ти пък... Та то Кейлъб го нямаше сумати време, тъкмо се появи и ти искаш да го махат. Да. Искам Хана да стане лесбийка и да се влюби в Емили. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Да. Искам Хана да стане лесбийка и да се влюби в Емили. И накрая всичките да се окажат лесбийки?! Шегата настрана... Май наистина ще се окаже, че Алисън има близначка, както в книгите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Все тая! Janel е уникална! Не трябва да убиват Мона. Да махат Кейлъб или Тоби че ми омръзна от тях. И аз харесвам Джанел. Мона не толкова, но не искам да я убиват. Определено Тоби трябва да остане. А Кейлеб- той ми е един Мунчо, но не трябва да го трепят. Да претрепят Сидни или Джена, ако толкова им трябва жертвоприношение :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 А може и да е детективката- да я убият преди да говори с Али или с когото там трябва да се срещне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Според мен ще убият Мона и ще накиснат Ариа за убийството. Просто предположение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Според мен детективката ще научи нещо важно и -A ще я убие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.