Jump to content

Pretty little liars / Малки сладки лъжкини

Препоръчани коментари

• Отговори 1,2k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Сладки са, но не ме кефи, че Хана стана лесба.

От 5 лъжкини, 3 са лесбо, една се друсаше, а друга ходеше с даскала си.

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Спойлери от Кийгън за коледният епизод – 5х13 How The -A Stole Christmas

Феновете на двойките в сериала ще се изненадат приятно и ще бъдат щастливи да видят своята любима двойка в коледно настроение – всички ще бъдат важна част от епизода.

Коледният епизод наподобява стар коледен филм, особено, когато Тоби ще използва камерата си, докато е в инвалидната количка.

Епизодът разказва история, която е непозната за някои, но в същото време разкрива важни неща. Ще бъде разказана история, която всеки ще разбере.

Докато всички са щастливи и очакват с нетърпение празниците, то някой ще внесе дискомфорт в цялата обстановка.

Мона е убита, но тя не би пропуснала Коледния епизод.

Трудно е да се каже кой е под прицела на -А. Когато си мислим, че някой е под мерника му, може би това е било само част от хода, което аз смятам за брилятно. Мога да ви споделя само едно, че -А играе на ходове и не е това, което си мислите.

Разкриването на -А

Когато става въпрос за -А можем да добавим и думата опасност.

Мисля, че разкритието на -А е зашеметяващо! Гениално плануван сюжет и всичко си е на мястото. 100 % невероятно – всичко ще бъде обяснено толкова добре – от самото начало, през мотивите и до края. Всички сме удивени от идеята на тримата продуценти и мисля, че ги е озарила феноменална идея.

За финала на сезон 5

Това е епизод, който ще свърши с куршум. Не бих забравил, докато всички четяхме сценария и всеки един от нас се задъхваше. Едва тогава осъзнахме колко далеч е стигнал сериала и не може да ни изненада с нищо, но накрая успя и всички бяхме шокирани. Това е нещо невероятно и велико. Обещавам, че всички ще полудеят в последните минути.

Е, поне вече можем да сме сигурни и да си отдъхнем, че финала няма да бъде като този на Клюкарката и всички неща наистина са били свързани. Много смели изказвания, надявам се да оправдаят очакванията ми. Звучи страшно интересно, нямам търпение за коледния епизод.. а до финала има доооста време :)

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Много зле. Сериалът е в пети сезон и знам, че още два сезона ще го гледам без да разбера кой е "А". И все пак ще го гледам... Какво ми има? :blink: :D

image.jpg
Сподели в други сайтове

Много зле. Сериалът е в пети сезон и знам, че още два сезона ще го гледам без да разбера кой е "А". И все пак ще го гледам... Какво ми има? :blink: :D

И аз се чудя на себе си. Изключително смотан ми е и толкова си личи как изнасилват действията, че да може да продължи още два сезона. Всичките образи са от малоумен, по-малоумен и не търпят никакво развитие само и само състава да не се променя. Това е нещото, което най-мразя да виждам, но мама му стара искам да разбера кой е А ако знаех не бих загубил и минута от времето си с тъпия сериал. И въпреки, че съм убеден в плиткия ум на главната сценаристка, която не знае други думи освен "сензационно, велико, епично и изненадващо" и осъзнавам, че едва ли ще може да доведе действието до смислен финал продължавам да гледам. Не мога да си го обясня ...

Сподели в други сайтове

Много интересен епизод. Много коледно чувство внася, но и същевременно напрежение :3fdb8960598fa63e: Тъпото е, че сега пак ще чакаме цял месец за нов...

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

• 4 weeks later...

Скандални спойлери пуснаха преди броени секунди страницата ''We love Pretty Little Liars''..

Супер скандално ще стане всичко! Ще се реве, ще се смее и ще се колабира едновременно.

-И. Дилорентис.

пс Въй, Али не е толкова лоша. ''Нещо лошо ще се случи на лъжкините, но Алисън ще ги защити.''

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Алисън е страхотна, докато тия 4-те парясници са супер малоумни. Много тъп стана сериала, не се трае вече. Единственото хубаво в този епизод беше бабката-вещица, супер скандална жена!

Сподели в други сайтове

Алисън е страхотна, докато тия 4-те парясници са супер малоумни. Много тъп стана сериала, не се трае вече. Единственото хубаво в този епизод беше бабката-вещица, супер скандална жена!

Подкрепям. Вече я няма тръпката. Гледам го просто защото съм го започнал и искам да разбера все някога кой е "А".

image.jpg
Сподели в други сайтове

Следващият епизод ще е покъртително смешен.

Четирите малоумници ще намерят ножа с който е убита Мона и щели да го унищожат,за да не го намери А :mf_surrender: Що за малоумен сценарий ....

Да не говорим как Мона поставила камери и разбира се не може да се види кой я потроши ,само коси се вяха :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Много съм доволен от новия епизод.

Мъж е убил Мона и това е бил Лукас.

Просто си личеше, че човека беше с перука. :D

Искам повече от Майк и бабата на Алисън!

Мачкайте!

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Следващият епизод ще е покъртително смешен.

Четирите малоумници ще намерят ножа с който е убита Мона и щели да го унищожат,за да не го намери А :mf_surrender: Що за малоумен сценарий ....

Да не говорим как Мона поставила камери и разбира се не може да се види кой я потроши ,само коси се вяха :3fdb8960598fa63e:

Е, специално това с ножа не беше толкова зле измислено. Нали точно А го е сложил там..

Не знам, заплитат кви ли не работи, но на мен все още ми е много приятно да го гледам. Най ме кефи Алисън.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...