Митко Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Наистина малко по малко започнаха да се разплитат нещата. Интересен епизод, но сега ще очакаме доста за следващия. Сериалът се завръща на 8 януари. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Този сериал вече разми границите. По- голямата част от епизодите се състои от втренчени погледи, ужасени физиономии и възклицания плюс потресеното лице на Емили. В края на последния епизод Кейлеб и Миранда ли беше, стояха 10 минути на гробището и се озъртаха театрално. Някаква пародия е вече всичко. Единственото положително нещо е Алисън, но не защото героинята ми харесва- напротив, просто актрисата ми е много, много симпатична и красива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Е, след дълго лутане и почти невъзможни за реалния свят ситуации, мотиви, които са използвали десетки пъти - по един и същи начин се случват и заснемат нещата, най-накрая разкриха Алисън. Явно че отсега нататък тя ще спасява сериала! И като героиня, и като актриса ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Този сериал вече разми границите. По- голямата част от епизодите се състои от втренчени погледи, ужасени физиономии и възклицания плюс потресеното лице на Емили. В края на последния епизод Кейлеб и Миранда ли беше, стояха 10 минути на гробището и се озъртаха театрално. Някаква пародия е вече всичко. Единственото положително нещо е Алисън, но не защото героинята ми харесва- напротив, просто актрисата ми е много, много симпатична и красива. А е само '96 набор считай .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 А е само '96 набор считай .. Те повечето са хубави, но Саша ми е особено приятна, надявам се да стане отново част от тайфата, но да се държи добре, а не предишните номера. Ако това е същата тя, де- вече не знам кой е близнак, кой не е. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Айде, утре се започва. Иначе от 25 януари по BTV Lady започват трети сезон. Ще го излъчват всяка събота и неделя от 22:00 до 00:00, по два епизода. Супер смотан слот, както винаги за яките сериали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Май до април няма да има почивки Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Май до април няма да има почивки Да, финалът на сезона ще е в края на март и няма да има почивки дотогава. Супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Интересен беше епизода, чакаме следващия Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Нещо ме разочарова 14 епизод. Очаквах да се случи нещо през цялото време, но нищо. Иначе май наистина ще излезе накрая, че Джейсън е мъртъв, както подозирах още откакто изчезна така изведнъж. Дано се разбере скоро нещо за него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Аман от мистериите им на тия.. ще го мъдрят, мъдрят и когато накрая на сериала всичко изглежда разрешено, последния епизод ще свърши със сцена как лъжкините получават смс едновременно от -А. Почти съм убеден.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Заплашват, че ще има и шести сезон. Понеже с финала на настоящия щели да променят посоката тотално. То целия сериал досега се сумира в два реда: "К'во стаа, кучки?" -А Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Вече е сигурно, че Езра е лош. Смисъл, теорията, че ги е проследил и се изнервя от видяното се изпари. Много се радвам... най-накрая няква развръзка. Това никога няма да е вярно в този сериал.. ще намерят как да извъртят нещата за да излезе, че Езра го прави от луда любов по Ария. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Да, в края на този сезон нещата щели да тръгнат в съвсем различна посока. Надявам се обаче пети сезон да е последен, че иначе яко ще затъне сериала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Това никога няма да е вярно в този сериал.. ще намерят как да извъртят нещата за да излезе, че Езра го прави от луда любов по Ария. :1000 (29): Това вече го видяхме Иначе 15ти епизод не беше лош,но от трейлъра на следващия очаквам да е много добър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Оооо, много як беше 16-ти! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Става доста интересно, мисля, че Спенсър разбра истината за Езра, дано я каже и победят! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Много е интересен 18ти епизод!! :Vishenka_05: С нетърпение очаквам следващия! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Става доста интересно, мисля, че Спенсър разбра истината за Езра, дано я каже и победят! Ще победят те... Няма спасение от А, да ви е ясно от сега! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Уникален епизод. Умната ми Спенсър, бе! Винаги ми е била любимката! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Много СПОЙЛЕРИ!!!! /Четенето на ваша отговорност/ Маркирайте надолу и излиза всичко. Епизод 4х19 Shadow Play Епизода ще бъде черно бял. Гореща Пейли сцена. Ще научим кой е "яки шорти" в епизода. Мона, Езра и Тоби ще бъдат в епизода. Споби сцени. Епизодът ще бъде насочен върху Спенсър и пропадането й. Модата в епизода ще наподобява 40-те. Алисън ще бъде в епизода. Сцена с Езра и Мона. Спенсър ще бъде интервюирана в епизода. Сцени в стаята на Алисън. Хана ще търси отговори и ще попадне в опасност. Епизод 4х20 Free Fall Спенсър ще изглежда зле в епизода. Вероника ще има сцена със Спенсър. Хана и Емили имат обща сцена. Сладка сцена с Майк. Мона и Майк ще имат обща сцена. Епизод 4х21 She's Come Undone Спенсър ще разкрие тайна от нощта, когато Али изчезна. Пейли сцени. Сцени с Вероника и Питър Хейстингс. Сцени с цялото сем. Хейстингс. Езра и Ариа ще бъдат заеднона ски лифт, когато тя ще разебреме, че той е част от „А" отбора. Ариа ще започне да вика и плаче, но ще трябва да намери начин да се успокои. Епизод 4х22 Cover For Me Много отговори в епизода. Сцена в The Brew. Сцена с Хана и детектив Хълбрук. Тоби ще отлети за Лондон с цел да се срещне с Мелиса. Епизод 4х23 Unbridled В епизода ще се проведе балготворително събитие, на което лъжкините ще бъдат облечени в булчински рокли. Една от тях ще завърши обляна с кръв и кал. Ще има ретроспекция с Уилдън. Ела има огромна новина за Ариа, при завръщането си от Австрия. Сцена с Ашли и Хана. Дийн, Вероника и Спенсър ще имат обща сцена. Ще има няколко флашбека в епизода. Джейк ДиЛорентис се завръща. Епизод 4х24 А is For Answers Мелиса се завръща в Роузуд, за да даде много отговори. Мона и Алисън имат епична сцена, която щени даде много отговори. Флашбек със Зубрачката Мона. Всички майки са в епизода без Пам Фийлдс. Сцени със Спенсър и Алисън. Завръща се Сиси. Обща сцена с Езра, Алисън и Сиси. Завръща се Ноел. Всички двойки ще имат проблеми до края на сезона и много от тях ще бъдат на косъм от раздялата. Целият зимен финал 4х24 ще бъде флашбек – какво се е случила в нощта, когато Али е изчезнала и какво е правила през цялото това време. Ариа, Хана, Спенсър и Емили ще отидат на вечеря заедно с тяхната „кралица" Алисън в местно заведение. Други спойлери. (все още не е известно за кои епизоди се отнасят) Спенсър прави сделка с баща си свързана с Джейсън. Джейсън ще посети клиника. Джейк ще види тъмната страна на Езра и ще предупреди Ариа. В сезон 4Б ще видим истинската същност на г-жа ДиЛорентис -манипулативна и лоша жена. А в това се крие и причината защо Алисън не се чувства в безопасност около нея . Мона ще разбере, че Али е жива в края на сезон 4В. В епизод 4×15 и 4х16 герой от сериала, който познаваме, ще види Алисън да се скита из Роузуд и ще се опита да я убие. Жената в черно отново ще се появи в сезон 4В и тя ще бъде много важен персонаж в зимният сезон. Ще разберем кой бутна Иън от камбанарията. В сезон 4Б Езра ще има сцена при Скалата на целувките! В сезон 4Б Емили ще причини злина на баща си. Мона и Майк ще имат любовна връзка в сезон 4Б. Езра и Мона ще бъдат комбина през новите епизоди, но всъщност единият ще използва другия. Али и Мона ще имат сблъсък една с друга. Макар Езра да е „А" и той да е „лош", нещата не са така „както изглеждат"! Хана ще започне да се среща с различни момчета в Роузууд, дори ще има романс с Травис, който спаси майка й от затвора. Емили ще признае на Пейдж, че Алисън е жива и тя ще изпрати анонимно писмо на полицията в Роузууд. В него тя ще напише всичко, което е научила до момента за Али и ще ги накара за започнат ново разследване по случая относно смъртта на Алисън. Малко по-късно Ем ще разбере какво е сторила Пейдж и ще преосмисли отношенията им. Жената в черно, която за пръв път се появи на погребението на Уилдън, ще има много важна роля в епизодите. От нея зависи как ще се развият нещата. Сезон 5 Ще има Коледен епизод. В епизод 5х01 Тоби се завръща от Лондон, а Спенсър го чака на летището. В сезон 5 ще разберем кой е погребан вместо Алисън. Нещо специално ще се случи в епизод 5х05 – епизод 100 на сериала. В сезон 5 ще има Коледен епизод. И макар, че Коледа е един прекрасен празник, то едва ли и епизода ще бъде приказен, защото ще разберем дали Мая е жива! В края на сезон 5 момичетата ще завършат гимназия. А в последния епизод от сезона ще ги видим на бала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 :1000 (34): :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Олеее, нямам търпение 5 сезон ли ще е последният за сериала? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Олеее, нямам търпение 5 сезон ли ще е последният за сериала? Нищо още не се знае... Спойлерите ги открих в един сайт и не съм напълно сигурен дали всичко е вярно в тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Аре да идва последния епизод и да почва новия сезон! :1000 (29): Езра 100% не е А, а по- скоро само А. Има и теории, че е частен детектив. Не знам, но със сигурност не е Главатарят. Алисън е противна. Мега-противна. И аз, като Ария, я харесвах повече умряла, но пък Саша ПитърсА(да, на последното А е ударението :1000 (29): ) ми е много симпатична. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.