Nicolas Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Според мен детективката ще научи нещо важно и -A ще я убие. Е, то щом А може да унищожи полицията, какъв е смисълът.. Иначе Мона трябва да остане, тя е много интересна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Четох, че е бременна, но не мисля. Твърде млада е. :1000 (29): Играла бременна в друга роля, не разбрах къде. Моята теория за случващото се: Алисън е умряла както смятахме до сега, това е нейната близначка Бетани, тя е убила Али за да заеме мястото й, но мис Ди я е видяла. Майка й прикрива цялата история, но все пак държи Бетани на страна, тогава близначката на Али поръчва да я убият за да може да се върне в града като Алисън. Тя е А с което намира оправдание за отсъствието си пред момичетата, а пред полицията трябва да мине версията за отвличането за да не търсят А. Това е лично моя теория, и просто не виждам друг начин всичко да си дойде на мястото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Играла бременна в друга роля, не разбрах къде. Моята теория за случващото се: Алисън е умряла както смятахме до сега, това е нейната близначка Бетани, тя е убила Али за да заеме мястото й, но мис Ди я е видяла. Майка й прикрива цялата история, но все пак държи Бетани на страна, тогава близначката на Али поръчва да я убият за да може да се върне в града като Алисън. Тя е А с което намира оправдание за отсъствието си пред момичетата, а пред полицията трябва да мине версията за отвличането за да не търсят А. Това е лично моя теория, и просто не виждам друг начин всичко да си дойде на мястото. Наистина след всичко, което заплетоха през последните два сезона, това е единственият сценарий, който до някаква степен адекватно може да се впише. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Много скучна 9-та серия, засега сезона е напълно безинтересен лично за мен, никаква емоция, едвам дочаквам да свърши епизода, по средата вече почвам да мисля за самоубийство от скука и тъпотия. Алисън яко се е освинила, сигурен съм, че е над 60 килограма, няма лошо де, пак си е сладка, но вече доста се набива на очи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Сега почнах 5-ти сезон. Тъпичка 1-ва серия, довечера ще гледам 2-ра и ще споделя впечатления. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 В интернет се вихри теорията, че смъртта в следващия епизод ще е на Мона. Или по-скоро и Мона ще фалшифицира смъртта си. Теорията изхожда от там, че в промото на финала Холбрук казва, че в стаята е открито достатъчно количество кръв, че да сметнем раните за фатални. Но според тази теория Мона е източвала собствената си кръв в продължение на седмици (за това припадна в 5х10 и за това имаше лепенка на ръката) за да може да е успешна фалшификацията. Ще видим дали ще се окаже вярно... А отделно пък след почивката единствените актьори, които не са вписани за завръщане в сериала са актьорите играещи Мелиса и Ноел. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 В интернет се вихри теорията, че смъртта в следващия епизод ще е на Мона. Или по-скоро и Мона ще фалшифицира смъртта си. Теорията изхожда от там, че в промото на финала Холбрук казва, че в стаята е открито достатъчно количество кръв, че да сметнем раните за фатални. Но според тази теория Мона е източвала собствената си кръв в продължение на седмици (за това припадна в 5х10 и за това имаше лепенка на ръката) за да може да е успешна фалшификацията. Ще видим дали ще се окаже вярно... А отделно пък след почивката единствените актьори, които не са вписани за завръщане в сериала са актьорите играещи Мелиса и Ноел. Източвала кръвта си седмици? Лично на мен ми звучи много.... зловещо :1000 (29): Иначе не вярвам да махнат Мона по-скоро Мелиса Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Много скучен и предвидим летен финал. Беше по-зле и от финалът на трети сезон. Разочарован съм. Засега пети сезон е страшна боза. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Не ви разбирам. Как може нещо такова да ви е скучно, беше толкова изпълнено с напрежение, за мен това беше един от най-шокиращите и брутални епизоди! Браво, все така да карат! Горката Мона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Не ви разбирам. Как може нещо такова да ви е скучно, беше толкова изпълнено с напрежение, за мен това беше един от най-шокиращите и брутални епизоди! Браво, все така да карат! Горката Мона. Тъкмо ми стана любимка.Сериала губи много от отсъствието и. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 :1000 (20): Аз бях дотук с тоя сериал, приятни емоции на всички, които ще продължат да го следят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Айде моля ви се... В тоя сериал приемам, че някой е умрял само при наличието на оцъклен и озъбен труп. Мона е жива и ще я извадят на бял свят в някой друг "шокиращ" финал. Не ви знам как още вярвате и се връзвате.! П.С. Понеже се сетих, че ще питате не съм ли видяла оцъкления труп- това не приемам, че е Мона! Не е пък! Маска е! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Дано Nolah е права.. Мона тъкмно почна да става интересна. Щеше да е яко тя и момичетата да са срещу Али. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Не ви разбирам. Как може нещо такова да ви е скучно, беше толкова изпълнено с напрежение, за мен това беше един от най-шокиращите и брутални епизоди! Браво, все така да карат! Горката Мона. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Още не мога да преживея Мона. ;( Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Още не мога да преживея Мона. ;( Шъ ги утрепя ако тъкмо тука са решили да не се гъбаркат, а да действат сериозно! И искам да видя Али размазана като руса хлебарка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Нещата така се обърнаха, че минах из лагера на Мона точно преди тя да умре.. Да видиш Мона в действие е нещо страшно! Точно намери доказателство, че Алисън е - А и ето какво стана.. но аз мисля, че това накрая беше Сиси. Алисън е истинско чудовище! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 -А от форума ми разказа какво се случва и ще си догледам епизодите, звучи супер интересно. Винаги съм знаел, че Алисън си е -А и това с смс-а преди няколко епизода ме убеди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 -А от форума ми разказа какво се случва и ще си догледам епизодите, звучи супер интересно. Винаги съм знаел, че Алисън си е -А и това с смс-а преди няколко епизода ме убеди. Въй, в грешка сте, мосю Винчестер! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Въй, в грешка сте, мосю Винчестер! Ама какво разправяш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Ама какво разправяш. Дано наистина ти е интересно. Аз не вярвам, че Алито е А. По- точно, може и да е- обаче тая фуста, сегашната, не е Алисън. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Много ми е интересно до 11 епизод, ама ся какво беше това свръхестественото с духовете накрая? :1000 (29): Айде, пускам финала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Нещата така се обърнаха, че минах из лагера на Мона точно преди тя да умре.. Да видиш Мона в действие е нещо страшно! Точно намери доказателство, че Алисън е - А и ето какво стана.. но аз мисля, че това накрая беше Сиси. Алисън е истинско чудовище! Леле, да, може да е Сиси, реално не видяхме лицето ѝ. Много ми е интересно до 11 епизод, ама ся какво беше това свръхестественото с духовете накрая? :1000 (29): Айде, пускам финала. Да, мен също ме подразни. И аз се чудя защо казваш, че си дотук, в смисъл че не те кефи, в деня на излизането на финала, а то ти си бил по-назад. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Сезон 5 епизод 11 ,когато сестрата на Спенсър разказва,че е заровила Бетани по погрешка дават Бетани без да и дават лицето,но се виждат дрехите. Сега си пуснах епизод 1 ,сезон 1 и Алисън преди да изчезне е облечена точно със същите дрехи.Реално сестра и според мен е заровила Алисън наистина,а това сега е Бетани. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Знам кой е Биг - А, и мога да го докажа! Ако не съм активен в следващите дни, да си знаете... Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.