DeanWinchester Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Ау, финала беше убийствен, браво, много ми хареса, а накрая чак ми се насълзиха очите и песента беше брутална. Ами какво да ви кажа? Според мен Мона си е мъртва наистина, то се видя и изстиналото й тяло .. Прекалено очевидно е обаче, както и това, че Алисън я уби... има някаква врътка тук. Иначе евала на Страница правя, каква отрепка беше, а колко хубава е станала. Все още чакам животът да направи същото и с мен.. както и да е. Ами ще гледаме пък да видим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Meжду другото, в къщата на Мона имаше 2 руси момичета, едното с къдрави коси, а другото беше с прави... май Сиси и Али https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos...amp;oe=5471A7D8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 И аз мисля, че Сиси уби Мона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Дори Алисън да е лошата, пак остава някой, който я е нападнал в онази нощ, след която изчезва. И някой е нападнал и Бетани, преди Мелиса да я намери. Може Бетани да е ударила Алисън и затова майката да я е предпазила, все пак е нейна дъщеря.. И реално полусестра на Алисън. А после някой да е ударил Бетани, но не мисля, че това е Алисън, защото тя по това време се е възстановявала с помощта на Мона, преди да реши да се махне. А и на детектора на лъжата Алисън каза, че не е убила Бетани и това се оказа истина. Мона е първият А, мисля, че тя е заплашвала Алисън, преди оная нощ, както и момичетата в първите два сезона. След това и Шона със сигурност е играла играта на А. А в момента ни карат да мислим, че Алисън е поела играта, за да поддържа историята с отвличането. Единственият неясен персонаж е убиецът на Бетани. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos...amp;oe=5471A7D8 Егати финала ! В хелоуински епизод и 5 те са заедно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 -А си е Ария, това е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Аз мисля, че А е близначката на Алисън. В финалния епизод и двете са били при Мона, като Алисън е разговаряла с нея а сестра и я е убила. Вижте трейлъра за хелоуин епизода. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Финалният епизод на Малки сладки лъжкини стана #2 за най-туитваният драма сериал за лятото. Пред екраните си във вторник вечерта в Америка са застанали 2.29 милиона души. #RIPMona успя да се задържи на първи позиции в Туитър цели 20 часа, което направи нов рекорд в социалната мрежа – бързо-развиващ се хаштаг за определен епизод. Малки сладки лъжкини и епизод 5х12 са на първо място по гледаемост тази седмица в Америка. Рейтинга няма никакво значение, защото сериала вече беше подновен за сезон 6 и сезон 7. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 цък Cece е била Но едната определено беше Алисън Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 -А си е Ария, това е. Чула те Марлийн Кинг! :1000 (29): Сега няколко мои мисли. Сцената на убийството- цялата разбутана къща, кръвта навред- прекалено инсценирано ми изглежда. При целия този хаос, лицето на жертвата- уж Мона- би трябвало да е застинало в ужас- все пак са я боли, наръгвали, бутали, ритали... а то е едно спокойно все едно е легнала и любезно се е оставила да я убият по мирен начин. И защо, защо, ако Мона е мъртвата, тялото й просто не е оставено в къщата- защото няма как да инсценира смъртта си и да остави собствения си труп. :1000 (29): Сцената с размяната на фигурките- Мона на мястото на Христос е символична- все пак Джийзъс е възкръснал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Чула те Марлийн Кинг! :1000 (29): Сега няколко мои мисли. Сцената на убийството- цялата разбутана къща, кръвта навред- прекалено инсценирано ми изглежда. При целия този хаос, лицето на жертвата- уж Мона- би трябвало да е застинало в ужас- все пак са я боли, наръгвали, бутали, ритали... а то е едно спокойно все едно е легнала и любезно се е оставила да я убият по мирен начин. И защо, защо, ако Мона е мъртвата, тялото й просто не е оставено в къщата- защото няма как да инсценира смъртта си и да остави собствения си труп. :1000 (29): Сцената с размяната на фигурките- Мона на мястото на Христос е символична- все пак Джийзъс е възкръснал. Ох, много обичам такива умни постове и хора, които разсъждават. Всичко това звучи супер логично... особено последното. Иначе едната 100% беше Алисън в къщата, сценаристката много, много да не знае. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Ох, много обичам такива умни постове и хора, които разсъждават. Всичко това звучи супер логично... особено последното. Иначе едната 100% беше Алисън в къщата, сценаристката много, много да не знае. По принцип не ми е много интересно да разсъждавам върху подобни сериали, но снощи ми просветна, докато си лягах- цял ден мислех, че нещо във физиономията на трупа не е наред и се сетих, че е това, че изглежда наред. :1000 (29): Никакви големи травми, нищо по- особено след подобно брутално убийство. И останалите неща като добавиш- ето ти конспирацията. Не знам какво ми стана, че се зарибих по детски филмчета- предишните сезони ги гледах разпиляно, не ме вълнуваха кой знае колко, сега изведнъж ми стана интересно. Явно количествени натрупвания, понеже качествени не са. Бозица си е! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 В следващите епизоди ще се излъчи как Мона се опитва да се спаси от убиеца и тн.. Все пак се надявам, че Нолах е права. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos...amp;oe=5471A7D8 Егати финала ! В хелоуински епизод и 5 те са заедно. Той мисля, че не е хелоуинен, а коледен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Да, следващият епизод ще го излъчат по Коледа - "How A stole Christmas". Аз сега изгледах последните два епизода, понеже не ги бях гледал... Толкова ме е яд за Мона бе... Толкова готина и пекана я представиха в последния епизод, че дори ми стана и любимка и изведнъж ... бам, убиха я. Винаги така става някой като каже "Открих кой е -A". Сега убиха Мона, преди това онази психоложка ... who's next? Нямам търпение за следващите епизоди. Сериалът започва да става все по-интересен - убийството на Мона, арестуването на Спенсър, свръхестественото покрай Кейлъб .. Не знам как ще издържа до Коледа, просто нямам търпение вече!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Ще си има и хелоуински епизод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Ще си има и хелоуински епизод. Не. Вече няма да има такива епизоди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Няма да има хелоуински, за съжаление.... А защо никой не коментира ареста на Спенсър? Без нея групата е нищо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Емилия ще е новата лидерка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 С удоволствие бих си починал от Спенсър за 1,2,3 - 10 - 15 епизода. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 4 сезон 12 епизод Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 В следващите епизоди ще се излъчи как Мона се опитва да се спаси от убиеца и тн.. Все пак се надявам, че Нолах е права. Аз съм най- новият сценарист и каквото кажа- това ще е! :1000 (29): Жалко, ако наистина е убита Монаната. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Аз съм най- новият сценарист и каквото кажа- това ще е! :1000 (29): Жалко, ако наистина е убита Монаната. Да. В Мона имаше най-много потенциал от всички актриси в този сериал. Ще ми липсва много. Вече почнаха и от Емили да го изкарват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Да. В Мона имаше най-много потенциал от всички актриси в този сериал. Ще ми липсва много. Вече почнаха и от Емили да го изкарват. Беше крайно време. Шей е страхотна, а Емилито, освен да скимти и да гледа като гърмян заек, друго не правеше. В последните епизоди разбива! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Беше крайно време. Шей е страхотна, а Емилито, освен да скимти и да гледа като гърмян заек, друго не правеше. В последните епизоди разбива! Да. Време е да заложат повече на нея. Искам тя да стане лидер на момичетата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.