SpOnGe_BoB Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Според мен точно още един сезон трябва да има този сериал,за да доразвият историята и изяснят всичко.Така сериите биха били наистина интересни и няма да се налага да разтягат локуми ама уви,явно трябва всеки сериал да стане боза,за да решат да го спрат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Според мен точно още един сезон трябва да има този сериал,за да доразвият историята и изяснят всичко.Така сериите биха били наистина интересни и няма да се налага да разтягат локуми ама уви,явно трябва всеки сериал да стане боза,за да решат да го спрат. Наистина е много жалко, че повечето началници на тези телевизии им пука само за парите и държат на количеството за сметка на качеството. Искат да изцедят докрай всяко нещо, което им мине през ръцете. Кога друг път ще се случи showrunnerи директно да отиват и докато е в пика си сериала, да се договорят за това кога ще е финала? (визирам Lost) Трябва това винаги да е практиката, ама... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 31 Author Report Share Публикувано Август 31 Аз пък така и не видях Емили в по-различна светлина, за каква власт говорите, не знам.. Най-яка си е Хана, бахти тъпата и забавната. Толкова ми напомня на мен, обожавам я, и обича да ядееееееее.... IQ-то на Хана се равнява на 2. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 И какво от това, че убиха Мона, от това рейтинга, по-голям ще им стане ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 И какво от това, че убиха Мона, от това рейтинга, по-голям ще им стане ли? Да. За първи път има такъв брутален интерес.. Друг е въпроса, че Мона не заслужаваше това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Горе главата, Мунчовци! Мона ще скандализира с второ пришествие! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Всъщност не знам в кой момент Мона стана толкова важна, че чак на всички им е тъжно, че я няма вече. Аз повече заради тва, че и всички останали, ама иначе не е като да ми пука много.. Мона, много важно... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Сезон 4, Епизод 12 - 3.3 millions (летен финал) Сезон 4, Епизод 24 - 3.12 millions (финал на сезона) Сезон 5, Епизод 12 - 2.29 millions (летен финал) Дали не е паднал рейтинга? Да, това е най-негледаният финал досега. Този сезон дори има епизоди, които не могат да надхвърлят 2 милиона зрители. До средата на шести сезон от телевизията вече ще съжаляват, че са го подновили за седми. Гаранция! Лошо е, ако паднат на 1 милион на финал. Интереса може да не е същия, но никак не се е загубил. Ще видим какво са измислили за шести и седми сезон, и тогава ще сравним с брилянтните ти прогнози. П.С. Тялото на Мона накрая беше в нейната кола Щом Алисън може да инсценира смъртта си, значи и Мона го може! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Лошо е, ако паднат на 1 милион на финал. Интереса може да не е същия, но никак не се е загубил. Ще видим какво са измислили за шести и седми сезон, и тогава ще сравним с брилянтните ти прогнози. П.С. Тялото на Мона накрая беше в нейната кола Щом Алисън може да инсценира смъртта си, значи и Мона го може! Хора, разберете го веднъж завинаги. Сценаристите и актрисата, която играе Мона потвърдиха, че Мона е мъртва. В следващите епизоди ще я има под формата на flashbacks, които ще разкрият как е била убита и т.н. При положение, че накрая на епизода се вижда трупа на Мона, как очаквате да е жива?! Вярно е, че сценаристите са леко чалнати и забравят какво се е случвало в предишни сезони и след време го представят по съвсем различен начин, но не вярвам да забравят, че са убили Мона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Хора, разберете го веднъж завинаги. Сценаристите и актрисата, която играе Мона потвърдиха, че Мона е мъртва. В следващите епизоди ще я има под формата на flashbacks, които ще разкрият как е била убита и т.н. При положение, че накрая на епизода се вижда трупа на Мона, как очаквате да е жива?! Вярно е, че сценаристите са леко чалнати и забравят какво се е случвало в предишни сезони и след време го представят по съвсем различен начин, но не вярвам да забравят, че са убили Мона. Митак, те твърдяха, че ще разкрият още един -А и показаха ТОБИ, после същото с ЕЗРА... Изобщо не им вярвам на тия сценаристи, ама въобще! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Митак, те твърдяха, че ще разкрият още един -А и показаха ТОБИ, после същото с ЕЗРА... Изобщо не им вярвам на тия сценаристи, ама въобще! Абсолютно! И те не знаят накъде да завъртят нещата, за да задържат интереса. Съвсем са се оплели вече. Дано втората част от сезона е по-добра. Между другото почти винаги се получава така. Явно сценаристите се активизират повече за втората половина на сезоните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Докато не настъпи официалният край, всичко е възможно и нищо не е сигурно на 100%. Обаче дълбоко се съмнявам и че накрая ще е ясно. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Аз вярвам ,че Мона е мъртва,НО осъмни ме наистина,това че тя припадна предишните епизоди без да се разбере защо,а на ръката си имаше лепенка все едно си е източвала кръвта Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Рейтинга още е стабилен, падне ли под 2 милиона обаче лъжкините се изнасят. И въпреки всичките ви твърдения, че Мона е умряла, аз съм сигурен, че ще я съживят. Сценаристите са абсолютни загубеняци и изобщо не си спомнят дори какво се е случило в предните сезони пък какво остава за нещо, което са казали някъде. http://www.youtube.com/watch?v=85wZ0qtdQN Спомняте ли си това? Защото когато Алисън разказваше за "всичко" за нощта на изчезването си го пропусна.. някак си ми се иска в този момент да са скрили някой отговор, но най-вероятно са забравили да го включат Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Много неща забравят сценаристите наистина. Някои истории хич не ми се връзват вече. Надявам се поне, когато (ако) се разкрие абсолютно всичко, да има някакъв смисъл, защото вярно, че сериалът е предназначен за тийнейджърска аудитория, но все пак е хубаво да се вържат нещата. Гледат го и зрители, които не са толкова наивни, че да вярват на всяка измислена от сценаристите глупост. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Мисля, че това с Мона е просто вратичка. Ако нямат нужда да я съживяват, това с припадъците и лепенките ще е просто нищо, но ако решат да я върнат, да има как. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Мисля, че това с Мона е просто вратичка. Ако нямат нужда да я съживяват, това с припадъците и лепенките ще е просто нищо, но ако решат да я върнат, да има как. На същото мнение съм.Те решават всичко на момента.Сценариите ги пишат всяка година и дори те не знаят кой е А,докато не го решат. Но щом ще го го продължават още 2 сезона няма да е Али,жалко защото се връзваше наистина доста добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Рейтинга още е стабилен, падне ли под 2 милиона обаче лъжкините се изнасят. И въпреки всичките ви твърдения, че Мона е умряла, аз съм сигурен, че ще я съживят. Сценаристите са абсолютни загубеняци и изобщо не си спомнят дори какво се е случило в предните сезони пък какво остава за нещо, което са казали някъде. http://www.youtube.com/watch?v=85wZ0qtdQN Спомняте ли си това? Защото когато Алисън разказваше за "всичко" за нощта на изчезването си го пропусна.. някак си ми се иска в този момент да са скрили някой отговор, но най-вероятно са забравили да го включат Не ми излиза. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Най- накрая изгледах и аз 5А. Алисън- не ми харесва промяната в образа ѝ. 100 % не е А Ария- скучна ми беше, Езра и той стана просто фигура за информация. Емили- почна да се отраква, дано продължи напред така Хана- да е гений?? хах нереално! Иначе хубава история имаше със себеизгубването си и желанието да се откъсне от Алисън. Травис > Кейлъб Спенсър- радвам се, че не друса вече, ясно е, че не е убила Бетани, както и че сестра ѝ Мелиса крие още. Тоби пък как завърши полицейско училище за няма 2-3 дена лол Разкритията Shauna- скука Сидни- пълнеж Джена- губят потенциал с нея, по- често трябва да се появява Мис Ди- някой Хейстнигс я пречука Бетани- 100% близначка на Алисън Мона- жива е със сигурност, цялата история с кръвта, лепенката и т.н. ми напомни адски много на любимката ми Фелиша Тилман от Отчаяните, която също си инсценира смъртта. Очаквам до финала на 5B да разкрият, че Мона е жива. И в крайна сметка почти никакво развитие след поредни 12 епизода. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Според мен Алисън и Ария играят двете срешу всички. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Актрисата ще играе готвачка, която е нова в Розууд. Емили ще остане с много лошо първо впечатление за новото момиче в града и тогава нещата между тях ще станат по-зле Емили ще мачка!! Най-накрая. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Емили и Хана ще се целуват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Емили и Хана ще се целуват. Ужас, надявах се на поне една хетеросексуална от лъжкините. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Ужас, надявах се на поне една хетеросексуална от лъжкините. Ария Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Ария Не се знае, в един епизод я хванах да оглежда бюста на Алисън. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.