-A. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 :1000 (34): Марин ще става главен персонаж. Много интересни неща ще се случат с нея. Нямам търпение за новата връзка на Емили с момче. :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Много тъп новият епизод.Нищо съществено пак ... и като гледам спойлера за другия и той май ще е същият. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Теориите за Мона се оказаха верни... Дали обаче е успяла с плана си или наистина е мъртва?! Ще разберем кой е главният А в 24 епизод! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Теориите за Мона се оказаха верни... Дали обаче е успяла с плана си или наистина е мъртва?! Ще разберем кой е главният А в 24 епизод! На рождения ми ден един свят ще рухне Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Shay смаза!! Bang, Bang.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Не съм им хвърлял око този сезон, но какво се случва? Рейтингът буквално се срина, ужас. Хората масово се питат как ще изкара до уж последния 7 сезон, ако вървят така нещата. Според мен не се ли покачи поне малко ще размислят. 1,5 милиона души за канал като ABC е безумие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Не знам, ама този сериал само ми задържа интереса в момента от всички, които следя. Другите не съм ги гледал отдавна. Нямам търпение за следващия епизод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Не съм им хвърлял око този сезон, но какво се случва? Рейтингът буквално се срина, ужас. Хората масово се питат как ще изкара до уж последния 7 сезон, ако вървят така нещата. Според мен не се ли покачи поне малко ще размислят. 1,5 милиона души за канал като ABC е безумие. От момента в който го обявиха не разбирам как ще разтягат действието още толкова време. Иначе този сезон е доста по-интересен от предните в които буквално нищо важно не се случи. Честно казано изобщо не ме интересува действието в сериала, просто искам да разбера кой е "А" и се надявам, че след 5-те години в които им гледам простотиите да получа смислен отговор. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Всъщност не е много сигурно дали във финалът на сезона ще разберем кой е "А". Нещо доста си противоречат промото, твърденията на актьорите и твърденията на сценаристите. Според сценаристката във финала ще има доста подсказващи моменти за това кой е "А" и че зрителите ще могат да се досетят кой е. Накрая да не стане като с Тоби и Езра, които уж бяха "А", а после излезе, че не са. Не знам какво толкова ще дават още 2 сезона, но много се радвам, че рейтингът им се срина главоломно и дано това ги убеди, че на хората им писна да чакат разкрития, и да завършат по-бързо нещата. Може от телевизията да решат да им дадат 2 сезона от по 10-12 епизода за през летния сезон и айде стига толкова. То и това им е много даже. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Най-накрая Емили се завърна! Дано я виждаме по-редовно в интересните сцени. пс Толкова потвърдени интересни спойлери - а още нищо не виждаме в сериала. Кога Спенсър ще разбере това за нея ? Кога Ария ще разбере ? С г-жа Марин кога ще има напредък ? Тоолкова неща.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Най-накрая Емили се завърна! Дано я виждаме по-редовно в интересните сцени. пс Толкова потвърдени интересни спойлери - а още нищо не виждаме в сериала. Кога Спенсър ще разбере това за нея ? Кога Ария ще разбере ? С г-жа Марин кога ще има напредък ? Тоолкова неща.. Точно! Никакво голямо развитие няма в 5В като цяло, всичките си очаквания ги насочих към финала.. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 7 Author Report Share Публикувано Март 7 Този сериал затьпя, не желая да си губя времето с него повече, стигнах до 17-ти епизод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Всъщност не е много сигурно дали във финалът на сезона ще разберем кой е "А". Нещо доста си противоречат промото, твърденията на актьорите и твърденията на сценаристите. Според сценаристката във финала ще има доста подсказващи моменти за това кой е "А" и че зрителите ще могат да се досетят кой е. Накрая да не стане като с Тоби и Езра, които уж бяха "А", а после излезе, че не са. Не знам какво толкова ще дават още 2 сезона, но много се радвам, че рейтингът им се срина главоломно и дано това ги убеди, че на хората им писна да чакат разкрития, и да завършат по-бързо нещата. Може от телевизията да решат да им дадат 2 сезона от по 10-12 епизода за през летния сезон и айде стига толкова. То и това им е много даже. Доколкото разбрах ще го видим в гръб без качулка, което ще ни подскаже дали е мъж или жена (макар, че преди бяха казали, че е жена с кестенява коса). Лъжкините няма да го видят, но това ще е голям жокер за нас, защото ще разберем кой е, но пак не е сигурно... ако замесят и историята с близначките и ще ни объркат отново. И както си мислех, ще се окаже, че Мона е жива, а нищо чудно и Мая също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Нищо никога не е сигурно в този сериал. Иначе и аз бях чел някъде, че в шести сезон Мона ще се завърне... А завръщането на Мая го очаквам още от края на трети сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Ако трябва да съм честен 5Б ми е доста скучен.. нищо съществено не се случва в епизодите.. иначе четох доста интересни спойлери. Кръвта в чантата на Спенсър е била поставена от Мелиса, това в болницата в бинтовете бил Андрю (който всъщност е опасен), също така той беше този, който разхлаби болтовете на щангите на Майк. Ариа била пациент в Радли, и още развръзки около майката на Хана. Всичките тези интересни неща явно ще ги видим чак в следващия сезон.. имам големи очаквания от финала, дано реваншира предишните епизоди. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Много затъпя. Гледаемостта никаква я няма.Явно другият сезон ще е последен,но то си беше време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Много затъпя. Гледаемостта никаква я няма.Явно другият сезон ще е последен,но то си беше време. Сериала го подновиха при започването на този сезон за още два сезона. Рейтинга е зле, но все пак ще си изпълнят обещанието, макар и с по-малко епизоди, евентуално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Сериала го подновиха при започването на този сезон за още два сезона. Рейтинга е зле, но все пак ще си изпълнят обещанието, макар и с по-малко епизоди, евентуално. За сезон 6а и 6б ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 За сезон 6а и 6б ? Не, казаха, че сериалът ще приключи със седми сезон. Вече колко епизода ще има в шести и седми, може само да гадаем. Епизода от тази седмица бе доста муден и скучен, почти нищо не се случи. Надявам се следващите два наистина да са по-добри. Всеки от каста и хората, които работят по него казват, че финала на сезона ще е най-страшния досега и ще промени много неща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Не, казаха, че сериалът ще приключи със седми сезон. Вече колко епизода ще има в шести и седми, може само да гадаем. Епизода от тази седмица бе доста муден и скучен, почти нищо не се случи. Надявам се следващите два наистина да са по-добри. Всеки от каста и хората, които работят по него казват, че финала на сезона ще е най-страшния досега и ще промени много неща. Съмнявам се предвид,чеп оследния епизод са го гледали 1милион души Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 И на мен ми е крайно безинтересно вече. Гледам го, защото тайнично се надявам и допускам да се случи нещо интересно, да се разкрие нещо, няква тайна, ама изобщо нищо не се случва... Продължава да се задълбава, без нищо да се разкрива. Дано накрая не се осерат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 И на мен ми е крайно безинтересно вече. Гледам го, защото тайнично се надявам и допускам да се случи нещо интересно, да се разкрие нещо, няква тайна, ама изобщо нищо не се случва... Продължава да се задълбава, без нищо да се разкрива. Дано накрая не се осерат. Да, и аз съм така. Силно се надявам финалът да обясни поне някои неща. Между другото четох в някаква сайтове, че Мона е жива и във финала на сезона ще я видим. Освен това "А" щял да отвлече лъжкините и да ги заведе в леговището си, където една от тях ще се изправи пред него лице в лице. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 6-ти сезон ще има 20 епизода. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 6-ти сезон ще има 20 епизода. Супер - повече действие, по-малко локуми. 25 епизода са му много. И дано този път няма глупави Special епизоди, които само развалят инерцията на сериала и показват глупави и несвързани със сюжета неща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Супер - повече действие, по-малко локуми. 25 епизода са му много. И дано този път няма глупави Special епизоди, които само развалят инерцията на сериала и показват глупави и несвързани със сюжета неща. Няма да има. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.