Jump to content

Pretty little liars / Малки сладки лъжкини

Препоръчани коментари

• Отговори 1,2k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

• 1 month later...

Теориите за Мона се оказаха верни...

Дали обаче е успяла с плана си или наистина е мъртва?!

Ще разберем кой е главният А в 24 епизод!

Сподели в други сайтове

Теориите за Мона се оказаха верни...

Дали обаче е успяла с плана си или наистина е мъртва?!

Ще разберем кой е главният А в 24 епизод!

На рождения ми ден един свят ще рухне :mf_surrender: :3fdb8960598fa63e: :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Не съм им хвърлял око този сезон, но какво се случва? Рейтингът буквално се срина, ужас. Хората масово се питат как ще изкара до уж последния 7 сезон, ако вървят така нещата. Според мен не се ли покачи поне малко ще размислят. 1,5 милиона души за канал като ABC е безумие.

Сподели в други сайтове

Не знам, ама този сериал само ми задържа интереса в момента от всички, които следя. Другите не съм ги гледал отдавна. Нямам търпение за следващия епизод.

Сподели в други сайтове

Не съм им хвърлял око този сезон, но какво се случва? Рейтингът буквално се срина, ужас. Хората масово се питат как ще изкара до уж последния 7 сезон, ако вървят така нещата. Според мен не се ли покачи поне малко ще размислят. 1,5 милиона души за канал като ABC е безумие.

От момента в който го обявиха не разбирам как ще разтягат действието още толкова време. Иначе този сезон е доста по-интересен от предните в които буквално нищо важно не се случи.

Честно казано изобщо не ме интересува действието в сериала, просто искам да разбера кой е "А" и се надявам, че след 5-те години в които им гледам простотиите да получа смислен отговор.

Сподели в други сайтове

Всъщност не е много сигурно дали във финалът на сезона ще разберем кой е "А". Нещо доста си противоречат промото, твърденията на актьорите и твърденията на сценаристите. Според сценаристката във финала ще има доста подсказващи моменти за това кой е "А" и че зрителите ще могат да се досетят кой е. Накрая да не стане като с Тоби и Езра, които уж бяха "А", а после излезе, че не са. :D Не знам какво толкова ще дават още 2 сезона, но много се радвам, че рейтингът им се срина главоломно и дано това ги убеди, че на хората им писна да чакат разкрития, и да завършат по-бързо нещата. Може от телевизията да решат да им дадат 2 сезона от по 10-12 епизода за през летния сезон и айде стига толкова. То и това им е много даже. :D

image.jpg
Сподели в други сайтове

Най-накрая Емили се завърна!

Дано я виждаме по-редовно в интересните сцени.

пс Толкова потвърдени интересни спойлери - а още нищо не виждаме в сериала.

Кога Спенсър ще разбере това за нея ? Кога Ария ще разбере ? С г-жа Марин кога ще има напредък ?

Тоолкова неща..

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Най-накрая Емили се завърна!

Дано я виждаме по-редовно в интересните сцени.

пс Толкова потвърдени интересни спойлери - а още нищо не виждаме в сериала.

Кога Спенсър ще разбере това за нея ? Кога Ария ще разбере ? С г-жа Марин кога ще има напредък ?

Тоолкова неща..

Точно! Никакво голямо развитие няма в 5В като цяло, всичките си очаквания ги насочих към финала..

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Всъщност не е много сигурно дали във финалът на сезона ще разберем кой е "А". Нещо доста си противоречат промото, твърденията на актьорите и твърденията на сценаристите. Според сценаристката във финала ще има доста подсказващи моменти за това кой е "А" и че зрителите ще могат да се досетят кой е. Накрая да не стане като с Тоби и Езра, които уж бяха "А", а после излезе, че не са. :D Не знам какво толкова ще дават още 2 сезона, но много се радвам, че рейтингът им се срина главоломно и дано това ги убеди, че на хората им писна да чакат разкрития, и да завършат по-бързо нещата. Може от телевизията да решат да им дадат 2 сезона от по 10-12 епизода за през летния сезон и айде стига толкова. То и това им е много даже. :D

Доколкото разбрах ще го видим в гръб без качулка, което ще ни подскаже дали е мъж или жена (макар, че преди бяха казали, че е жена с кестенява коса).

Лъжкините няма да го видят, но това ще е голям жокер за нас, защото ще разберем кой е, но пак не е сигурно... ако замесят и историята с близначките и ще ни объркат отново.

И както си мислех, ще се окаже, че Мона е жива, а нищо чудно и Мая също.

Сподели в други сайтове

Нищо никога не е сигурно в този сериал. Иначе и аз бях чел някъде, че в шести сезон Мона ще се завърне... А завръщането на Мая го очаквам още от края на трети сезон. :D

image.jpg
Сподели в други сайтове

Ако трябва да съм честен 5Б ми е доста скучен.. нищо съществено не се случва в епизодите.. иначе четох доста интересни спойлери. Кръвта в чантата на Спенсър е била поставена от Мелиса, това в болницата в бинтовете бил Андрю (който всъщност е опасен), също така той беше този, който разхлаби болтовете на щангите на Майк. Ариа била пациент в Радли, и още развръзки около майката на Хана. Всичките тези интересни неща явно ще ги видим чак в следващия сезон.. имам големи очаквания от финала, дано реваншира предишните епизоди.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Много затъпя. Гледаемостта никаква я няма.Явно другият сезон ще е последен,но то си беше време.

Сериала го подновиха при започването на този сезон за още два сезона.

Рейтинга е зле, но все пак ще си изпълнят обещанието, макар и с по-малко епизоди, евентуално.

Сподели в други сайтове

Сериала го подновиха при започването на този сезон за още два сезона.

Рейтинга е зле, но все пак ще си изпълнят обещанието, макар и с по-малко епизоди, евентуално.

За сезон 6а и 6б ?

Сподели в други сайтове

За сезон 6а и 6б ?

Не, казаха, че сериалът ще приключи със седми сезон.

Вече колко епизода ще има в шести и седми, може само да гадаем.

Епизода от тази седмица бе доста муден и скучен, почти нищо не се случи.

Надявам се следващите два наистина да са по-добри.

Всеки от каста и хората, които работят по него казват, че финала на сезона ще е най-страшния досега и ще промени много неща.

Сподели в други сайтове

Не, казаха, че сериалът ще приключи със седми сезон.

Вече колко епизода ще има в шести и седми, може само да гадаем.

Епизода от тази седмица бе доста муден и скучен, почти нищо не се случи.

Надявам се следващите два наистина да са по-добри.

Всеки от каста и хората, които работят по него казват, че финала на сезона ще е най-страшния досега и ще промени много неща.

Съмнявам се предвид,чеп оследния епизод са го гледали 1милион души :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

И на мен ми е крайно безинтересно вече. Гледам го, защото тайнично се надявам и допускам да се случи нещо интересно, да се разкрие нещо, няква тайна, ама изобщо нищо не се случва...

Продължава да се задълбава, без нищо да се разкрива. Дано накрая не се осерат.

Сподели в други сайтове

И на мен ми е крайно безинтересно вече. Гледам го, защото тайнично се надявам и допускам да се случи нещо интересно, да се разкрие нещо, няква тайна, ама изобщо нищо не се случва...

Продължава да се задълбава, без нищо да се разкрива. Дано накрая не се осерат.

Да, и аз съм така. Силно се надявам финалът да обясни поне някои неща. Между другото четох в някаква сайтове, че Мона е жива и във финала на сезона ще я видим. Освен това "А" щял да отвлече лъжкините и да ги заведе в леговището си, където една от тях ще се изправи пред него лице в лице.

image.jpg
Сподели в други сайтове

6-ти сезон ще има 20 епизода.

Супер - повече действие, по-малко локуми. 25 епизода са му много. И дано този път няма глупави Special епизоди, които само развалят инерцията на сериала и показват глупави и несвързани със сюжета неща.

image.jpg
Сподели в други сайтове

Супер - повече действие, по-малко локуми. 25 епизода са му много. И дано този път няма глупави Special епизоди, които само развалят инерцията на сериала и показват глупави и несвързани със сюжета неща.

Няма да има.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...