-A. Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Сънувах, че е А беше закарал лъжкините в Австралия да произвеждат... каучук. И Спенсър се влюби в него и осиновиха коала. Иначе Марлийн каза, че със сигурност ще разберем какво е станало със Сара Харви, дали Мая е жива, кой има близнак и още нещо, ама забравих какво. :1000 (29): Също казва, че повечето хора са познали кой е А, но не са схванали правилно мотивите му, но когато разберем- ще ни стане жал за него. Тя и един от асистентите й са попаднали на една- единствена убийствено точна теория в интернет и когато истината се разкрие, ще се обади на фена, който я е публикувал. Нямам търпение! Ще рева на финала. Иначе съня ти .. Уби ме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 О, другото е коя е Бетани Йънг. И това ще се разкрие. Иначе в прав текст няма да е казано кой е А, но Марлийн е сигурна, че след епизода вече почти всички ще познаят правилно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Трябва някой който много харесваме да е "А", обезсмисля се всичко ако някой гад, който е противен на зрителя е "А", трябва да има изненада, шок! Според мен най-интересно ще бъде ако Ариа се окаже "А" и разкрият всичките й мотиви, покажат начините й на действие и успоредно с епизодите в които сме гледали как се случва нещо на момичетата да са снимали и сцени с "А", които да покажат докато го разкриват. Следя си го сериала, просто чакам да се съберат по 2-3 серии за гледане, че се дразня като гледам по 1 и почти нищо не се случва Според мен Sponge Bob е познал с теорията си, че Кейлъб е майка на Хана, а Езра е пра-внук на Ариа и тя от яд, че са направили кръвосмешение е станала "А", очаквам главната сценаристка да му пише ЛС във форума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Трябва някой който много харесваме да е "А", обезсмисля се всичко ако някой гад, който е противен на зрителя е "А", трябва да има изненада, шок! Според мен най-интересно ще бъде ако Ариа се окаже "А" и разкрият всичките й мотиви, покажат начините й на действие и успоредно с епизодите в които сме гледали как се случва нещо на момичетата да са снимали и сцени с "А", които да покажат докато го разкриват. Следя си го сериала, просто чакам да се съберат по 2-3 серии за гледане, че се дразня като гледам по 1 и почти нищо не се случва Според мен Sponge Bob е познал с теорията си, че Кейлъб е майка на Хана, а Езра е пра-внук на Ариа и тя от яд, че са направили кръвосмешение е станала "А", очаквам главната сценаристка да му пише ЛС във форума. Спойлер : Вече ми писа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 -А. е близък до момичетата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Който и да е, искам да има смисъл. Тези, които знаят самоличността, твърдят че, когато научим, ще можем да се върнем от началото и всичко правилно ще се навърже. Дано наистина е така, понеже ще е много тъпо А да е някой маргинален герой с изсмукани от пръстите мотиви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Който и да е, искам да има смисъл. Тези, които знаят самоличността, твърдят че, когато научим, ще можем да се върнем от началото и всичко правилно ще се навърже. Дано наистина е така, понеже ще е много тъпо А да е някой маргинален герой с изсмукани от пръстите мотиви. Дано си права! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Само дано не е Лукас, Джена, Сиси или някой от този ред.. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Аз си мисля, че ще е някой свързан с Ариа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 А аз мисля, че е Ария. Ще е супер яко, тя всъщност да е някво психо, и да покажат няколко ретроспекции как е действала зад гърба им и ги е правила нищо Виждам поне 5 милиона рейтинг по тази линия сценарии! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Само дано не е Лукас, Джена, Сиси или някой от този ред.. Туй е и мойта молитва! :1000 (29): Аз си мисля, че ще е някой свързан с Ариа. Трябва, защото наистина има много следи, водещи към нея и те не са случайни. Ако тя не е -А, значи е някой, който ги върти около нея по някаква причина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Може да е бащата на Ария. Лично аз ще се разочаровам ако е Лукас, Джена или Рен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Спомням си, когато Ела каза на Ария:"Хората не са кукли, с които можеш да си играеш и да ги прибереш в кутията, когато приключиш." Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Ето какви ги чете нашата :roll1: Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Ария си я доказаха като леко чалната. Не помните ли когато си представяше Джейсън ? Може сценаристите да са искали да покажат нещо. Не само сексуално привличане ами психическа нестабилност. Тя най-малко пострада от всички. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 То и аз съм си го представяла Джейсън. :1000 (29): Това, ако е следа, ще е най- слабата от всички- всеки има фантазии. Кога любовни, кога как претрепва някого. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Ария си я доказаха като леко чалната. Не помните ли когато си представяше Джейсън ? Може сценаристите да са искали да покажат нещо. Не само сексуално привличане ами психическа нестабилност. Тя най-малко пострада от всички. Даа, винаги като стане дума за поражения от - А, именно тя е тази с най-малкото. А и помня, че веднъж като Мона беше в лудница и я показаха как си облича едно червено палто и в края на епизода показаха само него в лудницата. Тя и Спенсър са ми най-подозрителни като цяло. Ще видим. Това също е добро. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Няма шанс да е Ария. Ще е твърде очевидно и ще липсва ефекта уау. Нека не забравяме и интервюто на Саша. Най-добрата теория според нея е, че Мая е жива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Няма шанс да е Ария. Ще е твърде очевидно и ще липсва ефекта уау. Нека не забравяме и интервюто на Саша. Най-добрата теория според нея е, че Мая е жива. Да бее, как ще липсва ефект? Няма по-брутален финал от този, да разбереш, че всъщност А е една от момичетата. Да покажат мотивите й, как е действала.. ще бъде лудница просто. Поне аз така мисля. Ако е Мая ще е потрес. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Ако не е Ария, ще го преживея, но задължително да ни обяснят всички знаци. Луси Хейл каза, че са преднамерено поставени. Ама ми се иска наистина да е луда, ще се изкефя много! Мая може да е жива, но ако е А, ще е гати тъпнята- тя никога не била основен герой и въобще я нямаше след втори сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Да бее, как ще липсва ефект? Няма по-брутален финал от този, да разбереш, че всъщност А е една от момичетата. Да покажат мотивите й, как е действала.. ще бъде лудница просто. Поне аз така мисля. Ако е Мая ще е потрес. Ако не е Ария, ще го преживея, но задължително да ни обяснят всички знаци. Луси Хейл каза, че са преднамерено поставени. Ама ми се иска наистина да е луда, ще се изкефя много! Мая може да е жива, но ако е А, ще е гати тъпнята- тя никога не била основен герой и въобще я нямаше след втори сезон. И аз искам някоя от момичетата да е -А. Но в следващия епизод се доказва, че не са те. В тая къща попадат момичетата и -А. Ако липсва сцена между -А. и Ария вече да. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Само да си кажа, че харесвам Ария, дори много, но направо ще се влюбя, ако разбера, че е откачалка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Обаче ако се окаже Лукреция ще плювна М. Книг в Twitter. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Ако се окаже някой второстепенен, феновете ще си направим наш А отбор и ще вземем Марлийн на мушка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Връзва се.. :feminist_en: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.