mitencetoy Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Може и той да е. "Голямото разкриване" се случва в този епизод и може сцената в която показаха Андрю да е била това голямо разкриване. Откъде можем да сме сигурни, че тоя Чандлър ли беше какъв беше дето уж е -А не е също заложник в къщата за кукли? Ми бараката дето се оказа бърлогата на -А е с име Кембъл, записа с децата също бе пред тази барака, а фамилията на Андрю е Кембъл. Слочаеност? Не мислА! Макар, че тоя за първи път се появи през трети сезон - 15 епизод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Чарлз е някой, когото вече сме виждали. Потвърдено е. Не е някой нов, невиждан досега в сериала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 http://prettylittleliarsdaily.net/?p=19771 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 ПРИПАДАМ КАРДИАЛНО! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Много е готино промото, дано си спазят обещанията и сезона е епичен. Мисля, че ще е така, тъй-като е само 10 епизода летния сезон, което значи, че трябва да не разтягат локуми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Много интересно промо! А Андрю го има още в първия епизод, вижда се за секунди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Субтитри за 22 епизод на сезон 5 ? Вече 2 месеца едни свестни няма .. :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 От днес по Битиви Лейди 20:30 премиерен четвърти сезон на "Малките лъжкини" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Луси Хейл: „Преди шест години всички започнахме да работим по сериала, а тогава това беше началото на кариерата ни. Сериалът ни помогна много. Не съм мислил за края на сериала, но бих искала да си поговоря с Ашли какво ще прави след края, със Саша или Троян. Знам, че всички ще направят чудесни неща с работата си, но никога няма да забравим Малки сладки лъжкини. Никога. „ Шей пасти да яде! Още по-антипатична ми стана тази девойка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Луси Хейл: „Преди шест години всички започнахме да работим по сериала, а тогава това беше началото на кариерата ни. Сериалът ни помогна много. Не съм мислил за края на сериала, но бих искала да си поговоря с Ашли какво ще прави след края, със Саша или Троян. Знам, че всички ще направят чудесни неща с работата си, но никога няма да забравим Малки сладки лъжкини. Никога. „ Шей пасти да яде! Още по-антипатична ми стана тази девойка! И как ти стана по-антипатична след този цитат? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Епизодът беше доста интересен, постоянно нещо се случваше, което не е много често в този сериал. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Невероятен епизод!! Емилия смаза накрая! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 8 Author Report Share Публикувано Юни 8 Добро начало на сезона, наистина епизодът беше неочаквано динамичен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Доста силно начало на сезона. Първият епизод беше по-силен и от финала на пети сезон. Въпреки че във втория епизод нищо не се случи, беше доста интересно да се проследи как всяка от лъжкините се справя със случилото се, да ги видим със семействата им и т.н. Беше добре, но вече от този момент до летния финал искам само действие и отговори. Имат 8 епизода, които са напълно достатъчни, за да завършат по най-добрия начин историята с Чарлз, а не да оставят всичко за последния епизод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Много добри два епизода досега, държи ми интереса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Под "лято на отговори" очаквах да има такива, а то вече 5 серии и един отговор не получихме... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Вече се знае кой е -А. Аз лично съм разочарован. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Оф защо прочетох спойлерите. Аман. Ядосах се. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Вече се знае кой е -А. Аз лично съм разочарован. Кой? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Оф защо прочетох спойлерите. Аман. Ядосах се. Пак ли на спойлерите разчиташ? Ех, чедо, не се научи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Спойлерите са неверни. А и абсурд да е този, който посочиха в тях. Не сме го виждали от 2 сезона сигурно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Спойлерите са неверни. А и абсурд да е този, който посочиха в тях. Не сме го виждали от 2 сезона сигурно. Аз въобще не съм ги чела, но предполгам кой е този и ще е заспала работа да е той. И когато присъстваше в сериала, ми беше досаден, камо ли да е Мега -А. Не мога обаче изобщо да предположа кой може да е наистина. Но е хубаво, ще ме сюрпризират. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Аз въобще не съм ги чела, но предполгам кой е този и ще е заспала работа да е той. И когато присъстваше в сериала, ми беше досаден, камо ли да е Мега -А. Не мога обаче изобщо да предположа кой може да е наистина. Но е хубаво, ще ме сюрпризират. И аз нямам никаква идея кой ще е -А. Да се надяваме, някой герой, който виждаме често, а не някакъв смотльо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 РЕН е А Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 РЕН е А Според спойлерите. Абсурд да е той иначе. По-скоро си мисля, че е някое от гаджетата на момичетата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.