Nicolas Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 И аз. Мислех, че е някакъв момичешки сериал, пък то се обърна на криминален. Иначе аз го гледам по БТВ, а една приятелка ги гледа на английски и хем и казах да не ми казва нищо, и тя ми издаде, че Мона щяла да бъде А, но не главният А, а по-скоро като помощник. И щяло да има някаква близначка на Алисън, което си е малко измислено според мен. Иначе е страшно объркващо, понякога си пускам епизода отново в Интернет, за да дообмисля нещата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Абе, бозица взе да става... хич не им се връзват нещата в 3 сезон. Най-добре ще е ако е последен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Абе, бозица взе да става... хич не им се връзват нещата в 3 сезон. Най-добре ще е ако е последен. СПОЙЛЕР И на мен трети сезон изобщо не ми харесва. Много е слаб засега. :1000 (27): Абсолютно нищо интересно не се случва, за да ми задържи вниманието. Наистина дано този сезон е последен, че адски разводнената история стана. Още не са разрешили едно убийство, стана второ. :1000 (27): Само загадки, а отговори няма. Нито убиец се разкри, нито А. Историята в този сезон с Мая не ми е интересна нещо. Тя като цяло Мая ми беше леко противен персонаж, добре че я убиха. :1000 (29): Не знам, но 6 такива сезона още не бих издържал. Дано сценаристите решат да ни поднесат малко отговори най-накрая. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Осми епизод на трети сезон: 2.222.000 зрители. 0.9 от общия дял. Ако се задържи така - добре. Премиерата на втори сезон е гледана от 3.68 (in millions) зрители. Премиерата на трети сезон е гледана от 2.93 (in millions) зрители. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Аз продължавам да го гледам най-вече заради нашите 4 момичета, защото са симпатяги. Но наистина много го разтягат сериала, само се заплита. Аз искам да се разбере вече кой е -А и как ще се развият събитията след като се разкрие. Но както е тръгнало няма да стане скоро това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 грешка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Аз продължавам да го гледам най-вече заради нашите 4 момичета, защото са симпатяги. Но наистина много го разтягат сериала, само се заплита. Аз искам да се разбере вече кой е -А и как ще се развият събитията след като се разкрие. Но както е тръгнало няма да стане скоро това. Сценаристите и продуцентите да не се изненадват, ако рейтингът намалее повече, отколкото трябва. В интерес на истината, се случват събития, разкриват се тайни, но не такива, които са първостепенни. Така, както е тръгнало- да има 1000 А, може да си влачат интригата вечно, докато хората спрат да гледат. На мен също ми харесват героините, особено Тобито и Спенсър. Ария също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 СПОЙЛЕР! На 28 август (29 за България) ще се излъчи последният епизод преди почивката. Изглежда в него ще се разкрият някои неща. Сценаристите казват, че зрителите ще научат някои отговори, убиецът на Мая ще бъде разкрит, а може би някой друг ще пострада. Тук е цялата статия на английски, за тези които се интересуват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Сценаристите и продуцентите да не се изненадват, ако рейтингът намалее повече, отколкото трябва. В интерес на истината, се случват събития, разкриват се тайни, но не такива, които са първостепенни. Така, както е тръгнало- да има 1000 А, може да си влачат интригата вечно, докато хората спрат да гледат. На мен също ми харесват героините, особено Тобито и Спенсър. Ария също. Точно, че излиза все нещо ново и ново от миналото, а в крайна сметка нищо съществено не се случва, много е неясно всичко...Наистина може да продължи до безкрай така... Дано скоро наистина станат някакви обрати и да се поизяснят нещата. Поне да си заслужава да продължаваме да гледаме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Не знам за вас, ама аз позагубих всякакъв интерес към сериала. Последните 2-3 серии съм ги свалил, но никакво желание да ги изгледам. Дано отговорят на някои от хиладите въпроси и загадки скоро, инак не го виждам да продължи след края на трети сезон Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 СПОЙЛЕР! Поне в 12 епизод ще разкрият убиеца на Мая. Пак е някакво разкритие. Между другото вие кой мислите, че е? Разбра се, че не е Гарет, нито Ноел и Джена. Аз си мисля за Пейдж. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Гледах първите 5 епизода, като цяло съм раздвоен. От една страна има нещо зарибяващо в сериала, от друга е супер хаотично и абсурдно. Гледам ся, че в трети сезон още ги изнудват, макар и друг човек... Тва определено писва, става блудкаво. Трябва да се търсят различни сюжетни линии, а не всичко да се върти около едно и също. Разбира се по-малоумен сериал от "Тайния живот на американския тийнейджър" няма и няма и да има, така че тоя пак е добре... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Разбира се по-малоумен сериал от "Тайния живот на американския тийнейджър" няма и няма и да има, така че тоя пак е добре... :1000 (29): И аз бях направил грешката да си загубя времето с първите му два сезона. Голяма тъпотия! Иначе съм съгласен за "PLL"- гледах няколко епа по bTV и има нещо зарибяващо, а и мацките са толкова готини, че дори и само заради тях си заслужава гледането :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 :1000 (29): И аз бях направил грешката да си загубя времето с първите му два сезона. Голяма тъпотия! Ами да, диалозите са безумни и отегчителни, а героите имам чувството, че са полуидиоти или бавноразвиващи се... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 До къде са по бТВ ... Аз съм гледал малко от 2-ри сезон, имаше някаква специална Хелоуйн серия - до нея съм някъде...Дали и по бтв са го минали Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 До къде са по бТВ ... Аз съм гледал малко от 2-ри сезон, имаше някаква специална Хелоуйн серия - до нея съм някъде...Дали и по бтв са го минали Днес е бил 18-ти епизод. Аз вчера гледах 12 и 13-ти (Хелоуинския) епизод, най - добрите за мен са до този момент, особено втория .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Епизодът за Хелоуин определено беше най-добрият от тези, излъчени досега по БТВ, много ми е интересно как са стояли нещата, когато Алисън е била жива, тя е УНИКАЛНО интересен персонаж. Нямам търпение по БТВ да свърши сезон 2, че да почвам на английски, защото явно доста неща са се разкрили в трети. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 СПОЙЛЕР Какво ще кажете за летния финал? Дали не ни изненадаха? Точно това исках от сериалчето - интрига. Време беше да се случи нещо, което изцяло да преобърне сюжета и да заинтригува зрителя. По-добър епизод досега не е имал сериалът. Много добре замислена работа. Въпреки слабото начало на третия сезон, интересът ми се върна на макс. Нямам търпение да разбера какво ще се заплете по-натам. Забелязвам, че в отбора на А. са все хора много близки до момичетата. Хана - Мона, Спенсър - Тоби, остават Ариа и Емили. Да не стане наистина както бях чел някъде: A - Алисън T - Тоби E - Езра A - Ариа (След разкритието, че Тоби също е в отбора, очаквам всичко. ) M - Мона Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 За Езра и аз мисля че е част от -А. Иначе какъв е бил рейтинга ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Рейтингът е внушителен - 2.977 милиона зрители. Много добре! Днес някой гледа ли финалът на втори сезон по БТВ? Всъщност няма как де. От БТВ-то нещо прецакаха работата и през половината време беше черен екран и накрая пуснаха само последните 10 минути от епизода. Как можаха точно на последния епизод за сезона. Тцтцтц. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Иначе според вас Али жива ли е ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Според мен си е жива. В края на втори сезон, когато някой посети Мона в лудницата, мисля, че беше именно Али. А и ако вървят по книгите... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Рейтингът е внушителен - 2.977 милиона зрители. Много добре! Днес някой гледа ли финалът на втори сезон по БТВ? Всъщност няма как де. От БТВ-то нещо прецакаха работата и през половината време беше черен екран и накрая пуснаха само последните 10 минути от епизода. Как можаха точно на последния епизод за сезона. Тцтцтц. Мда, ужасно се разочаровах. Защото си бях свикнал с българските гласове и исках финалът да го изгледам така. Но.. нищо, така или иначе започвам да ги гледам с английско аудио, ще трябва да свикна.. На колко време пускат нови епизоди? Трудно ми е да повярвам, че Алисън е жива, тя все пак е била за издирване, после са обявили, че е мъртва, а градът им е супер малък, тя не може да се разхожда ей-така по улиците, в болниците и лудниците, някой ще я разпознае. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Мда, ужасно се разочаровах. Защото си бях свикнал с българските гласове и исках финалът да го изгледам така. Но.. нищо, така или иначе започвам да ги гледам с английско аудио, ще трябва да свикна.. На колко време пускат нови епизоди? Попринцип всяка сряда излизат, но сега са почивка. Ще има един епизод за Хелоуин и после чак януари 2013. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Ех, този Тоби! Ще ми се да има някакво извинение или благородно оправдание. На мен ми беше много мъчно за него, когато в първи сезон го обивиниха, че е част от мизериите, а изглеждаше невинен, съчувствах му, после се радвах за него и Спенсър... Ако тя наистина няма представа, ще е разбита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.