Charlie Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 То вече се знае кой е умрял. Назад си с материала. О, на мен това с двойките хич не ми хареса. Всички се бяха разделили и изведнъж се събраха - скука. Да, добре, че е Мона да раздвижи малко нещата. Да, назад съм, с телефона съм 2ра седмица. Моли се за мен. Гледах епизодите на малък екран Аз пък си искам старите двойки. Свикнал съм с тях. Ако е за Тоби, че ще умре. Няма. Не искам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Спойлери: Тоби ще умре, а Алисън е бременна с бебето на Емили. Такива слухове се носят. Нали А открадна яйцеклетките на Ема... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Спойлери: Тоби ще умре, а Алисън е бременна с бебето на Емили. Такива слухове се носят. Нали А открадна яйцеклетките на Ема... Второто звучи напълно абсурдно и надали е така За Тоби от финала на 6ти сезон се говори, че ще умре. Ужас... Дано не е вярно. Спойлери: Алисън ще разкрие тайна, пазена от "онази нощ" Ще видим с кой са се срещнали Джена, Мона и Шана в 5х05. Един ще умре, а всички лъжкини ще са ранени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Заради това Алисън повърна и преди време Марлене беше заявила, че феновете на Емисън ще са доволни. Дай боже, че на Емили все грозни гаджета и намират. Само Али е яка. Забравих богинята Мая. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Последния епизод ще е два часа. Гледах сега клипчето във фейсбук и ми стана тъжно. Може последните епизоди наистина да са скучни и ''зле'', но все пак много ще ми липсва. Пет години заедно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Последния епизод ще е два часа. Сега летния финал ли, или финала на сериала? Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Сега летния финал ли, или финала на сериала? Финала на сериала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Последния епизод ще е два часа. Гледах сега клипчето във фейсбук и ми стана тъжно. Може последните епизоди наистина да са скучни и ''зле'', но все пак много ще ми липсва. Пет години заедно! Да, тъкмо щях да пиша. И на мен ми стана тъпо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 ЧЕСТИТ PLL ДЕН! Ще чакаме ли до 3? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Най-скандалният финал! Наистина получихме и отговори, имаше и напрежение. Беше доста силен епизод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Най-скандалният финал! Наистина получихме и отговори, имаше и напрежение. Беше доста силен епизод. Големи отговори :Д На мен ми беше малко скучен, но имаше брутални моменти! Особено обезглавяването на Ноел Единственият отговор, който получихме е, че Спенсър е детето на Мери Дрейк. И то не си знае вярно ли е, защото нямаше ретроспекции или доказателства някакви.. А.Д остава да е Рен, много искам! :3 Много ми е тъпо за Тоби Защо трябваше да го убива тъпата Марлийн И КАК ПО ДЯВОЛИТЕ СЕ ОЧАКВА ОТ НАС ДА ЧАКАМЕ ЧАК АПРИЛ МЕСЕЦ ЗА НОВИ ЕПИЗОДИ? :О Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Ама Тоби може да не е умрял. Обезглавяването ми дойде ту мач. Ария сега сигурно ще плаче. А.Д. се познава с Мери Дрейк. Алисън бременна? Клетата. Не беше зле епизода. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Ама Тоби може да не е умрял. Обезглавяването ми дойде ту мач. Ария сега сигурно ще плаче. А.Д. се познава с Мери Дрейк. Алисън бременна? Клетата. Не беше зле епизода. Кийгън написа, че е умрял. А и никъде не е вписан в каста на 7Б и снимките свършват до 2 месеца. Или освен да го прикриват, както с Мона. Дано е така. И аз искам Споби Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Кийгън написа, че е умрял. А и никъде не е вписан в каста на 7Б и снимките свършват до 2 месеца. Или освен да го прикриват, както с Мона. Дано е така. И аз искам Споби Няма да ми липсва. Никога не е бил от любимците ми. Но как може Мери Дрейк да не казва кой е -А. Все пак двамата бяха в една стая. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Суууууууууер скучен финал, щях да заспя, буквално. Толкова мистерия и интерес имаше в първите сезони, сега всичко е пълен боклук! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Суууууууууер скучен финал, щях да заспя, буквално. Толкова мистерия и интерес имаше в първите сезони, сега всичко е пълен боклук! Езра беше казал в едно интервю, че се обадил на Марлене да я пита дали наистина ще излъчат епизода защото бил много страшен. Тези тотално са рухнали психически. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 В последния епизод може една от лъжкините да се спомине. Става въпрос за Емили. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Лъжкините снимат нова фотосесия за сезон 7. :3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 В последния епизод може една от лъжкините да се спомине. Става въпрос за Емили. Няма да се забележи,тя от няколко сезона все едно я няма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Няма да се забележи,тя от няколко сезона все едно я няма. Глупости. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Не съм гледала последния сезон и случайно влязох в темата, но не мога да се сдържа: КАК МОЖЕ ДА УБИЯТ ТОБИ????? :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: По-добре да бяха убили Ария, доста по-безинтересна е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Не съм гледала последния сезон и случайно влязох в темата, но не мога да се сдържа: КАК МОЖЕ ДА УБИЯТ ТОБИ????? :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: По-добре да бяха убили Ария, доста по-безинтересна е. Има спойлери, че е жив. А и в снапчат постоянно публикуваше клипове от сета :Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 По-добре да бяха убили Ария, доста по-безинтересна е. :k046: Как ще убият Ария. Единственото хубаво в тоя тъп сериал. Иначе от години не го гледам, нямам и намерение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 :k046: Как ще убият Ария. Единственото хубаво в тоя тъп сериал. Иначе от години не го гледам, нямам и намерение. Разбирам защо още я харесваш значи Много скучна и плоска героиня, дори Емили ми е по-интересна. Само Спенсър и Хана си останаха интересни през всичките сезони. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Днес е последният снимачен ден... ever Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.