Starboy Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Интересен обрат, в началото на сезона Мона беше в лудница, а сега Спенсър Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Да, поредният добър епизод. Остават още 3 епизода до финала на сезона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Да, поредният добър епизод. Остават още 3 епизода до финала на сезона. Ще има ли четвърти сезон? Ако има, кога ще започне той? Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Ще има ли четвърти сезон? Ако има, кога ще започне той? Ще има! Потвърдено е вече ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Да, четвърти сезон ще започне през юни тази година. СПОЙЛЕР: Между другото аз нещо не се вързах за убийството на Тоби. Спенсър не му видя лицето... Нещо ми е съмнително. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Аз след 15-ти епизод спрях да го гледам.. Мноо банално ми стана, а и като че ли след Хелоуинския са сменили режисьора, нещо ми е променено.. Ама като казвате, че следващите епизоди са яки, мое пак да почна.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 2 Author Report Share Публикувано Март 2 Уникални са Мона и Спенсър, постоянно скандализират И аз не вярвам, че Тоби е мъртъв. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Този епизод беше страхотен, нямам търпение за финала Между другото, Спенсър вече е част от - А? Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Да, това със Спенсър беше голяма изненада. Ама аз мисля, че целта й е да разбере повече за участниците в отбора. Чакаме финалът другата седмица. По промотата съдя, че ще е доста добър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Да, това със Спенсър беше голяма изненада. Ама аз мисля, че целта й е да разбере повече за участниците в отбора. Чакаме финалът другата седмица. По промотата съдя, че ще е доста добър. Същото си мислехме и за Тобката, ама... :1000 (29): Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Страшно интересен и заплетен сериал... Не знаеш кой е безобиден, кой е опасен; един е подозрителен; друг, тих и спокоен, се оказва 'A'. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Същото си мислехме и за Тобката, ама... :1000 (29): Него поне го подозирахме в началото на първи сезон. Финалът сигурно ще е супер интересен, пак ще загатнат някакви неща и ще ни оставят да се чудим до юни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 16 Author Report Share Публикувано Март 16 На финала ще видим жената с червената качулка. Страшен беше 3-ти сезон, предния беше леко скучен и ми затъпя сериала, обаче с този сезон пак ми се върна интереса, който имах през 1-вия. Спенсър е жестока! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rette_mich. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Неслучайно Спенсър ми е любимката от лъжкините! <33 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Спенсър ми се струва, че стана от А, за да разбере какво пише в дневниците на Алисън, да й се изясни цялата история и да й се изясни защо отборът на А започна да ги предследва след смъртта на Али. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Майкоо, излязъл е снощи финалът на сезона. Нямаше БГ субтитри, затова го гледах с английски, което всъщност е 100 пъти по-приятно и занапред така ще ги гледам, то с нашите некадърни преводачи.. Беше страхотно, просто нз как ще издържа до юни месец. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Майкоо, излязъл е снощи финалът на сезона. Нямаше БГ субтитри, затова го гледах с английски, което всъщност е 100 пъти по-приятно и занапред така ще ги гледам, то с нашите некадърни преводачи.. Беше страхотно, просто нз как ще издържа до юни месец. И аз го изтеглих снощи и го гледах сутринта, без субтитри. Уникален финал, много мистериозен!!! Според мен Али е жива... Не може трима човека да са халюцинирали.... А кой ли е бил в багажника, че така се уплашиха момичетата?! Според мен е бил Уилдън или Тоби... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 И аз го изтеглих снощи и го гледах сутринта, без субтитри. Уникален финал, много мистериозен!!! Според мен Али е жива... Не може трима човека да са халюцинирали.... А кой ли е бил в багажника, че така се уплашиха момичетата?! Според мен е бил Уилдън или Тоби... What about Jason? Може да е жива, а може и да е маска.. Може и да е близначката й, ако са решили да включат тази част от книгите. Но това не обяснява целите й, защо се крие, защо е изсценирала смъртта си.. И си мисля, че Мона би разпознала гласа на Алисън, когато е говорила с нея по телефона и в лудницата. Което според мен изключва възможността това да е някой, който Мона познава много добре. Иначе излиза, че Джена, Шона и Мелиса също участват в играта. Може би има 2 A teams? Много объркано стана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Интересен финал, ама много объркан, аз накрая нищо не разбрах, баси кашата. Трябваше да разкрият повече неща, поне това с багажника... А последната част с ръката беше изключително тъпа, поне в тоя сериал нямаше разни фантасмагории, сега и тука почнаха Иначе вс друго е ок, страхотен сериал, нямам търпение за другия сезон. п.п. Аз не вярвам, че Алисън е жива, според мен ако беше така щяха да я покажат по-ясно. То така на 2-3ма им се привидяло, не знам и аз. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Очаквах мнооого повече от финалът. То в общи линии нищо не разкриха, а само заплетоха нови неща. Интересно беше, но имах нужда от малко развръзка вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Нали щяха да разкрият кой се крие под червеното палто? Много ме обърка пак тоя епизод... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 What about Jason? Може да е жива, а може и да е маска.. Може и да е близначката й, ако са решили да включат тази част от книгите. Но това не обяснява целите й, защо се крие, защо е изсценирала смъртта си.. И си мисля, че Мона би разпознала гласа на Алисън, когато е говорила с нея по телефона и в лудницата. Което според мен изключва възможността това да е някой, който Мона познава много добре. Иначе излиза, че Джена, Шона и Мелиса също участват в играта. Може би има 2 A teams? Много объркано стана. Ииии, да, и аз мисля, че ще е Джейсън... Интересен финал, ама много объркан, аз накрая нищо не разбрах, баси кашата. Трябваше да разкрият повече неща, поне това с багажника... А последната част с ръката беше изключително тъпа, поне в тоя сериал нямаше разни фантасмагории, сега и тука почнаха Иначе вс друго е ок, страхотен сериал, нямам търпение за другия сезон. п.п. Аз не вярвам, че Алисън е жива, според мен ако беше така щяха да я покажат по-ясно. То така на 2-3ма им се привидяло, не знам и аз. Е, какъв е смисълът да разкриват на финала баш?! Нали трябва да има догатки и предположения през тия 3 месеца кой е бил в багажника и т.н. Алисън е жива, разбира се... И според мен са открили тялото на близначката ѝ, ама няма логика Алисън да се разкарва ей така по улиците с червено сако/палто.... Не знам, не знам... Много заплетен стана, което е интересно, но и банално до няква степен, щото досега на нито един човек не сме разбрали убиеца. Нито на Мая, нито на Али, нито на Иън... Нямам търпение за 4-ти сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 В колата е трупа на близначката ама без зъби,за да не се разбере,че не е Али. Иначе има тийм две,но мисля,че той не изпраща съобщенията,а имат друга игра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 В колата е трупа на близначката ама без зъби,за да не се разбере,че не е Али. Иначе има тийм две,но мисля,че той не изпраща съобщенията,а имат друга игра. Инфо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Инфо? Мои си предположения.Това за зъбите го четох в интернет някъде.Иначе тийм две са (като имена не ги помня) : момичето,което беше сляпо,полицая,новата негърка,сестрата на лъжкинята и може би още някой.Подозирам и новата руса мацка,приятелкат на Али. В тийм А пък са Мона,Тоби и брата на Али,като предполагам,че той знае,че тя е жива,но манипулира другите. Според мен Алисън иска да накара лъжкините да разберат кой я тормозеше,без да се разбира,че тя е жива,за да може да му отмъсти. Отбор Б пък крие тайната за убийството на близначката,като не подозират,че Али изобщо е жива. И двата тима според мен изпращат съобщения от името на А,но не забелязвате ли,че някои съобщения от А им помагат,докато други са точно обратното. Единствено не мога да си обясня защо брата на Алисън и Мона опитаха да убият лъжкинята във влака,след като според мен тях ги управлява Алисън,която не иска да ги убива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.