CtrlAltDelMe Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 И аз не бях гледал от 6-ти епизод, въпреки че съм ги дръпнал. За пореден път се убедих, че гледането накуп на сериала е доста по- приятно и сюжетът е по- интригуващ и грябващ. Иначе седмица подир седмица се скъсвам от превъртане и са ми яко клиширани... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 И аз не бях гледал от 6-ти епизод, въпреки че съм ги дръпнал. За пореден път се убедих, че гледането накуп на сериала е доста по- приятно и сюжетът е по- интригуващ и грябващ. Иначе седмица подир седмица се скъсвам от превъртане и са ми яко клиширани... Абсолютно! Даже мисля, сега като почне втората половина от януари, да ги изчаквам да се събират по 3-4-5 и да ги гледам накуп. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ОпАсЕн За ЖеНи Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Изгледах последните серии от новия сезон и за мен няма никакво развитие. Интересно ми е да видя какъв ще бъде летният им финал след толкова хвалби. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Какво е тва Ravenswood ? Пуснали ми промо в страницата на PLL Нов сериал, който ще е свързан с Лъжкините. Ravenswood се намира до Роузууд и често двата сериала ще се преплитат, както вече стана в последните епизоди на Лъжкините. Кейлъб от PLL ще играе главната роля в Ravenswood. Финалът е брутален. Най-накрая нещо да се разкрие. Време беше. Нямам търпение до хелоуинския епизод. (23 октомври). Винаги съм подозирал Езра, а и след промотата, които пуснаха още миналата седмица за хелоунския епизод, издадоха, че той е А. Мисля си, че може би Алисън е била бременна от него и затова е опитал да я убие. Видяхме, че Червеното палто са двама души - Сиси и най-вероятно Алисън. Страхотен епизод, може би най-добрият досега. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Много беше интересен епизода.Алисън е жива,това го знаем от много време. Не очаквах Езра да е А ,а и сигурно не е сам,но най-сетне да се изяснят нещата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Аууу, жесток беше финалът! Как ще изтърпя до 23 октомври, не знам... Вече е почти сигурно, че Алисън е жива. И че Red Coat не е Сиси Дрейк... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Баси якия епизод ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Бахти, мн яко беше, още не мога да асимилирам новостите. Има две червени палта, за които все още не разбрах дали работят в екип. А явно е срещу Алисън, за която вече е почти на 100% сигурно, че е жива, но не се знае защо червените палта играят в тази игра на шпионирането. А Езра дали наистина е в играта? Кой е нападнал Алисън? А трябва ли да маскираме текста? Все пак си обсъждаме сериала, то няма кво друго да пишем.. Най-добре хората да си влизат тук само след като са изгледали сериите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Бахти, мн яко беше, още не мога да асимилирам новостите. Има две червени палта, за които все още не разбрах дали работят в екип. А явно е срещу Алисън, за която вече е почти на 100% сигурно, че е жива, но не се знае защо червените палта играят в тази игра на шпионирането. А Езра дали наистина е в играта? Кой е нападнал Алисън? А трябва ли да маскираме текста? Все пак си обсъждаме сериала, то няма кво друго да пишем.. Най-добре хората да си влизат тук само след като са изгледали сериите. Аз мисля, че са две червени палта - едното помага на лъжкините, а другото е срещу тях. :1000 (29): Дали Алисън и Сиси Дрейк са двете Червени палта? Мисля, че Алисън отдеве лъжкините до скривалището на 'А'. Може да им помага... А аз съм на 50/50 за Езра. Мисля си, че Езра просто е проследил лъжкините и е видял, че там се събира информация за тях и затова блъсна вратата... Или пък да е 'A'?! Не ми се вярва... Все пак е подглавен(?!) герой. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Какво ли ще стане с Кейлъб и Хана ? Кейлъб е с главна роля в новия сериал "Рейвънсууд" който тръгва на 22 октомври. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Според мен е доста логично Езра да е истинският А. Може Алисън да е имала връзка с него и да е забременяла. Оттам вече да е започнал да я тормози, за да махне бебето и т.н. Не знам кой от другите в сериала може да има мотив да тормози Али и момичетата, освен Джена. Иначе аз се замислих над друго - дали Ариа също не е замесена по някакъв начин в отбора на А.? Да не е била от самото начало, а впоследствие да се е присъединила. Подозрителна ми става напоследък. Не знам, може и да греша. Иначе за това кой е искал да убие Алисън - не знам. Нали се беше разбрало, че Гарет само се е престорил, че я убива, а после тя е говорила с Байрън, пък и Мелиса нещо беше включена. Може да е била Мелиса, защото е мислела, че Иън й изневерява с Алисън. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ОпАсЕн За ЖеНи Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Пораздвижиха се малко нещата, но след толкова опити за заблуждения, не могат да ме накарат да вярвам, че Езра е А. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Почвам 4-ти сезон.До тук разбрах само,че Алисън е жива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Бях изостанала с 6 епизода и най-сетне ги изгледах. Жесток сезон се получи, а финала не го очаквах... точно за Езра не съм си и помисляла, че може да е "А". Мислила съм си дали Пейдж не е в отбора на "А", но за Езра... не съм. Иначе за Алисън подозирам, че е жива още от миналия сезон. И щом едното червено палто е Сиси, то другото дали не е точно Алисън? И другото - този накрая с зеления костюм и противогаза кой може да е? Доста загатки оставиха, което ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Пораздвижиха се малко нещата, но след толкова опити за заблуждения, не могат да ме накарат да вярвам, че Езра е А. Ами то точно това е якото, никога не знаеш какво ще се случи. Те и Сиси толкова я обсъждаха, че участва, че си викам "Няма как да е толкова лесно.", ама ето, че тя е Red Coat или поне едната. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Грешка ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Big "A"? Какво ще кажете? -> "А Team" A - Aria T - Toby E - Ezra A - Alison M - Mona Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Да, на мен Ариа ми е много подозрителна. По-нагоре бях написал, че според мен е замесена в цялата история с А., но ще видим. Надявам се да не е, защото ми е любимка от четирите момичета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Бях изостанала с 6 епизода и най-сетне ги изгледах. Жесток сезон се получи, а финала не го очаквах... точно за Езра не съм си и помисляла, че може да е "А". Мислила съм си дали Пейдж не е в отбора на "А", но за Езра... не съм. Иначе за Алисън подозирам, че е жива още от миналия сезон. И щом едното червено палто е Сиси, то другото дали не е точно Алисън? И другото - този накрая с зеления костюм и противогаза кой може да е? Доста загатки оставиха, което ми харесва. С противогаза е Езра. Нали даваха кадри на костюма докато в тайното място на А. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Да, на мен Ариа ми е много подозрителна. По-нагоре бях написал, че според мен е замесена в цялата история с А., но ще видим. Надявам се да не е, защото ми е любимка от четирите момичета. СПЕНСЪР !! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 5 Author Report Share Публикувано Септември 5 От поне 2 сезона имам подозрения за Ариа, преди това бях за Спенсър, но не ми се вярва вече. Изгледал съм още клипчета с улики срещу Ариа, за мен би било доста логично една от 4-те да е А, а всичко сочи към Ариа. Обаче вече е разкрита от зрителите, та сигурно ще променят сюжета накрая. За Езра също изобщо не съм изненадан, още от 1-ви сезон се носеха слухове, че може да е А, а и като гледах внимателно пак 1-ви епизод, всичко се връзваше и сочеше към Езра, а в един от хелоуинските епизоди, май този от 2-ри сезон, видяхме, че Ариа е имала голям скандал с Али точно преди да умре, защото искаше да каже на майка й за връзката на баща й с онази русата. Ариа е с раздвоение на личността и тепърва ще скандализира яко! - А Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 От поне 2 сезона имам подозрения за Ариа, преди това бях за Спенсър, но не ми се вярва вече. Изгледал съм още клипчета с улики срещу Ариа, за мен би било доста логично една от 4-те да е А, а всичко сочи към Ариа. Обаче вече е разкрита от зрителите, та сигурно ще променят сюжета накрая. За Езра също изобщо не съм изненадан, още от 1-ви сезон се носеха слухове, че може да е А, а и като гледах внимателно пак 1-ви епизод, всичко се връзваше и сочеше към Езра, а в един от хелоуинските епизоди, май този от 2-ри сезон, видяхме, че Ариа е имала голям скандал с Али точно преди да умре, защото искаше да каже на майка й за връзката на баща й с онази русата. Ариа е с раздвоение на личността и тепърва ще скандализира яко! - А Аз съм на абсолютно същото мнение. Подозирам Ариа и Езра още от първия епизод и сега като разкриха Езра, вече съм сигурен, че и Ариа е замесена. Въпреки че чета някакви неща, че може Езра да има зъл близнак и той да е А. Може така да извъртят историята с близначките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 От поне 2 сезона имам подозрения за Ариа, преди това бях за Спенсър, но не ми се вярва вече. Изгледал съм още клипчета с улики срещу Ариа, за мен би било доста логично една от 4-те да е А, а всичко сочи към Ариа. Обаче вече е разкрита от зрителите, та сигурно ще променят сюжета накрая. За Езра също изобщо не съм изненадан, още от 1-ви сезон се носеха слухове, че може да е А, а и като гледах внимателно пак 1-ви епизод, всичко се връзваше и сочеше към Езра, а в един от хелоуинските епизоди, май този от 2-ри сезон, видяхме, че Ариа е имала голям скандал с Али точно преди да умре, защото искаше да каже на майка й за връзката на баща й с онази русата. Ариа е с раздвоение на личността и тепърва ще скандализира яко! - А Аз получих някакви подозрения чак след като гледах тия клипчета! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Много як Хелоуин епизод. Гледайте го! Следващия епизод май ще е чааак януари... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Вече е сигурно, че Езра е лош. Смисъл, теорията, че ги е проследил и се изнервя от видяното се изпари. Много се радвам... най-накрая няква развръзка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.