M.Power Публикувано на Май 19 Report Share Публикувано на Май 19 Новата песен на румънската певица се казва Club Rocker. След успеха на Amazing, Love, Hot и Sun is up певицата изненадва с още едно парче.В интернет тя пуснат тийзър към клипа, който се очаква на 30 май. Вероятно песента няма да бъде пусната преди клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Очаквам маняшка песен, отново! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Май 20 Author Report Share Публикувано Май 20 Очаквам маняшка песен, отново! +1 то тийзара от давна е пуснат дано вече да излезне ама пак са писали на 30-ти в twitter и FB Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Май 23 Author Report Share Публикувано Май 23 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 само мен ли ме дразни до болка това момиче ? всичките й песни са супер тъпи и еднакви, не знам кво й се кефят всички.. единствено 'Amazing' и 'Sun is up' ми харесват, иначе и те са като останалите :& от новата й песен не очаквам нищо, очаквам поредният клонинг на 'Hot' Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Май 23 Author Report Share Публикувано Май 23 Незнам защо те дразни, но лично мен тя ме кефи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 Director: Alex Herron Director of photography: Maz Makhani Styling: William Carnimolla Make-up: Andra Manea Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Кога излиза? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 Кога излиза? Понеделник Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Май 28 Author Report Share Публикувано Май 28 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Незнам защо те дразни, но лично мен тя ме кефи да де, тя е яка, друго имах предвид ;д не мога да различа песните й, супер еднакви са ми ;д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Юни 6 Author Report Share Публикувано Юни 6 нензнам защо ти се струва така може би защото пее един и същ стил Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Понеделник след малко ще ви го кача клипчето :whistling: :gun_bandana: :gun_bandana: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Юни 9 Author Report Share Публикувано Юни 9 сериозно излезна ли ?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.