M.Power Публикувано на Май 21 Report Share Публикувано на Май 21 Рики Мартин си признал, че смятал хомосексуалността за зло, докато се борил с мисълта, че е такъв. Латино поп звездата се разкри през 2010 г. след като години наред спекулираха за неговата ориентация. В шоуто на Джон Ленън Рики обяснил под какво напрежение е подложен като идол за гей тийнейджърите. „В миналото бях звезда и не можех да бъда себе си, бях секс символ и трябваше да танцувам, трябваше да подлудявам момичетата и не трябваше да признавам ориентацията си. Беше много изтощително”, казва Рики. Пуерториканската звезда чувствал, че страховете му се задълбочавали. „Ако прибавим, както искате го наречете: култура, религия, общество, към това, което чувствах и което знаех, това ми се струваше зло”, казва той. "Но съм щастлив, че вече мисля само за любов.” Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Стара новина отпреди месец. Както винаги, нашите медии копират всичко от чуждите сайтове. Нищо ново. Няма да напишат нашите медии,че турнето му в момента във всеки град върви с голям успех и че е номиниран в 7 категории на наградите Premios Juventud,където е номиниран за пореден път за най-добър албум,най-добър клип,най-добра песен,най-добър танцьор,най-добър изпълнител и т.н.ами само глупости пишат. ами като не им пука на хората ? призна си, че е педал, за да вземат да му обърнат малко внимание, че отдавна не го получава ;х Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Това,че ти не се интересуваш за него, както и нашата тъпа България, през годините, в които тука нищо не се знаеше за него, Рики всяка година от кариерата си е вземал доста награди включително и в годините 2005,2006,2007,2008,2009 и 2010. 2011 също ще вземе. Внимание винаги е имал Рики през всичките години от 1991 до 2011. Още малко ще кажеш и че си плаща на феновете,които ходят на концертите му на турнето му в момента,и те ли са насила там,а? Рики си е изградил приятели навсякъде и водещите от предаванията му са приятели,и известните актьори са му фенове,както и актрисите и затова го канят навсякъде в предавания да гостува и къде ли не. И последния пример е,че в Лос Анджелис преди месец,когато Рики имаше 2 концерта там,на концерта беше Ева Лонгория,която е фенка на Рики от години,както и актьорът David Zepeda беше на концерта на Рики в Мексико преди седмица,даже се снимаха заедно. А Ева Лонгория след концерта на Рики в Ел Ей, беше написала в нейния си профил в Туитър,че е направо в рая. Такава емоция,такава енергия е Рики.Това беше написала тя,не можеше да спи от преживяното,толкова беше очарована от поредния концерт на Рики. И истината е,че след толкова години,където и да се появи Рики,предизвиква истерия,това е да си обичан 21 години вече. Тази любов никой не може да му я отнеме,защото той си я спечелил с много труд и затова хората го обичат и уважават и новия му албум вече почти 4 месеца е сред най-продаваните в Билборд, пилотния сингъл беше 7 пъти номер едно, 2-я сингъл също се харесва и турнето върви с пълен успех. За България може да е "залязъл", но по света-няма значение Америка ли е, Латинска Америка ли е и т.н. той е все така обичан и хората пеят песните му и до днес. ми като беше в Турция, Хулия Авшар го плесна по задника Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rette_mich. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 ми като беше в Турция, Хулия Авшар го плесна по задника Е,за тези неща,които е написала Таня е права,но те си го харесват в неговата си страна,а тук други изпълнители от световните се харесват явно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Не само в неговата страна е харесван.На 19 и 20 юни, Рики ще включи в турнето си за първи път Турция,като ще има 2 концерта в Истанбул и Бурса. И е факт,че на турнето му,което върви в момента вече почти 2 месеца, бях изненадана как хората пеят песните му и то песни от 1991 година и ги пеят така,ще кажеш,че са нови песни,песни, но се вижда,че са останали във времето и до днес. А много малко знаят,че Рики през 1993 година има награда от Билборд за най-добър нов латино изпълнител-награда,която не всеки изпълнител има. И както каза Енрике Иглесиас преди ден: Латиномузиката и латиноизпълнитлеите са тук,за да останат,няма значение дали пеят на испански,английски или сменят стиловете. И че няма правила за музиката вече.Можеш да си пуснеш Top 40 radio и да слушаш латино изпълнитлеи,можеш да пуснеш латино радио и да слушаш американски изпълнители. това е най-престижната награда.. толкова трудно се достига до нея Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 ОООфффффффффффффффф!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rette_mich. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Еми щом ги е спечелил явно има за какво!Щом има фенове,които да го слушат и подкрепят... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Май 23 Author Report Share Публикувано Май 23 3 август-Енрике Иглесиас Да идва август Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.