Боби Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Тая пропаднала Гага! :1000 (29): :1000 (29): When will your faves?? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Колко заблудени души има да я харесват. Горките, живи да ги ожалиш! Но ти прояви разбиране, не може всеки да притежава всевиждащото око и да съзира истината. Тези бедни хорица, докато са се разбивали на шоуто на Гага, не са могли да предположат колко са заблудени и нещастни, всъщност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Колко заблудени души има да я харесват. ...казва човекът с аватар и подпис на пропадналата перхидролена свиня, дето няма самостоятелен хит от 10 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Богиня! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Да, като няма какво да кажеш, се хващаш за глупости. Това вече отдавна не минава. Гагата е пълна пародия на изпълнител, не знам откъде се пръкна. Докато Кристина Агилера има уникален глас и талант, а Гагата е един изрод и това е. Просто не знам как може толкова народ да я харесва. Както съм го казвала- музиката отдавна не е това,което беше-отдавна е пропаднала. Нали я видяхме Агилерата като пя химна на Ю ЕС ЕЙ...буаххаах тогава ми говори кой е пародия на изпълнител + ЧУЙ Гага как пее на живо и когато имаш какво да кажеш тогава пиши, а не се хващай за глупости. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Това недоразумение на природата никога няма да го слушам. Има много по-интересни от нея. Като обикновена никога няма да пробие, затова се прави на чучело. Ми то и ти си чучело, ама защо не си пробила? Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Лейди Гага постави рекорд по продажби и само за първата седмица е продала над 6 000 000 парфюма и е спечелила над 400 000 000 долара! FAME!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Това е вторият най-продаван парфюм в историята след този на Коко Шанел - Номер 5. Но от тези 400 млн. долара, най-много 10% да са за Гага и продуцентите й. Останалото си е за компанията производител Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Смятай колко зомбирани има. Радвай се, че не си от тях. Аз, като едно зомби wannabe, смятам да допринеса за продажбите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Princess Die окончателно влиза или не в сетлиста,защото се превърна в символична за феновете и,на турнето се харесва изключително много,набра голяма скорост и много ми се иска да я чуя със студийна версия,с повече китари и барабани,както стана с You and I Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Princess Die окончателно влиза или не в сетлиста,защото се превърна в символична за феновете и,на турнето се харесва изключително много,набра голяма скорост и много ми се иска да я чуя със студийна версия,с повече китари и барабани,както стана с You and I Да, окончателно е в сетлиста и докато я пее качва хора на сцената. Иначе, парфюмът е уникален. Разбира се е 100% женски, тия глупости, че бил унисекс не искам да ги коментирам :1000 (29): И още новини - Гага потвърди, че в новия албум ще има песен озаглавена Tea. Ето част от текста: its been oolong since i've had a sip and I get this feeling, i need a green detox the truth will be the winner tonight И също така, както вече разбрахте, Лейди Гага беше удостоена с наградата ЛенънОно за мир от самата Йоко Оно в Исландия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Това е вторият най-продаван парфюм в историята след този на Коко Шанел - Номер 5. Но от тези 400 млн. долара, най-много 10% да са за Гага и продуцентите й. Останалото си е за компанията производител Да, това със парфюмите на известните е малко преувеличена история. Истината е че те просто стават лица на определен аромат, който подхожда на стила им срещу процент от печалбите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Да, това със парфюмите на известните е малко преувеличена история. Истината е че те просто стават лица на определен аромат, който подхожда на стила им срещу процент от печалбите. Не знам дали и с парфюма на Гага е било така, но ми казаха, че сега когато се прави нов аромат всъщност не се измисля аромата, а после да се търси на кого да се продава, а първо се решава - Таргет групата ни са жени от средна класа между 25 и 35 години. И едва тогава следва направата на парфюм с конкретни аромати :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Не знам дали и с парфюма на Гага е било така, но ми казаха, че сега когато се прави нов аромат всъщност не се измисля аромата, а после да се търси на кого да се продава, а първо се решава - Таргет групата ни са жени от средна класа между 25 и 35 години. И едва тогава следва направата на парфюм с конкретни аромати :1000 (29): Ами, Борисе, то като цяло няма продукт, който първо да се произвежда, пък после да се мисли на кой да се продава... Ти като един икономист би трябвало да знаеш това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Малеее, сега гледам снимки! Тая Гага е супер мацка с кестенява коса, така да си остане! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Princess die ще има две версии, едната ще е с Lana Del Rey Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Princess die ще има две версии, едната ще е с Lana Del Rey Няма такова нещо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Няма такова нещо Напротив, има. Самата Гага го обяви. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Напротив, има. Самата Гага го обяви. Напротив, няма! Някой си прави бъзик с измислен чат Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Кога мисли да пусне нова песен ? Не и преди януари 2013, а най-вероятно чак февруари-март. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Трябва да ни зарадва с нещо колкото се може по скоро ;д Напротив най-добре ще бъде да са минали около 2 години след излизането на BTW за нов албум. Трябва турнето да е свършило, за да може цялата концентрация да бъде върху ARTPOP. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 На коя дата е последния концерт? Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 На коя дата е последния концерт? Последният засега е на 16-ти март в Маями Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Мисля че ще пусне първия сингъл през януари 2013 и албума ще излезе през март-април, както направи и с btw Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Няма смисъл да гадаем. Първоначално щеше да пусне нов сингъл септември. След това се отложи за октомври. След това сингълът се отложи, на негово място обявиха дует. Дуетът се отложи. Накрая албумът изтече и се оказа, че Гага я няма в песента (или я има съвсем малко, не знам, не съм я слушал песента). 100% албумът ще се отложи. Най-вероятно ще удължат турнето и ще забавят албума. Добре поне, че пусна Stache уж нашега, че да има какво да слушам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.