Амброжка. Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Песента е много добра, браво на Гагулсия.От вчера ми се е набила в главата, като някаква краста е. :1000 (29): Нямам търпение за целия албум.................... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Няма равна! Най-хубавото е,че всички я признават за най-голямата звезда на планетата без капка колебание. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 мен лично Burqa ме кефи повече Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 мен лично Burqa ме кефи повече Burqua, ако изобщо е Burqua, е демо. Самата песен в краен вариант като нищо може да е 2 или 3 сингъл. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Burqua, ако изобщо е Burqua, е демо. Самата песен в краен вариант като нищо може да е 2 или 3 сингъл. знам, че е демо. Но мисля, че не е изтекла случайно... 99% ще е трети сингъл Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Лейди Гага се разхожда гола в гората http://vimeo.com/71919803 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Дуета на Гага и Шер https://soundcloud.com/lactoseintolerant-1/gg-c-the-greatest Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 "Applause" е #1 в 32 страни, сред които и България. За по-малко от 12 часа Кралицата се завърна!!! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Много яка песен от Лейди Гага. Сингълът тотално разбива в момента, рамо до рамо с този на Кейти... И двете имат задоволително количество номер 1 в над 40 страни. Но най-напечената конкуренция в момента като че е в USA, където Кейти все още държи лидерското място, а Гага се опитва да я пребори... #1 Argentina #1 Belarus #1 Brazil #1 Bulgaria #1 Chile #1 Colombia #1 Costa Rica #1 Cyprus #1 Czech Republic #1 Dominican Republic #1 Ecuador #1 El Salvador #1 Estonia #1 France #1 Greece #1 Guatemala #1 Honduras #1 Hungary #1 Israel #1 Italy #1 Kazakhstan #1 Latvia #1 Lebanon #1 Lithuania #1 Malaysia #1 Nicaragua #1 Panama #1 Paraguay #1 Peru #1 Poland #1 Romania #1 Russia #1 Saudi Arabia #1 Singapore #1 Slovenia #1 Spain #1 Sweden #1 Taiwan #1 Thailand #1 Ukraine #1 Venezuela #1 Vietnam #2 United States #2 Canada #2 Egypt #2 Finland #2 Hong Kong #2 Indonesia #2 Jordan #2 Macau #2 Malta #2 Mexico #2 Netherlands #2 New Zealand #2 Norway #2 Philippines #2 Portugal #2 Slovakia #2 Sri Lanka #2 Trinidad and Tobago #2 Turkey #2 Ukraine #2 United Arab Emirates #3 United Kingdom #3 Azerbaijan #3 Ireland #3 Malaysia #3 Russia #3 South Africa #3 Switzerland #4 Australia #4 Luxembourg #4 Mauritius #5 Belgium #5 Cambodia #5 Denmark #5 Turkey #6 Austria #7 Germany #8 Nigeria #10 Indonesia #17 Zimbabwe #19 Bahrain #19 India #75 Namibia #94 Japan #101 Canada #105 United States Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Много добра песен, за мен е съумяла да запази звученето на предишните си песни, но звучи и в същоото време доста различно. Много ми харесва, с нетърпение очаквам целия албум! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Класиранията на песента не говорят за това дали е най-популярната на планетата, защото в най-важните пазари, откъдето идват големите пари, тя яде бой на този етап. "Born this way" чупеше рекорди за 8 часа в САЩ, а сега дори името и голите PR-и не й помагат... VMA's ще решат войната, така че дано се представи на ниво там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Класиранията на песента не говорят за това дали е най-популярната на планетата, защото в най-важните пазари, откъдето идват големите пари, тя яде бой на този етап. "Born this way" чупеше рекорди за 8 часа в САЩ, а сега дори името и голите PR-и не й помагат... VMA's ще решат войната, така че дано се представи на ниво там. Някак си мисля, че Кейти ще я срази, не знам .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Уникална е във V Magazine! УНИКАЛНА! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Песента ми харесва, има от стила на Гага, а има и заряд. Аудиото има доста гелдания в тубата, но лирикс видеото е просто покъртиелно, не го харесвам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Аудиото има доста гелдания в тубата, но лирикс видеото е просто покъртиелно, не го харесвам. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 http://vimeo.com/72303496 муахауахаххахаххаххааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 http://vimeo.com/72303496 муахауахаххахаххаххааа Айде, почна се :roll1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Не ми харесва песента, а я слушам вече няколко пъти... Твърде какофонична ми е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Кадър от видеото на #Applause #APPLAUSEVID819 Видеото няма да е чернобяло само, а и цветно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Не знам за вас но аз нямам търпение да стане утре Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Песента е страхотна, очаквам видеото с нетърпение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.