Nicolas Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Много съм впечатлен от откриването на наградите. Невероятно изпипано шоу, направо спектакъл! Какво ли не показа за тези 4-5 минути - глас, изчанчени визии, които сменяше с лекота, предишни нейни превъплъщения, танци, ефекти.. браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 (редактирано) Колко много кавъри на Аплауз в тубата Редактирано Август 28 от NazzkO Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 "Applause" е на 4-то място в билборд хот 100, което го прави 9-тия топ 5 сингъл на Гага в Щатите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Това звучи УНИКАЛНО!!! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 3 от 3 до този момент. Този албум почти сигурно ще ми стане любимия гагин албум. Swine звучи невероятно. Представям си оригинала с бас и EDM аранжимент. Почти съм сигурен, че това е Zedd. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Репетицията на MANiCure Най-доброто нещо, което можеше да се случи на Гага беше да стане по-рок :) И въпреки, че студио версиите няма да имат нищо общо, идеята да имаме рок версии бе изпълва отвсякъде! :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Ама ще пуснат ли в Itunes оригиналната версия ? Като излезе албума Сега само live рок версии Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Аз бях разбрал че ''Swine'' е вторият сингъл от албума и ще си пусне версията от албума на 1-ви. Пс Иначе за 10 дни 36.000.000 Не е зле. Няма определен втори сингъл. Няма смисъл и да има, защото Applause се справя отлично Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Абе някой знае ли дали турнето ще бъде все пак издадено на DVD и Blu Ray ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 То аз, дето не я долюбвам много, съм развълнуван, пък какво остава за феновете й. Надявам се да има нещо поне наполовина яко като Alejandro - тая песен не може да се опише с думи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Според мен щеше да е по-добре да представи 2-3 песни максимум, но щом така е решила... Е, то така или иначе са със различни аранжименти от оригиналните, даже смятам, че е по-умно. Така феновете няма да имат търпение (особено ако песните са добри) да чуят оригиналните версии и още повече ще се засили интереса към албума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 3ч и 25 мин до старта. Заредил съм стрийма и чакаме Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 3ч и 25 мин до старта. Заредил съм стрийма и чакаме Може ли линк? Само тя ли ще пее или ще е headliner? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Може ли линк? Само тя ли ще пее или ще е headliner? Only 24 hours until Lady Gaga opens the 2013 iTunes Festival live from the Roundhouse in London! Watch the live stream of her hour-long set of ALL NEW MUSIC from ARTPOP on Sunday, September 1 at 9pm GMT / 4pm EST / 1pm PST at http://facebook.itunes.com/X99! След 3 часа започва. Днес май е само тя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Както бях предрекъл бързо отшумяват подобни скучни банални изпълнители, последният и албум изкара само един хит (и той нищо общо с тези от предния и), а последното и парче е пълен упадък. То по принцип такава глупава песен на Запад от популярно име не е излизала от години, дори Кеша няма подобна простотия! Не очаквам, че ще има добри парчета и от останалите... Бързо замря тази, а някои ми тръгнаха да я пишат за новата Мадона - смях в залата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Новият й албум ще бъде нещо невероятно, обожавам всичките й нови песни, нов ритъм, нищо общо със старите й продукти и е една крачка напред- Sex dreams и Swine ще са нещо уникално, а Aura отдавна ми е любимата песен, излизала тази година, а дори не сме чули оригинала Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Успях да хвана част от представянето й на iTunes фестивала... Голяма емоция показа тази жена... По едно време даже свали перуката и си показа истинската коса, което бе съпроводено и от думи, които като че извираха директно от душата й- даже май щеше да се разплаче... Голям артист е и мисля, че тепърва ще виждаме много от нея и APTPOP, макар и началото на ерата да не започна чак толкова титанично, както доста хора очакваха. Няколкото нови песни, които чух, ми харесаха- комбинация между електронно звучене и добро пеене... Накрая завърши с Applause, но преди това представи и една страхотна балада на пиано... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Аз само едно не можах да разбера- тези песни, които чухме, в този вариант ли ще са или ще звучат по коренно различен начин? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Нямам идея, предполагам че това са си финалните версии... Макар че определено в албума няма да са в live изпълнение... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Не успях да го гледам, защото ми искаха някакво apple ID и ми даде, че в момента е невъзможно да ми се направи. Ще чакам да дадете линкове, когато качат песните някъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Цък Тук са качени аудио файлове на изпълненията, но с видео не знам дали ще ги има Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Пишеш Lady Gaga в тубата и от опциите ги нареждаш по дата. Вече май всички песни ги има. Artpop много ми хареса. Текстовете са всички са супер малоумни, естествено, но тази звучи яко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Чух ги по няколко пъти.. не ми харесват въобще. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Свинята ме кефи уникално много. ARTPOP е интересна! Маникюр и Sex dreams са страхотни. За останлите имам нужда от още време, че стийма ми насичаше и едвам чувах. В Албума песните няма да звучат така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Свинята ме кефи уникално много. ARTPOP е интересна! Маникюр и Sex dreams са страхотни. За останлите имам нужда от още време, че стийма ми насичаше и едвам чувах. В Албума песните няма да звучат така. Знаех си, че в някакво интервю беше споменала, че няма да са студио версии на песните, което означава, че може и да звучат по коренно различен начин, сега само ритъма им хванахме Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.