Nikolay Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Да, много добър албум. Много яки песни, но ме издразни това, че са c електронно звучене. :1000 (29): Най-много държа на "Venus" за клип - буквално я преоткрих сега като я чух за втори път цялата. "Do What U Want", "G.U.Y", "Dope", "Fashion!" също са много яки. "Swine", "Donatella" и "Manicure" са с адския саунд. "Jewels 'n' drugs" ми прилича на една друга песен, но не се сещам за името ѝ в момента. Ето и оценката ми за всяка отделна песен: AURA: 10/10 VENUS: 10/10 G.U.Y.: 10/10 SEXXX DREAMS: 9/10 JEWELS N DRUGS: 7/10 MANICURE: 10/10 DO WHAT U WANT: 10/10 ARTPOP: 8/10 SWINE: 10/10 DONATELLA: 10/10 FASHION!: 9/10 MARY JANE HOLLAND: 9/10 DOPE: 9/10 GYPSY: 9/10 APPLAUSE: 10/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Албума е нещо уникално, заслужаваше си чакането. Не мога да избера коя песен да слушам повече пъти, невероятни са всички! По-късно ще дам по-обективно мнение. Поклон пред ГАГА! :1000 (19): Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 01. Aura - 7,5 02. Venus - 9 03. G.U.Y. - 5,5 04. Sexxx Dreams - 5 05. Jewels n' Drugs (feat. T.I., Too Short and Twista) - 7 06. MANiCURE - 7 07. Do What U Want (feat. R.Kelly) - 7 08. ARTPOP - 8 09. Swine - 3,5 10. Donatella - 9,5 11. Fashion! - 7 12. Mary Jane Holland - 7,5 13. Dope - 4,5 14. Gypsy - 9 15. Applause - 9 Средна оценка: 7,1/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 AURA: 7/10 - Тази песен не може да ме зариби.... VENUS: 9/10 - Имах я за много силна, но сега, като чух целия албум, си давам сметка че може много повече. G.U.Y.: 10/10 - Невероятно песен!!! Надявам се да е сингъл. SEXXX DREAMS: 10/10 - Приятна и комерсиална песен! Задължително трябва да е сингъл, защото мисля че ще има голям успех. JEWELS N DRUGS: 6/10 - Определено според мен това е най-слабата песен в албума. MANICURE: 10/10 - Моя фаворит.Толкова заряд има тази песен, че не е истина.Дано е сингъл,дано !!! DO WHAT U WANT: 10/10 - Любима моя песен. ARTPOP: 7/10 - Слаба ми идва. SWINE: 8/10 - Приятна песен. DONATELLA: 10/10 - Полудявам като я чуя!!! Имам чувството че съм в Ибиза в някой як клуб като я слушам. ;д FASHION!: 9/10 - Доста приятна песен. За съжаление очакванията ми бяха по-високи и може би за това не мога да и дам максимална оценка. MARY JANE HOLLAND: 7/10 - Не е моята песен. DOPE: 9/10 - Много въздействаща песен. GYPSY: 10/10 - Перфектна! Точно такава песен исках и това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА Е СИНГЪЛ. APPLAUSE: 10/10 - Тази песен няма смисъл да я коментирам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 01. Aura - Когато я чух лятото откачих от кеф, може би защото отдавна не бях чувал нищо ново от Гага. Ако на този етап я бях чул за първи път, не мисля, че щях да я приема толкова добре. Харесва ми, но.. звучи ми някак странна, не знам. (7/10) 02. Venus - Песента, която ме грабна от първото слушане. Има много мощен припев, куплетите също много ми харесват. На мнение съм, че тя трябваше да бъде вторият сингъл, но... С нетърпение очаквам видеото. (10/10) 03. G.U.Y. - Страхотна ееее! Просто има толкова зарибяващ бийт, а и е лесно възприемаща. Силно се надявам да е сингъл! (10/10) 04. Sexxx Dreams - Още като я чух на фестивала много ми хареса, а така завършена... направо, нямам думи (10/10) 05. Jewels n' Drugs - Не е в мой стил. Има зарибяващи части, различна е от останалите, но... просто не е моята песен. (5/10) 06. MANiCURE - Също като при "Sexx" тази песен веднага ми се наби в главата при фестивала. Обожавам това "Heal me, 'cuz i'm addicted to love" :1000 (29): Има много заряд в песента, харесва ми! (10/10) 07. Do What You Want - Определено не трябваше да е сингъл! Приятна е за слушане, но до там.. не ми харесва, не мога да я възприема някак.. точно когато започва една по-ударна част, тотално се променя хода на песента и всичко се разваля. (6/10) 08. ARTPOP - Като заглавна песен очаквах да бъде нещо по...-избухващо. Няма заряд в песента, не е ударна, но пък е някак приятна. Но определено можеше повече. (7/10) 09. Swine - Това в клуб ще гърми! Много ме кефи! Това електронно звучене е страхотно, мега избухваща е, браво! (9/10) 10. Donatella - Веднага ме грабна! Много забавна песен като цяло. Също като "Swine" е много ударна, и ще се избухва на нея. За припева да не говорим, който е страхотен. А това "voodoo, voodoo" е велико! (10/10) 11. Fashion - Идва ми по-слаба измежду другите. Но след няколко слушания ми хареса повече. Приятна е, харесва ми. (7/10) 12. Mary Jane Holland - Още от снипета, който излезе ме грабна! Много, много ми харесва тази песен, адски зарибяваща е. (9/10) 13. Dope - Страхотно изпълнение! Много исках да включи "Princess Die" в албума, но тази песен компенсира! Много е въздействаща и силна. (10/10) 14. Gypsy - Също като "Dope" я харесвам много. Има по-модерно звучене, което много ми харесва. А и това "I can't speak german, but I try" е просто трепач! (10/10) 15. Applause - И като за финал аплодисментите! Няма ден от лятото насам, в който да не слушам тази песен, една от любимите ми е, обожавам я! (10/10) Чакането определено си заслужаваше! Много силен албум, Гага е вложила много от себе си в него. Надявам се продажбите да са много успешни. Браво, за пореден път Гага доказа, че е истински професионалист! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Добре бе аз в коя пещера съм бил снощи?!? Току що свалих албума от залива и си пуснах първо GUY че имам много надежди след снипета. Началото й ме накара да мисля, че е фейк, ама после като почна... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 G.U.Y е песента просто! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kadosh Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 е дайте линк де.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 01. Aura - Припева е много дразнещ за ухото ми. Останалата част от песента е ок (4/10) 02. Venus - На второ слушане взе да ми хареава, мисля че ми трябва време и ще ми стане любима (7/10) 03. G.U.Y. - Много ми харесва. Много лесно запевама, напомня малко на фейм ерата (9/10) 04. Sexxx Dreams - Много интересена като звучене в куплетите, много приятен припев (10/10) 05. Jewels n' Drugs - Не ми харесва, не си представях точнп Гага да пее с разни рапърчета. Все пак не е някаква пълна трагедия (3/10) 06. MANiCURE - Супер, супер много добре звучи, вокалите на Гага са супер яки (10/10) 07. Do What You Want - Яка е песента определено, но ако си беше само на Гага щеше да е перфектна (8/10) 08. ARTPOP - Нищо особено не е песента става (4/10) 09. Swine - Клубно, готино парче с добър бийт (8/10) 10. Donatella - Веднага ме грабна с тази песен, ще я въртя много в следващите месеци (10/10) 11. Fashion - Много приятна за релаксация, не е кой знае какво (5/10) 12. Mary Jane Holland - Харесва ми, но в края на припева когато повтаря mary jane holland ми идва малко излишно (9/10) 13. Dope - През цялото време докато слушах предните песни си мислих за това, че в албума липства песен с умерено звучене и чувайки тази се зарадвах наистина (9/10) 14. Gypsy - Текста кърти, мелодията също е много добра може би това е най-добрата песен от албума за мен (10/10) 15. Applause - Няма какво да кажа за тази песен успехите и говорят достатъчно (9/10) Обща оценка 7.9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 е дайте линк де.... http://zelka.org/details.php?id=372485 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Най-слабият й албум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Най-слабият й албум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Борисе, спести ми сарказма си. Всеки има право на мнение. За мен Гага вече не прави мелодични поп парчета с текстове, които те карат да се чувстваш добре. Този албум е пълен с дъскорезници и изчанчени текстове. Има няколко по-поносими песни, но дори те са трудни за възприемане заради аранжиментите. В припевите няма грам хитовост. В желанието си да бъде "арт" и да бъде интересна, тя е забравила какво е да правиш истински хубава музика, която да вълнува хората. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Борисе, спести ми сарказма си. Всеки има право на мнение. За мен Гага вече не прави мелодични поп парчета с текстове, които те карат да се чувстваш добре. Този албум е пълен с дъскорезници и изчанчени текстове. Има няколко по-поносими песни, но дори те са трудни за възприемане заради аранжиментите. В припевите няма грам хитовост. В желанието си да бъде "арт" и да бъде интересна, тя е забравила какво е да правиш истински хубава музика, която да вълнува хората. Албума е EDM, бре...какво искаш - балади като на Селин Дион ли? И престани, за бога с тая глупост, че песните й не били мелодични. Може да не ти харесва аранжимента, може да не ти харесва мелодията или текста, дори изпяването, но не можеш да кажеш, че не са мелодични. Защото това не е въпрос на лично усещане. Все едно да видиш камион и да твърдиш, че е самолет, защото ти го намираш за такъв. :mf_surrender: На мен ми е пределено ясно, че на теб ти харесват бонбонени поп песнички и не харесваш електронната музика. Затова и вече не си й фен на Гага, но това че не харесваш стила не ти дава право да говориш колко са зле песните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Наистина може би най-слабият й албум е това, има и приятни песни, но предишните й албуми бяха по-добри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Албума е EDM, бре...какво искаш - балади като на Селин Дион ли? И престани, за бога с тая глупост, че песните й не били мелодични. Може да не ти харесва аранжимента, може да не ти харесва мелодията или текста, дори изпяването, но не можеш да кажеш, че не са мелодични. Защото това не е въпрос на лично усещане. Все едно да видиш камион и да твърдиш, че е самолет, защото ти го намираш за такъв. :mf_surrender: На мен ми е пределено ясно, че на теб ти харесват бонбонени поп песнички и не харесваш електронната музика. Затова и вече не си й фен на Гага, но това че не харесваш стила не ти дава право да говориш колко са зле песните. Ами ако Bad romance, която е най-успешната й песен, е бонбонена поп песничка - да, точно такива харесвам. Очевидно и масата от хората това харесва, защото тези песни я направиха супер звезда. Ако вече не я харесвах, както ти се изразяваш, едва ли бих свалил албума с надеждата да е по-добър от предишния и едва ли бих коментирал тук. Трябва само суперлативи да се ръсят ли??? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Ами ако Bad romance, която е най-успешната й песен, е бонбонена поп песничка - да, точно такива харесвам. Очевидно и масата от хората това харесва, защото тези песни я направиха супер звезда. Ако вече не я харесвах, както ти се изразяваш, едва ли бих свалил албума с надеждата да е по-добър от предишния и едва ли бих коментирал тук. Трябва само суперлативи да се ръсят ли??? Чудесно..да ходи да прави само копия на Bad Romance тогава, че да ти се харесва на тебе. Благодаря предпочитам да виждам еволюция в нещата, отколкото да се тъпче на едно място. А честно казано продължавам да не разбирам каква е тая драма за аранжиментите.. Единствените две песни, които могат да бъдат по-остри за нелюбители на hard EDM са Donatellа и Swine. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Чудесно..да ходи да прави само копия на Bad Romance тогава, че да ти се харесва на тебе. Благодаря предпочитам да виждам еволюция в нещата, отколкото да се тъпче на едно място. А честно казано продължавам да не разбирам каква е тая драма за аранжиментите.. Единствените две песни, които могат да бъдат по-остри за нелюбители на hard EDM са Donatellа и Swine. Не виждам еволюция в този албум, може би по-скоро обратното. Да, Гага не е длъжна да прави песни, които да се харесват на всички, но и аз не съм длъжен да хваля нещо, което не ми харесва и ми звучи изчанчено. А ти много добре виждаш, че нещата не са на добре, но все пак трябва да ме репликираш след всеки пост с някаква фенска защита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 На мен G.U.Y. ми се наби в главата !!! Задължително да я пуска като сингъл. Надявам се да се е отказала от ''Venus''..Наистина може да я е композирала тя, но просто не е толкова силна и не заслужава да е сингъл. ''MANiCURE'' и ''Sexxx Dreams'' веднага се набиват в главата. ''Gypsy'' ми напомня на старата Гага и задължително трябва да е сингъл. ''Donatella'' е много щура песен, според вас има ли шансове Гага да заложи на нея ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Не виждам еволюция в този албум, може би по-скоро обратното. Да, Гага не е длъжна да прави песни, които да се харесват на всички, но и аз не съм длъжен да хваля нещо, което не ми харесва и ми звучи изчанчено. А ти много добре виждаш, че нещата не са на добре, но все пак трябва да ме репликираш след всеки пост с някаква фенска защита. Виждам, че нещата не са добре?????? Та за мен това е най-добрия й албум, откъде накъде ще мисля, че нещата не са добре. Хич не ми пука дали масовата публика ще оцени това, което тя прави. Аз харесвам музиката не защото е номер 1. Сигурно трябва да спра да харесвам и Queen, които за 20 и кусур години кариера са имали само 3 номер 1 сингъла в САЩ...Ами Тина Търнър, която няма нито един? И при нея ли нещата не са добре? А и така или иначе, Applause стана най-успешния и радио сингъл в САЩ, а албумът й пак ще бъде най-продавания женски за годината, въпреки че няма 300 номер 1 хита като КП или не ближе чукове като МС... ПП: А изказването за изчанченото е просто шокираща... Как въобще човек, който не се кефи на изчанченото е станал фен на Гага на първо място... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 ПП: А изказването за изчанченото е просто шокираща... Как въобще човек, който не се кефи на изчанченото е станал фен на Гага на първо място... Точно, да си дойдем на думата... Преди "изчанчването" при Гага беше в клиповете, визиите и сценичното представяне. Бях супер впечатлен от нея. Но всички тези неща бяха подплатени с убийствени парчета. Сега вече изчанчването премина в песните и това ме отдръпна... колкото и да се опитвам да харесам песните и новия стил, който налага, просто това не е моята музика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Аз не разбирам каква ви е драмата и на двамата, който й харесва новия албум, ще го слуша, който не го понася, подминава и толкова. Самият албум след 1 година ще говори сам за себе си чрез това колко ще е продал и дали ще има ново турне, в което той ще се промотира. Още официално не е излязъл, а някой вече се опитват да го отпишат... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Съгласен съм с Васето. Например Swine има ОТВРАТИТЕЛНО звучене, то това не е мелодия, а някакъв шум. Много правилно сравнение с дъскорезница - точно като това звучи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kadosh Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Добре бе дайте един линк, не ви разбирам начи... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Добре бе дайте един линк, не ви разбирам начи... Има поне 2 линка по-назад. Отделно го има в пайрът бей, екстраторент и т.н. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.