Jump to content

Lady Gaga - Общи приказки

Препоръчани коментари

Ми на мене па грам не ми дреме некви виртуални рекорди, класации и пр. глупости.Тва, че Хана Монтана е праснала 20 милиона няма да ме накара да и харесам бозавата песновка.Auraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Сподели в други сайтове

Просто Майли в момента е център на внимание, всичко живо, без значение дали с добро или лошо, чака да види какво ще поднесе. Гага особено в момента я очакват само little monsters.

Сподели в други сайтове

Просто Майли в момента е център на внимание, всичко живо, без значение дали с добро или лошо, чака да види какво ще поднесе. Гага особено в момента я очакват само little monsters.

Внимавай да не се случи същото и с Бритни :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Внимавай да не се случи същото и с Бритни :1000 (29):

Бритни през 6-тата година от кариерата е била на мястото на Майли, само че без да бъде вулгарна и излишно скандална. ;)

Сподели в други сайтове

Сигурна съм, че ако Гага се беше съблякла напълно гола във видеото на Applause, щеше да има много над 18 милиона за 24 часа.

Хахаха все едно не се съблече гола в една от рекламните фотосесии за тази ера. Смешни сте. Майли е в пика си в момента и масовия интерес към нея ще спадне след година-две, но в момента целият свят гледа към нея. Невъзможно е да си в центъра на вниманието през цялата си кариера, както Гага в момента не е.

Когато изтъквахте колко по-успешна е Гага от Бритни винаги казвах, че няма как да бъдат сравнявани две певици, които са на различни етапи от кариерите си. Сега разбирате какво съм имал впредвид.

Сподели в други сайтове

Хахаха все едно не се съблече гола в една от рекламните фотосесии за тази ера. Смешни сте. Майли е в пика си в момента и масовия интерес към нея ще спадне след година-две, но в момента целият свят гледа към нея. Невъзможно е да си в центъра на вниманието през цялата си кариера, както Гага в момента не е.

Когато изтъквахте колко по-успешна е Гага от Бритни винаги казвах, че няма как да бъдат сравнявани две певици, които са на различни етапи от кариерите си. Сега разбирате какво съм имал впредвид.

Няма нищо общо между просташките изпъления на Майли и естетичната голота на Гага. Голотата в своята същност не е нищо лошо и едва ли са много тези, които са против нея, но има голямо значение как се показва ;) Тя и Гага беше по прашки на ВМА, но всички говореха колко е секси. ДОкато за Майли мненията са точно обратните, въпреки че беше по-облечена.

image.jpgimage.jpgimage.jpg
Сподели в други сайтове

Няма нищо общо между просташките изпъления на Майли и естетичната голота на Гага. Голотата в своята същност не е нищо лошо и едва ли са много тези, които са против нея, но има голямо значение как се показва ;) Тя и Гага беше по прашки на ВМА, но всички говореха колко е секси. ДОкато за Майли мненията са точно обратните, въпреки че беше по-облечена.

Да изпълнението на Майли на vma беше ужасно пошло, но в последния си клип показва именно тази естетична и приятна за окото голота за която говориш. Не мисля, че Гага в стремежа си да е винаги различна не е прекрачвала границата доста пъти.

Сподели в други сайтове

Това, че пилотния сингъл има само 50 милиона, далеч не значи, че няма интерес. Все пак за 1 месец е продаден над 1 милион пъти, а и албума е номер 1 в 51 страни, а има още 2 месеца до излизането му. Счупи рекордите по предварителни поръчки, албума ще се продава много. Просто в момента Майли е в центъра, с нейните провокации, тя поражда огромен интерес, а и песента си я бива. Все пак.. това няма да трае вечно, Хана ще залезе така бързо, както се появи. :) Друго е да си творец, да правиш музика, която наистина ти идва от сърце, друго е да бълваш безсмислени парчета, да правиш абсурдни видеа, само за едните гледания.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Друго е да си творец, да правиш музика, която наистина ти идва от сърце, друго е да бълваш безсмислени парчета, да правиш абсурдни видеа, само за едните гледания.

Да много точно го казваш. Тази Майли с постоянните си туитове и молби да се гледа видеото й. Тази Майли чиито фенове се организираха да гледат клипа и по 10 000 пъти за да мине рекорда на 1д. И отново тази Майли, която търси провокация във всяко свое видео.

Чесна дума ако Гага правеше тези неща щеше да е загубена :1000 (29): За щастие нея рекордите и парите не я интересуват, тя иска да сте щастливи.

Сподели в други сайтове

ее, стига де... Какво ще рече 'безсмислени песни'?

'We Can't Stop' може би, но 'Wrecking Ball' си е страхотна откъм текст, музика и изпълнение.

Стига сте омаловажавали чуждите успехи, с цел издигане на Гага...

Страхотна е Гага, любимка ми е, много я харесвам - много е идейна, креативна, но трябва да се признае, че Кейти и Майли просто я отвяха.

То не беше 'на Кейти комерсиалния бливоч', сега пък 'безсмислената песен на Майли'... спрете се.

Сподели в други сайтове

ее, стига де... Какво ще рече 'безсмислени песни'?

'We Can't Stop' може би, но 'Wrecking Ball' си е страхотна откъм текст, музика и изпълнение.

Стига сте омаловажавали чуждите успехи, с цел издигане на Гага...

Страхотна е Гага, любимка ми е, много я харесвам - много е идейна, креативна, но трябва да се признае, че Кейти и Майли просто я отвяха.

То не беше 'на Кейти комерсиалния бливоч', сега пък 'безсмислената песен на Майли'... спрете се.

Сега се чудя само каква ли ще я изкарат новата песен на Бритни .

Сподели в други сайтове

Няма пеене в нея виж в темата за Бритни. Вече са го измислили

Добре де...айде кажи ми честно, кефиш ли се наистина на това, че Бритни Спиърс от години НЕ пее на живо, а в песните й има все по-малко вокали, а ако ги има те са обработени до неузнаваемост. Защо се правите на конце с капаци не мога да разбера като някои неща за ОЧЕИЗВАДНИ! Песента не е лоша, но тази Бритни не ми харесва и въпреки, че си съсипа таланта съм убеден, че може да предложи много повече от това.

Сподели в други сайтове

Добре де...айде кажи ми честно, кефиш ли се наистина на това, че Бритни Спиърс от години НЕ пее на живо, а в песните й има все по-малко вокали, а ако ги има те са обработени до неузнаваемост. Защо се правите на конце с капаци не мога да разбера като някои неща за ОЧЕИЗВАДНИ! Песента не е лоша, но тази Бритни не ми харесва и въпреки, че си съсипа таланта съм убеден, че може да предложи много повече от това.

Честно -НЕ! Никога не съм го отричал. Но новата песен е обработена много малко, на което се кефя. Факт е че в нея не показва глас като на Бионсе или Гага,, Бритни никога не го е имала. И понеже аз ЗНАМ, че гласът на Бритни е някъде там и тя може да пее повече от Риана и Кейти Пери се надявам приказките, че този албум ще е различен да се окажат истина.

И ти ми кажи сега ако с Гага се случи това което се случи с Бритни след няколко години ще спреш ли да я харесваш?

Сподели в други сайтове

Докато прави такова шоу, всичко й е простено:

Предпочитам (и аз, и като цяло феновете на Бритни) да видя една брутално изпълнение и хореография, но на плейбек, отколкото изпълнение, където нито пеенето - пеене, нито танците - танци, защото трябва да се съобразят двете.

Сподели в други сайтове

Честно -НЕ! Никога не съм го отричал. Но новата песен е обработена много малко, на което се кефя. Факт е че в нея не показва глас като на Бионсе или Гага,, Бритни никога не го е имала. И понеже аз ЗНАМ, че гласът на Бритни е някъде там и тя може да пее повече от Риана и Кейти Пери се надявам приказките, че този албум ще е различен да се окажат истина.

И ти ми кажи сега ако с Гага се случи това което се случи с Бритни след няколко години ще спреш ли да я харесваш?

Гага от самото начало на кариерата си е доста по-зряла от 99% от останалите поп звезди. Първо, защото не е изгряла на 17, като Бритни и второ, защото е имала доста по-скандален живот като млада. Когато Гага се е дрогирала и е вършела простотии, не сме я познавали още. Тия, които станаха звезди като деца, трябваше да им гледаме сеира на стари години. Поради тази причина не смятам, че имам основания да се притеснявам за Гага, защото тя е и по-интелигентна и по-зряла от Бритни.

Докато прави такова шоу, всичко й е простено:

Предпочитам (и аз, и като цяло феновете на Бритни) да видя една брутално изпълнение и хореография, но на плейбек, отколкото изпълнение, където нито пеенето - пеене, нито танците - танци, защото трябва да се съобразят двете.

Ми тогава да не се титулува повече певица, ами танцьорка..заради такива като теб музикалния бизнес в глобален мащаб е на това ниско ниво. Заради такива като теб, на които не им пука за таланта, звезди стават бездарни идиоти. И в случая не говоря за Бритни, защото ако не друго поне едно време гласът си го е имала и то страхотен.

Сподели в други сайтове

Гага от самото начало на кариерата си е доста по-зряла от 99% от останалите поп звезди. Първо, защото не е изгряла на 17, като Бритни и второ, защото е имала доста по-скандален живот като млада. Когато Гага се е дрогирала и е вършела простотии, не сме я познавали още. Тия, които станаха звезди като деца, трябваше да им гледаме сеира на стари години. Поради тази причина не смятам, че имам основания да се притеснявам за Гага, защото тя е и по-интелигентна и по-зряла от Бритни.

Ми тогава да не се титулува повече певица, ами танцьорка..заради такива като теб музикалния бизнес в глобален мащаб е на това ниско ниво. Заради такива като теб, на които не им пука за таланта, звезди стават бездарни идиоти. И в случая не говоря за Бритни, защото ако не друго поне едно време гласът си го е имала и то страхотен.

В Америка никой не нарича певиците певици. Те са "артисти", "изпълнители". И да, предпочитам да гледам как командва сцената, макар и да си използва гласните струни само да каже "здравей" на публиката, отколкото да изпее на живо куплета и припева да го бичи на плейбек (както прави Гага при всичките изпълнение на Applause) или още по-дразнещото - Бионсе, която пее куплетите и на припева се разхожда по сцената и вика на публиката на пеят. Тия чалгаджийски номера...

Сподели в други сайтове

В Америка никой не нарича певиците певици. Те са "артисти", "изпълнители". И да, предпочитам да гледам как командва сцената, макар и да си използва гласните струни само да каже "здравей" на публиката, отколкото да изпее на живо куплета и припева да го бичи на плейбек (както прави Гага при всичките изпълнение на Applause) или още по-дразнещото - Бионсе, която пее куплетите и на припева се разхожда по сцената и вика на публиката на пеят. Тия чалгаджийски номера...

Примитив :roll1:

BhvhZFm.gif

Сподели в други сайтове

Добра аргументация, браво!

Какво да се аргументирам пред 15 годишен пикльо... :roll1: Имаш още много път да извървиш докато ти дойде акъл в главата преди да имаш дори малко основание да спориш с мен на каквато и да е било тема. Още повече пък да ми обясняваш какъв бил музикалния бизнес и т.н., при положение, че когато ти още не си бил плануван аз вече съм бил меломан... :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Какво да се аргументирам пред 15 годишен пикльо... :roll1: Имаш още много път да извървиш докато ти дойде акъл в главата преди да имаш дори малко основание да спориш с мен на каквато и да е било тема. Още повече пък да ми обясняваш какъв бил музикалния бизнес и т.н., при положение, че когато ти още не си бил плануван аз вече съм бил меломан... :mf_surrender:

Кога пък съм казвал нещо за музикалния бизнес? :mf_surrender: :mf_surrender: Или просто го казваш, за да се изтъкнеш. Факт е, че Бионсе и Гага пеят на живо, но само на куплетите. И предпочитам да наричат Бритни плейбек певачка, защото и тя може да пее само куплетите, а на припева да дава на публиката, но не е в това въпроса...

Сподели в други сайтове

Чел съм биографията на Гага и смея да твърдя, че 90 процента от нещата написани извън творческия и път са пълна измислоца. Няма как да споря за другото, защото си прав. Не съм от хората, които отричат минусите на любимците си и не мисля, че Бритни върви в правилната посока. Надявам се всичко това да се промени в новата ера.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...