Goosh Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Кога пък съм казвал нещо за музикалния бизнес? :mf_surrender: Или просто го казваш, за да се изтъкнеш. Факт е, че Бионсе и Гага пеят на живо, но само на куплетите. И предпочитам да наричат Бритни плейбек певачка, защото и тя може да пее само куплетите, а на припева да дава на публиката, но не е в това въпроса... Какъв по-голям кеф от това певицата да спре да пее и ти да се разцепиш от пеене с пълно гърло?Какъв по-голям кеф от това да подадеш микрофона на публиката и да чуеш как пее с пълно гърло?Харесвам и уважавам Бритни като изпълнител,но твърдението ти е нелепо.Повярвай ми,че ако можеше да си изпее песните на живо щеше да го направи.Танците отдавна не могат да се считат за оправдания.Особено,когато имаме за пример изпълнителки като Бионсе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Applause се развива чудесно по радиото, а сега е по-напред в itunes дори от Бритни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Applause Week 01: #3 Applause 218.000 Week 02: #5 Applause 163.000 Week 03: #4 Applause 213.000 Week 04: #6 Applause 160.000 Week 05: #5 Applause 184.000 Total: 938.000 Hold It Against Me Week 01: #1 HIAM 411.000 Week 02: #3 HIAM 183.000 Week 03: #10 HIAM 113.000 Week 04: #19 HIAM 81.000 Week 05: #23 HIAM 77.000 Total: 865.000 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 От известно време се говори, че Рияна ще бъде в албума ARTPOP. Тази вечер Рияна туитна @rihanna Lastnight.... YOU were in my sex dreams!!, което е част от текста на песента Sex Dreams„ след което Гага отговори @ladygaga @rihanna doing really NASTY THINGS *dancing gaga* Разбира се това нищо не значи, но според мнозина това е потвърждение, че тя ще участва в песен в албума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Applause Week 01: #3 Applause 218.000 Week 02: #5 Applause 163.000 Week 03: #4 Applause 213.000 Week 04: #6 Applause 160.000 Week 05: #5 Applause 184.000 Total: 938.000 Hold It Against Me Week 01: #1 HIAM 411.000 Week 02: #3 HIAM 183.000 Week 03: #10 HIAM 113.000 Week 04: #19 HIAM 81.000 Week 05: #23 HIAM 77.000 Total: 865.000 После на мен ще ми говорят, че съм бил злобен и само за Гага съм говорел. Не се спря да я сравняваш с Бритни, толкова ли навътре ви е бръкнала, че непрестанно правите сравнения. И факта, че Гага с пилотния си сингъл от третия си албум, чийто клип излезе на втората седмица след премиерата на песента, продава едва 60 000 хиляди копия повече от пилотния сингъл от седмия албум на Бритни, чийто клип излиза на шестата седмица от пускането на сингъла говори много лошо за Стефка. You tried. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 После на мен ще ми говорят, че съм бил злобен и само за Гага съм говорел. Не се спря да я сравняваш с Бритни, толкова ли навътре ви е бръкнала, че непрестанно правите сравнения. И факта, че Гага с пилотния си сингъл от третия си албум, чийто клип излезе на втората седмица след премиерата на песента, продава едва 60 000 хиляди копия повече от пилотния сингъл от седмия албум на Бритни, чийто клип излиза на шестата седмица от пускането на сингъла говори много лошо за Стефка. You tried. Дребен, аз на тебе нали съм ти казал с мен на тема музика да не се занимаваш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Дребен, аз на тебе нали съм ти казал с мен на тема музика да не се занимаваш Аз лично мнение не съм изказвал, само факти. Изглежда годините ти нещо ти замъгляват преценката. Аз нали съм "дребен", виждам нещата, както са. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Чак съм ужасен колко ме кефи тази песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 43 дни след излизането си, Applause отново е в топ 5 на iTunes, а прогхресът й по радиата е внушителен, особено предвид трудните първи седмици. В поп радио вече е 8-ма, а въобще за всички радиа е 11, като утре ще бъде 10-та, с общо 95 млн. публика и 15197 завъртания на песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Песента просто не е лесно смилаема, требе си малко време да зацепиш колко е яка всъщност, еле па умопомрачените американци. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Мега бруталната промо снимка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Като я видях тази снимка единствената ми мисъл беше WTF?!? А Applause явно изгуби доста позиции, нещо не съм я чувал последните седмици по радиото. Да излиза албумът по-скоро, че да чуем нещо ново. Явно ще се залага повече на втория сингъл. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Аз всеки ден я слушам по N-JOY. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Trailer Machete Kills Ей на това му се вика промо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Днес случайно попаднах на аромата на Гага и много ми хареса. Даже тестера още е в якето ми. Но си е женски... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Обложката на ARTPOP Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Кич до дупка. До това и на Кейти Пери изглежда добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Кич е баба ти, много си е хубава обложката, направо не мога да повярвам колко яко са го направили! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Със сигурност ми харесва повече от тази на BTW обаче не ми харесва, че пак е гола. Иначе трейлърът с Aura е мега як, точно в целта. Ако го изгледам още няколко пъти ще взема да ида на кино да го видя филма Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Скандална обложка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 На ниво, както винаги. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 "Aura" ли ще е втори сингъл, или какво? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Засега се говори, че ще е "GYPSY", но не се знае, поне на официалната си страница във Facebook е качила тази песен като част от албума, което е странно, ако няма да е следващия сингъл... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Ужасна обложка, а първата промо снимка с шлема и татуировката беше толкова хубава. Тя беше перфектна за корица на диска! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Обложката е изкуство! Невероятна. Браво на Гага и най-вече на Джеф Кунц Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.