чушка. Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 До края на годината ще има още един клип и вече догодина очаквай нещо ново. Заедно ли си пиете мокачиното? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 ahuahauhaahua Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Това да ви напомня на нещо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 копията на Гага - Агилера и Риана са за посмешище, изглеждат жалко, когато се опитват да имитират Кралицата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 копията на Гага - Агилера и Риана са за посмешище, изглеждат жалко, когато се опитват да имитират Кралицата Тва ми харесва! Съгласен съм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 много са зле, особено оная завистлива вещица Агилера, която само говори против Гага, не я знаела коя е, била под нивото й, а в същото време не спира да я имитира Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Кралицата Седни си! Иначе съм съгласен, че Риана и Агилера, но поне първата вади свежи сингли, втората е закопала в дъното отдавна и то точно заради опитите си да имитира Гага! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Че Риана е живия символ на съсипаната комерсиална музика е факт, ама Агилера, колкото и да ми е противна, е изпяла толкова фантастични песни, че може да си отваря устата за всяка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 http://www.facebook.com/#!/media/set/?...7773&type=1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Много готина :) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Гага ще бъде винаги една крачка пред останалите,защото има друг поглед върху нещата Отново ми хареса Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Още от снимките надминава очакванията ми! Представям си вече готовия продукт! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 На долната снимка е брутална..и аз дори не мога да си представя като се направи видео обработката как би изглеждало това.. :1000 (6): :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Ужасно много ми харесва Гага в новият си период. ДОкато се моташе със синя коса не ме кефеше. Умишлено се правеше на грозна. Сега е невероятно секси и красива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Лейди Гага никога не е била грозна. А и синята коса стана супер модерна,адски много хора видях ,които бяха с такава коса,дори един от танцьорите в екс фактор още е с такава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Britney:12 years 1 grammy,6 VMA's,8 EMA's,2 Brit awards Katy Perry: 4 years no grammy,3 VMA's,3 EMA's,1 Brit awards Rihanna: 7 years,4 grammy,2 VMA's,2 EMA's,1 Brit awards Shakira: 13 years,2 grammy,5 VMA's,2 EMA's,no Brit awards Lady Gaga: 3 years,5 grammy,13 VMA's,8 EMA's,3 brit awards Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Britney:12 years 1 grammy,6 VMA's,8 EMA's,2 Brit awards Katy Perry: 4 years no grammy,3 VMA's,3 EMA's,1 Brit awards Rihanna: 7 years,4 grammy,2 VMA's,2 EMA's,1 Brit awards Shakira: 13 years,2 grammy,5 VMA's,2 EMA's,no Brit awards Lady Gaga: 3 years,5 grammy,13 VMA's,8 EMA's,3 brit awards Какво искаш да кажеш с това? Когато Бритни и Шакира са били в апогея си не е имало интернет от където милионите им фенове да гласуват така лесно или да могат да гласуват по 100 000 пъти. Евала на Гага за наградите - заслужени са ама всякакви глупости, че била легенда, супер-мега-гига звезда са абсолютно безпочвени. Пък и като ще я сравняваш с Бритни, защо не поговорим за това, че дори и след огромна рекламна кампания, която спретна на албума си, (който беше дори във farmville :1000 (29): ) и това че го продаваше за 0,99 цента в amazon не успя да надмине рекорда на Бритни за най-бързо продаван албум на жена изпълнител?! И да не споменаваме факта че Oops i did it again съвсем не е бил популяризиран по никакъв начин различен от нормалния. Мога да говоря за стотици неща с които Спиърс я превъзхожда, но не е правилно да се омаловажават успехите на едни само и само за да се величаят други Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Не мога да схвана смисъла на тази тема и това е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Не мога да схвана смисъла на тази тема и това е. И аз. Струва ми се нелепа, особено заглавието!? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 и на мен ми е нелепо заглавието, защото не го превзема.. вече го е превзела Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Какво искаш да кажеш с това? Когато Бритни и Шакира са били в апогея си не е имало интернет от където милионите им фенове да гласуват така лесно или да могат да гласуват по 100 000 пъти. Евала на Гага за наградите - заслужени са ама всякакви глупости, че била легенда, супер-мега-гига звезда са абсолютно безпочвени. Пък и като ще я сравняваш с Бритни, защо не поговорим за това, че дори и след огромна рекламна кампания, която спретна на албума си, (който беше дори във farmville :1000 (29): ) и това че го продаваше за 0,99 цента в amazon не успя да надмине рекорда на Бритни за най-бързо продаван албум на жена изпълнител?! И да не споменаваме факта че Oops i did it again съвсем не е бил популяризиран по никакъв начин различен от нормалния. Мога да говоря за стотици неща с които Спиърс я превъзхожда, но не е правилно да се омаловажават успехите на едни само и само за да се величаят други Ау, ау, ау... Ама какво искаш да кажеш с това? Ау, ау, ау...Ами ти знаеш ли, че когато Бритни е била в апогея си не е имало безплатно теглене на албуми по интернет и пиратство в такива размери като днешните..и познай какво - купуват се повече албуми 0.99 в Амазон си е абсолютно за сметка на компанията, която си е платила нормалната цена на албума, след което със загуба го е продавала, за да си направи реклама А какъв е смисълът на показаното - смисълът е, че изпълнител с 3 години кариера има повече награди и успехи от изпълнители, сочени за емблематични с 5-6 или 10-13 години кариера Така, че както Sylar e отбелязал..Гага не превзема света, тя вече го е превзела. И междудругото утре Гага ще открие...и закрие концерта за номинациите за наградите Грами. :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Ау, ау, ау... Ама какво искаш да кажеш с това? Ау, ау, ау...Ами ти знаеш ли, че когато Бритни е била в апогея си не е имало безплатно теглене на албуми по интернет и пиратство в такива размери като днешните..и познай какво - купуват се повече албуми 0.99 в Амазон си е абсолютно за сметка на компанията, която си е платила нормалната цена на албума, след което със загуба го е продавала, за да си направи реклама А какъв е смисълът на показаното - смисълът е, че изпълнител с 3 години кариера има повече награди и успехи от изпълнители, сочени за емблематични с 5-6 или 10-13 години кариера Така, че както Sylar e отбелязал..Гага не превзема света, тя вече го е превзела. И междудругото утре Гага ще открие...и закрие концерта за номинациите за наградите Грами. :1000 (29): :1000 (29): Не просто навремето да имаш номер 1 сингъл не е било така лесно, а наградите не са се раздавали като бонбони. И както не е имало интернет от където хората да си теглят безплатно музика, така не го е имало и като информационно средство, защото повярвай ми ако го нямаше към днешна дата 90% от хората в България (и не само) щяха да мислят, че Бритни е дебела лелка, а Лейди Гага - принцеса от близкия изток. Тогава нямаше да има farmville, youtube, facebook, amazon или нещо подобно с което Стефани Джоан Анджелина Джерманота да стигне до хората :1000 (29): ... Не е нужно да ти казвам как това щеше да влияе на продажбите. А продажбите в амазон... дълбоко ме съмнява че те са си покрили загубите, но както и да е при всички положения това не променя факта че са продадени доста копия така и все пак рекорда на Бритни не е надминат :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.