Боби Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Обложките на Venus Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 +1 Относно новия сингъл - чак на 7-8 е паднал, а Roar се е качила на второ... То така ще е с нулева организация и промотиране, грешка беше да се отмятат от първоначалните планове и да сменят втория сингъл в последния момент. Чакаме "Venus" с нетърпение, обложките са бомба! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Roar е на второ място заради pre-orders на албума, а не защото изведнъж много хора са си го купили. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Roar попринцип си беше предимно в ТОП 3 преди всичките нови сингли да излязат- на Гага, на Тейлър Суифт, на Джъстин Бийбър... Но както се случи и с много други песни в последно време- качиха се до първите места, а после рязко изпаднаха надолу... а някои като Roar и Royals (и донякъде Wrecking Ball) останаха на върха. Както казах и по-горе- Гага и екипът й трябва да направят нещо по въпроса- хайде, на Тейлър Суифт й е саундтрак и пак си стигна добри позиции... На Бийбър е промо сингъл. Но на Гага е втори официален сингъл... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D&G Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Слушах 2 пъти...звучи доста интересно, кефи ме че Гага сама си я е продуцирала. Има нещо много фънки, но истински не ме грабва още. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Супер яко!!!!!!!!!!!! Умирам вече от нетърпение за цялата песен, адски яко звучи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Уникална е на живо...просто не мога да повярвам...Рядко има артисти, които на живо звучат по-добре отколкото на запис Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Май имам нов фаворит ...VENUS... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Харесвам Гага и продукцията й, но обложките на "Venus" са яко отвратителни.Дано видеото изглежда по-добре .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Радвам се че ''Venus'' няма да е втори сингъл ! Не ме грабна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D&G Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 2nd snipped Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Повечето от нещата,които са излязли ги чух,и съм на мнение,че Гага е бита карта. Нищо не ме грабва,всичко е толкова....тъпо,скучно и леко гнусно. Ся скролнах нагоре и видях някакви снимки-Гага пак прилича на отвратителен изрод. Откъде се пръкна това чудовище на пазара,добре,че поне залязва малко по малко,че да не я търпим още много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Обложките и на мен са ми леко гнусми. Искам да е екстравагантна, но толкова колкото в монстър ерата, това е прекалено. Вярно е че не може да предлага едно и също вечно, но това не е правилната посока на развитие. Не съм поредния хейтър, който плюе Гага, харесвам я и съм сигурен, че е много далеч от залеза си просто не ми харесва на къде върви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Пак ли говорите за залязване, след като последната й песен стана номер 1 в 83 държави за 1 ден? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Пак ли говорите за залязване, след като последната й песен стана номер 1 в 83 държави за 1 ден? Е, и? Ако ще и в 21343 да е била №1, какво значение има, като 2 дни по-късно вече и в топ 5 не е? Нищо от чутото не ми харесва. Съгласен съм с фрийгъл, че всичко звучи и изглежда гнусно и тъпо. Това не са песни, а някакви звучи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Айде моля ти се. Прави експериментална музика - не е ок, прави поп шит в стил "The Fame" - пак не е ок. Сега аз да взема да кажа, че Кейти Пери залязва, защото интересът към втория й сингъл е минимален, ами Бритни залязва ли, след като най-доброто място на песента й е 3-то в Гърция и Южна Корея? Един изпълнител не залязва, докато има публика, а публиката на Гага е доста широка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Аз лично не съм чул нищо, което и на 20% да наподобява бруталните песни от "The Fame". А "Work Bitch" е 1000 пъти по-експериментална от всичко, което сме чули от великия, неземния ARTPOP досега - затова и не можа да стане хит, де, но този въпрос няма смисъл да се дискутира в тази тема. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Аз лично не съм чул нищо, което и на 20% да наподобява бруталните песни от "The Fame". А "Work Bitch" е 1000 пъти по-експериментална от всичко, което сме чули от великия, неземния ARTPOP досега - затова и не можа да стане хит, де, но този въпрос няма смисъл да се дискутира в тази тема. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Ок, песните на Уил Ай Ем не сме ги чували постоянно в последните 2-3 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Цялата Venus Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 НЕ ЗНАМ как ще издържа до 11.11.2013 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Убийствена песен! Знае ли се сега какво ще стане, клипът забавя ли се, онази с Ар Кели ще бъде ли снимана, какво става? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Айде моля ти се. Прави експериментална музика - не е ок, прави поп шит в стил "The Fame" - пак не е ок. Сега аз да взема да кажа, че Кейти Пери залязва, защото интересът към втория й сингъл е минимален, ами Бритни залязва ли, след като най-доброто място на песента й е 3-то в Гърция и Южна Корея? Един изпълнител не залязва, докато има публика, а публиката на Гага е доста широка. В iTunes песента може да се купи самостоятелно само ако не си си купил албума, това е причината тя да не е толкова силна още. Но според мен Кейти и Capitol тепърва имат какво да направят за нея. Work Bitch наистина е нещо от сорта на експеримент, поне за Бритни. Хаус песен с лековат на вид текст, но с доста идейност в него... Но това е тема за Лейди Гага, стига препратки към други изпълнители... Venus страшно ми харесва- трябваше тя да си остане втори сингъл. Не че настоящият стремглаво падащ DWYW е лош, но според мен не биваше да се подвеждат от двудневната му разбивация, а да си направят заплануваната голяма засилка с Venus. Представям си извънземен клип на тази песен... За момента и трите официално представени парчета от ARTPOP ми харесват. И в iTunes фестивала имаше силни песни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.