Боби Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Не просто навремето да имаш номер 1 сингъл не е било така лесно, а наградите не са се раздавали като бонбони. И както не е имало интернет от където хората да си теглят безплатно музика, така не го е имало и като информационно средство, защото повярвай ми ако го нямаше към днешна дата 90% от хората в България (и не само) щяха да мислят, че Бритни е дебела лелка, а Лейди Гага - принцеса от близкия изток. Тогава нямаше да има farmville, youtube, facebook, amazon или нещо подобно с което Стефани Джоан Анджелина Джерманота да стигне до хората :1000 (29): ... Не е нужно да ти казвам как това щеше да влияе на продажбите. А продажбите в амазон... дълбоко ме съмнява че те са си покрили загубите, но както и да е при всички положения това не променя факта че са продадени доста копия така и все пак рекорда на Бритни не е надминат :1000 (29): Как пък ще не е било по-лесно!? Такава конкуренция, каквато има сега НИКОГА през цялата музикална история не е имало. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Как пък ще не е било по-лесно!? Такава конкуренция, каквато има сега НИКОГА през цялата музикална история не е имало. Няма голяма конкуренция в момента, въртят се 5-6 по-актуални изпълнители навсякъде. Щом бозите на Риана без проблем оглавяват класациите, значи смятай... Преди години със сигурност имаше доста по-качествени изпълнители и песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Няма голяма конкуренция в момента, въртят се 5-6 по-актуални изпълнители навсякъде. Щом бозите на Риана без проблем оглавяват класациите, значи смятай... Преди години със сигурност имаше доста по-качествени изпълнители и песни. За качество на песните не говорим. Говорим за конкуренция. А конкуренцията дебне навсякъде. Къде преди това момче от някакъв си интернет сайт ще стане най-голямата звезда в САЩ.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
No OnE Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Гага е с 3 номинации за Грами: ALBUM OF THE YEAR: Born This Way BEST POP VOCAL ALBUM: Born This Way BEST POP SOLO PERFORMANCE: Yoü and I Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Гага продължава да мачка колкото и да не се нрави на някои хора. Довечера като излезе клипът ще видят що е то артист. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Гага е с 3 номинации за Грами: ALBUM OF THE YEAR: Born This Way BEST POP VOCAL ALBUM: Born This Way BEST POP SOLO PERFORMANCE: Yoü and I Със сигурност с Адел ще си поделят първите две награди. Или едната взима албум, а другата поп албум, или обратно. Вече за изпълнение..ще ми се да се надявам, че You and I ще спечели, защото това ми е любимата Гагина песен и най-вече е по-различна от всичко излизало напоследък от поп гилдията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Само слушайте когато Кейти обявява номинацията за Гага :1000 (6): :1000 (6): :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Снимки от последните 1-2 месеца Невероятна! Обожавам тази ера(както е популярно да се нарича сред феновете). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Снимки от последните 1-2 месеца Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 На какъв топ коментар попаднах,докато гледах Bad Romance JINGLE BELLS, HATERS SMELL, LOSERS GO AWAY, GAGA ROCKS,HATERS SUCKS, MONSTERS ALL THE WAY, HEY! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 "Born this way" е номер 18 в Hot 100 за 2011, а Гага е 4-та за Top Artist. Албума е трети в годишната подредба. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 "Born this way" е номер 18 в Hot 100 за 2011, а Гага е 4-та за Top Artist. Албума е трети в годишната подредба. Странно как песни, които дори не са стигали до номер 1 в чарта, са по-напред от Born this way...Странно е и класирането в Digital Songs. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Странно как песни, които дори не са стигали до номер 1 в чарта, са по-напред от Born this way...Странно е и класирането в Digital Songs. Предполагам заради 18-те си седмици в класацията. Foster The People направиха почти 40 примерно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Ще пуснете ли линк? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Предполагам заради 18-те си седмици в класацията. Foster The People направиха почти 40 примерно. БИ следвало класацията да се изготвя с определена по-голяма тежест за място, до което е достигнала песента. Тоест, колкото по-високо се е класирала, толкова по-голяма тежест да носи това. Освен това, Born this way е сред най-продаваните сингли тази година, което също не отговаря на това странно 18-мо място, а пред него има песни, които дори не сме чували. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 БИ следвало класацията да се изготвя с определена по-голяма тежест за място, до което е достигнала песента. Тоест, колкото по-високо се е класирала, толкова по-голяма тежест да носи това. Освен това, Born this way е сред най-продаваните сингли тази година, което също не отговаря на това странно 18-мо място, а пред него има песни, които дори не сме чували. Така е, освен това не просто е стигнала първото място, а беше там 6 седмици. Абсурдно е отпред да е песен, стигнала до номер 4, но била със 7 седмици повече в Топ 50. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Gaga е изкарала 90 милиона долара през изминалата година, което я поставя на едно от челните места (не съм сигурен 1-во или 2-ро) по приходи сред музикалните изпълнители. Ето публикувания списък където фигурират само деклариралите доходите си до момента: http://www.forbes.com/wealth/celebrities/l...amp;sort=salary Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Gaga е изкарала 90 милиона долара през изминалата година, което я поставя на едно от челните места (не съм сигурен 1-во или 2-ро) по приходи сред музикалните изпълнители. Ето публикувания списък където фигурират само деклариралите доходите си до момента: http://www.forbes.com/wealth/celebrities/l...amp;sort=salary По доходи е 9-та от света на шоубизнеса...но иначе е първа при сумирането на фактори като спечелени пари, медийно, фенско и т.н. влияние. Като цяло е заработила повече отколкото 2-та и 3-тата взети заедно(Кейти и Тейлър Суифт) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Искам да споделя, че когато си свалих албума на Гага го преслушах не ми хареса нищо и просто го заебах, но тъй като установих, че съм зарибен по абсолютно всички сингли излезли до сега особено you and i в последно време, реших да дам втори шанс на албума и от няколко дни го слушам в колата си и просто не може да ми излезе от главата.. просто не мога да си го обесня Нямам търпение да си го купя за да го добавя към колекцията си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Искам да споделя, че когато си свалих албума на Гага го преслушах не ми хареса нищо и просто го заебах, но тъй като установих, че съм зарибен по абсолютно всички сингли излезли до сега особено you and i в последно време, реших да дам втори шанс на албума и от няколко дни го слушам в колата си и просто не може да ми излезе от главата.. просто не мога да си го обесня Нямам търпение да си го купя за да го добавя към колекцията си. Радвам се за прочетеното. Попринцип албумът не е лесен за слушане. Някои от песните звучат подобно, текстовете са странни. На практика имаш нужда от свикване, за да те накефят песните. Е, мен 5-6 ме зарибиха буквално от първите секунди, ама аз съм hard fan! :1000 (29): А най-добре песните звучат усилени до дупка! :1000 (6): :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexander2 Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Без съмнение Лейдито е велика и втора като нея няма,но е глупаво да се говори,че Бритни не е постигнала нищо-времената бяха други ,нямаше youtube и тем подобни, иначе колко ли гледания до сега щеше да имат Baby One More Time, Ops i did it again :1000 (29): .... Гага е кралицата сега,няма две мнения,че Бритни имаше своето време Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Marry the night се изкачва в класациите. В Австрия вече е в топ10. Говори се,че в първите дни на януари ще бъдат обявени датите на турнето,което ме кара да се съмнявам,че ще дойде в България. Не може нашите да я поканят толкова бързо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Marry the night се изкачва в класациите. В Австрия вече е в топ10. Говори се,че в първите дни на януари ще бъдат обявени датите на турнето,което ме кара да се съмнявам,че ще дойде в България. Не може нашите да я поканят толкова бързо. Как пък да не може. Преговори може да се водят от месеци вече. Нали, все пак за да има дати за турнето, трябва да е имало разговори с промоутъри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 И аз мисля, че преговори са водени и то точно с Гага. Тя е единствената голяма звезда, която в момента организира турнето си, а българските промоутъри търсят точно такава за да демонстрират възможностите на новата зала. Ако логиката ми е правилна - ще се видим там :Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Иска ми се да вярвам,но все пак това е България. Тук за цяла година идва най-много едно актуално име,дори по-малко... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.