-A. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Още 35 минути !! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Видеото изтичаааа http://instagram.com/p/l3OBaUo0Ah/# Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 World trends #GUYMusicVideoToday #LadyGagaIsAGUY #GetReadyForGUYVideo G.U.Y Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Двоен пост Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 БЕз ДУМИ! УНИКАЛНО ВИДЕО! УНИКАЛНО! НЕНОРМАЛНО! ДОри не знам откъде да започна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Браво на Гага! Ще ми трябват още гледания, за да схвана по-добре видеото, но и от първо гледане доста неща улових... Добре е, че е решила да зарадва и феновете на другите песни с някое и друго откъсче, но все пак с акцент върху главния сингъл. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 БЕз ДУМИ! УНИКАЛНО ВИДЕО! УНИКАЛНО! НЕНОРМАЛНО! ДОри не знам откъде да започна. Понякога думите не стигат Тази жена не спира да ме изумява с таланта и креативността си... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Нямам думи! Това се нарича ARTPOP Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Оф, не мога да схвана символиката с Йисус, Майкъл Джексън и Ганди, някой схваща ли какво иска да каже с тях? PS:Вече разбрах, супер яко е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Извънземна е. Страхотен проект, искрено ѝ пожелавам да успее да достигне до повече хората. Това е якото при нея - има идея, има символика, но има и до известна степен свобода за интерпретации от страна на хората, които гледат видеата ѝ. Страхотна е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Илюминати (всевиждащото око) btw още ми е рано да коментирам. Утре на трезва глава Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Хораааа, някой ще ми помогне ли с линк към албуча ARTPOP от zippy / dox ...... мерси предварително! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Хораааа, някой ще ми помогне ли с линк към албуча ARTPOP от zippy / dox ...... мерси предварително! mp3 ;d Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Оф, писна ми от Гага и простотиите й, сега G.U.Y. официално е сингъл, а датата му за излизане е след 100 години, за какъв дявол тогава го пусна това видео, като още официално не си release-нала песента навсякъде. Без думи съм... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Чак на 8 април ли е официалната дата на G.U.Y? Уви, за момента и този сингъл не започва добре... Не може и в един ТОП 100 на US iTunes да влезе... Да каже човек, че поне албума се развива, пък той се върти някъде около 80-90... Е, пак поне вече не е между 400 и 500, значи има развитие. И все пак очаквах много по-голям тласък за Гага покрай това видео. Поне гледанията са добре, макар и те да не оправдават много очакванията- в момента VEVO ми показва 12 067 564. Положението в американския iTunes: 148. Lady Gaga - G.U.Y. 93. Lady Gaga - ARTPOP Но пък може след официалната му дата да стане различно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D&G Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Чак на 8 април ли е официалната дата на G.U.Y? Уви, за момента и този сингъл не започва добре... Не може и в един ТОП 100 на US iTunes да влезе... Да каже човек, че поне албума се развива, пък той се върти някъде около 80-90... Е, пак поне вече не е между 400 и 500, значи има развитие. И все пак очаквах много по-голям тласък за Гага покрай това видео. Поне гледанията са добре, макар и те да не оправдават много очакванията- в момента VEVO ми показва 12 067 564. Положението в американския iTunes: 148. Lady Gaga - G.U.Y. 93. Lady Gaga - ARTPOP Но пък може след официалната му дата да стане различно... Според мен й трябва малко време за да достигне до публиката, която не са й големи привърженици. Заклетите й фенове отдавна са си купили албума.. Видеото за 2 дни се развива доста добре, надявам се до около месец, месец и половина да удари 100 000 000 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 В Българския iTunes албумът снощи беше на пето място :1000 (29): Иначе да, необяснимо е защо ще го пускат по радиата чак след две седмици. Поне клипа го дават по сити, вчера два пъти го засякох Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Много ме е яд, че не пусна клипа на DWUW още в декември, когато песента беше набрала скорост. Щеше да стане мегахит, сигурен съм. Или Venus, както си беше планирано. Нещата наистина се пообъркаха, но пък дано G.U.Y получи заслуженият успех и оправи нещата.. но с тая дата, която е обявила не виждам как това ще стане. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Гага или някой от екипа й излизал ли е с някаква информация какво се случи в последните 2-3 месеца ?!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Гага или някой от екипа й излизал ли е с някаква информация какво се случи в последните 2-3 месеца ?!! Там е работата, че последните няколко месеца Гага се раздели с мениджъра си, съответно имаше нужда от време за преосмисляне на концепцията за албума и турнето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Не би ли трябвало да оставят G.U.Y. да го има и като отделен клип? Аз след известно време откакто е излязло цялото нещо бих направил така, щом ще е отделен сингъл. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Там е работата, че последните няколко месеца Гага се раздели с мениджъра си, съответно имаше нужда от време за преосмисляне на концепцията за албума и турнето. Лошо.. Факт е, че изтърваха масов хит като "DWUW".Ще бъде добре за нея да е обмислила нещата както трябва и да има в джоба си песните, с които да го направи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D&G Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 абе защо ГАГА не пуска нови клипове ??? От новия албум колко клипа има Преди 3,4 години всяка седмица пускаше нови клипове Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.