slavito007 Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Клип Има, друг е въпросът защо гага не го пусна. Ако се е притеснявала от сексуалния скандал с Р. Кели, защо изобщо го е снимала? А и режисьорът е Тери Риччардсън - дърт перверзник (който му е гледал фотосесиите с млади модели знае за какво говоря). Клип доколкото знам има и на Venus, но защо Гага го заряза ми е пълна мистерия. Та, заричат се, че до края на седмицата DWUW ще изтече. Ще поживеем, ще видим Иначе по вашата тема: G.U.Y. ми е любима песен в албума, но в сравнение с предишните й сингли, този е тотален провал. Ще видим как ще бъде с пускането по радиото, но спасение не виждам. В ютуб 30 млн не можа да направи за 3 седмици, камоли да направи 100 млн тази година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Клип Има, друг е въпросът защо гага не го пусна. Ако се е притеснявала от сексуалния скандал с Р. Кели, защо изобщо го е снимала? А и режисьорът е Тери Риччардсън - дърт перверзник (който му е гледал фотосесиите с млади модели знае за какво говоря). Клип доколкото знам има и на Venus, но защо Гага го заряза ми е пълна мистерия. Та, заричат се, че до края на седмицата DWUW ще изтече. Ще поживеем, ще видим Иначе по вашата тема: G.U.Y. ми е любима песен в албума, но в сравнение с предишните й сингли, този е тотален провал. Ще видим как ще бъде с пускането по радиото, но спасение не виждам. В ютуб 30 млн не можа да направи за 3 седмици, камоли да направи 100 млн тази година. Клипа е на 12 дни,какви 3 седмици Иначе има 30 милиона - 28 от Артпоп филма и 2 от самото видео. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Клавиатурна грешка Но не, 30 млн все още ги няма оригиналното видео. Кога щяха да я пускат по радиата, че да се съживи малко песента? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Клавиатурна грешка Но не, 30 млн все още ги няма оригиналното видео. Кога щяха да я пускат по радиата, че да се съживи малко песента? По българските радиа си я въртят, ние сме над закона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 По българските радиа си я въртят, ние сме над закона. Еее супер, по кои? Че да ги дебна. Засега съм срещал само клипа по сити. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Еее супер, по кои? Че да ги дебна. Засега съм срещал само клипа по сити. По Сити и Катра ФМ съм я засичал, но 100% и по други я въртят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Lady Gaga Bulgaria 13 mins · В крайна сметка видео към #DoWhatUWant ще имаме. Lady Gaga сподели, в интервю пред American Top 40, че ще включи видеото към втората част на #ARTPOP. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Говоря глупости За триене. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Не мога да редактирам горния пост^^ Сменили са видеото и аудиото на дългата версия на клипа. То отдавна го направиха, ама никой не го спомена. Надписите накрая са удължени, а и по едно време се появяват две сиви ленти отстрани, които ги нямаше преди. MANiCURE е обработена, за да пасва по-добре на видеото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D&G Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Не мога да редактирам горния пост^^ Сменили са видеото и аудиото на дългата версия на клипа. То отдавна го направиха, ама никой не го спомена. Надписите накрая са удължени, а и по едно време се появяват две сиви ленти отстрани, които ги нямаше преди. MANiCURE е обработена, за да пасва по-добре на видеото. Верно, днес го гледах и не ми направи никакво впечатление :1000 (29): Преди много некадърно беше отрязана и съединена, добре че са го оправили. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 MANiCURE е в ключена във видеото ?? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D&G Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 MANiCURE е в ключена във видеото ?? Добро утро Пено! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Изтече акапелата към G.U.Y. https://soundcloud.com/andy-macaulay-1/lady...ga-g-u-y-studio Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 На 19.09 ще има концерт от турнето на "Артпоп" в Гърция,дали няма да има и в България? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Леле, така ме е зарибила "G.U.Y.", отдавна не съм се кефил така на Гагина песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 На 19.09 ще има концерт от турнето на "Артпоп" в Гърция,дали няма да има и в България? Надявам се да има, ама малко вероятно. Миналото турне нарочно не направиха дати за Гърция и околията за България, за да могат феновете да дойдат при нас и да е успешен концертът. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Двоен пост, но не мога да редактирам предишното мнение. Нова песен Partynauseous: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Как върви ''GUY'' в класациите ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Двоен пост, но не мога да редактирам предишното мнение. Нова песен Partynauseous: Малко ми е "Гага пее песен на Майли" .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Как върви ''GUY'' в класациите ? Върховете му в някои от по-важните страни са: USA - 76 UK - 115 Australia - 88 France - 92 Canada - Не е пробил Germany - Не е пробил ... Повече от потресаващо... Чудя се дали има голям смисъл от Act 2 ако и той ще наследи съдбата на Act 1. Поне феновете ще получат нови песни... А албума с Тони Бенет не знам къде би могла да го вмести... Може би догодина трябва да се завърне с изцяло различна ера... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rado Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Не бях гледал скоро класациите, особено на Billboard и съм доста изненадан, че Gaga е достигнала само до 76 място, а сега вече не и в класацията - поне аз не я видях. На мен много ми харесва G.U.Y и мисля, че поне до ТОП 20 си заслужаваше да стигне. :1000 (17): Надявам се, че тази година няма да има здравословни проблеми, за да бъде по продуктивна и да си върне позициите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Може да не разбива класациите, но със сигурност мачка с турнето си Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Адмирации за турнето тогава! И все пак... тя е едва на 5-6-тата година от кариерата си- това е твърде ранен етап, за да се съсредоточават успехите й само в едно нещо. Разбирам да беше певица с над 30-40 години на сцена и да залагаше предимно на турнетата... както ми се струва, че Мадона прави от край време... Лейди Гага трябва спешно да направи нещо ударно с кариерата си, защото иначе не знам дали въобще ще е някакъв фактор след 2-3 години... Което би било иронично за продукт, какъвто бе тя само допреди други 2-3... А и за талантлив изпълнител, също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Адмирации за турнето тогава! И все пак... тя е едва на 5-6-тата година от кариерата си- това е твърде ранен етап, за да се съсредоточават успехите й само в едно нещо. Разбирам да беше певица с над 30-40 години на сцена и да залагаше предимно на турнетата... както ми се струва, че Мадона прави от край време... Лейди Гага трябва спешно да направи нещо ударно с кариерата си, защото иначе не знам дали въобще ще е някакъв фактор след 2-3 години... Което би било иронично за продукт, какъвто бе тя само допреди други 2-3... А и за талантлив изпълнител, също. През 2009-2010-2011 беше голям фактор за поп музиката по мои спомени Като започнем от Paparazzi, продължим с Bad Romance, та до Born this way. The Edge of Glory & You and I имаха съвсем малко по-скромни успехи, но супер успешни въпреки това. Може да се дължи и на инерцията, която беше набрала. Сега не мога да си обясня какво се случва. Според огромна част от нас, феновете, G.U.Y. беше песента с най-голям потенциал да се превърне в Bad Romance 3.0. Просто е пълна мъгла за мен как не можа да пробие даже в класациите на достойно място. Може би заради електронното звучене, може би на хората им писна от нея... не знам. Но щом сме доволни на музиката й, значи си върши работата Следващ сингъл - вероятно Gypsy. Дано. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Защо се чудите толкова какъв е проблемът. Просто песните не струват, това е. За някой може да са интересни и различни, но според мен са пълна боза. Никаква хитовост, никакъв заряд. Отделно образът й стана преекспониран заради всички ексцентрични неща, които правеше. И те нещата се натрупаха. Но тъпите песни оказаха най-голямо влияние. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.