-A. Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Нещо ново за нея свързано с ПОП музиката ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Слуховете за дует между Гага и Адел стават все по-упорити. Освен че много сайтове говорят за това от месеци, днес Гага пусна селфи с Адел. Очевидно и двете са в Лос Анджелис, а предишните дни Гага пусна много снимки как работи в студио и записва нови песни с RedOne и други известни композитори. Ако такъв дует наистина се осъществи... Дори не искам да си представям Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Слуховете за дует между Гага и Адел стават все по-упорити. Освен че много сайтове говорят за това от месеци, днес Гага пусна селфи с Адел. Очевидно и двете са в Лос Анджелис, а предишните дни Гага пусна много снимки как работи в студио и записва нови песни с RedOne и други известни композитори. Ако такъв дует наистина се осъществи... Дори не искам да си представям Съжалявам, но не вярвам, че това ще се случи. Не знам под какъв предтекст Гага се е оказала при Адел, ама на 99% съм сигурен, че не е било свързано с дует. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Съжалявам, но не вярвам, че това ще се случи. Не знам под какъв предтекст Гага се е оказала при Адел, ама на 99% съм сигурен, че не е било свързано с дует. Аз също мисля, че е изключено.. Радвам се, че пак работи с RedOne Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Аз също мисля, че е изключено.. Радвам се, че пак работи с RedOne Факт! Очаквам с нетърпение наследниците на Scheisse/ Bad Romance/ Hair/ Gypsy Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Харесва ми идеята за дует на Гага и Адел... Би било нещо страшно и със сигурност номер 1 в световен мащаб... Друг е въпросът, че Гага навярно ще бъде обвинена, че се отърква в Адел, за да си върне славата... както стана с Джеси Джей... и Камелия. При всяко положение, ще чакам дуета с нетърпение, стига да има такъв. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Харесва ми идеята за дует на Гага и Адел... Би било нещо страшно и със сигурност номер 1 в световен мащаб... Друг е въпросът, че Гага навярно ще бъде обвинена, че се отърква в Адел, за да си върне славата... както стана с Джеси Джей... и Камелия. При всяко положение, ще чакам дуета с нетърпение, стига да има такъв. Защо ме карате да се надявам напразно ? Ще ми се такъв дует, ама изобщо не го виждам да се случи. А ако се случи, ще е моментален номер 1, това е ясно. Аз пак малко нереалистично се надявам, но ми се иска поне 1 сингъл до края на годината да получим (да уточня - поп сингъл ) с един хубав видеоклип, че минаха 10 месеца от G.U.Y. И все още ми е пълна мистерия защо така вяло мина G.U.Y. Чувах го от време на време по бг радиата, а и сити доста го пускаха, но не може да се мери с ротацията, която Do What You Want получи. И то без клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Гага и Тони ще пеят на наградите Грами. Дали пък това не значи че ще вземат и наградата за Традиционен албум А дано Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Освен всичко друго, Гага явно работи и с Пол Макартни. Клюките са, че може би става дума за саундтрак към някой филм Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Харесва ми, че Пол работи с изпълнителки от новото време, и то без да продава себе си за комерсиален хит. Убеден съм, че каквото и да са подкарали двамата с Гага, ще е жестоко! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Ще има втори джаз албум. http://www.latimes.com/entertainment/music...0206-story.html Ако пусне поп албум и след това джаз албум съм съгласен, но ако реши да пусне втори по ред джаз албум>> Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Ех тази Гага... Лично мен тотално ме загуби. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Ех тази Гага... Лично мен тотално ме загуби. +1 Ex добрите стари времена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Шедьовър :bowdown: а за Папараци нямам думи просто уникално !! :bowdown: :bowdown: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Много са ми смешни такива изказвания, че Гага ви е загубила като фенове...Като е харесвате това, което пуска си слушайте други и когато се върне на попа пак я слушайте. Какви са тия драми, какви са тия простотии. Каквото й се пее, това ще пее. Освен това, Тони Бенет е на 88...едва ли още дълго ще има физическа възможност да пее с него. И все пак, днес Гага е пуснала туит, в който е казала, че няма проблем да работи по 2 албума едновременно, а е повече от очевидно че последните месеци работи върху поп албум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Може и всичко това да е стратегия.Два джаз албума където няма такава конкуренция, междувременно подготвя нови неща с RedOne ..намирисва ми, че изчаква Taylor и Katty Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Може и всичко това да е стратегия.Два джаз албума където няма такава конкуренция, междувременно подготвя нови неща с RedOne ..намирисва ми, че изчаква Taylor и Katty Няма какво да ги изчаква. Когато Тейлър привърши с ерата, Кейти сигурно ще се завърне. Отделно от това и Майли предполагам ще има нова ера. Да не забравяме, че откъм freak factor й отне нишата през 2013. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Може би Гага просто се е наситила да бъде поп звезда. Като получи отново вдъхновение, ще прави пак поп, мен ме кефи много как пее джаз, така че продължавам да я харесвам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Може би пък просто Гага е била балон, който се е пукнал :1000 (27): Защо Бионсе няма такива затишия? Защо Мадона е винаги актуална и няма такива спадове? Защо Кейти Пери, която уж за нищо не ставаше, няма флоп? А също така и Риана...? Е... Гага омръзна и се изчерпа, това е моето виждане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Няма какво да ги изчаква. Когато Тейлър привърши с ерата, Кейти сигурно ще се завърне. Отделно от това и Майли предполагам ще има нова ера. Да не забравяме, че откъм freak factor й отне нишата през 2013. А Адел? Като се завърне ще изравни всичко със земята. Няма Кейтита, няма Гаги, няма Суифтове. Не я харесвам толкова, но по цял свят я тачат повече от гореспоменатите, така че да не си прави сметки без кръчмаря и да пуска нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 А Адел? Като се завърне ще изравни всичко със земята. Няма Кейтита, няма Гаги, няма Суифтове. Не я харесвам толкова, но по цял свят я тачат повече от гореспоменатите, така че да не си прави сметки без кръчмаря и да пуска нещо. Нарочно не е я споменах, защото нейната ниша е съвсем друга и Гага може да "съществува" отделно от нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Може би пък просто Гага е била балон, който се е пукнал :1000 (27): Защо Бионсе няма такива затишия? Защо Мадона е винаги актуална и няма такива спадове? Защо Кейти Пери, която уж за нищо не ставаше, няма флоп? А също така и Риана...? Е... Гага омръзна и се изчерпа, това е моето виждане. Ти луд ли си или да? Последният хит на Мадона беше от 2008 - 4 минути с Джъстин, а последния й номер 1 сингъл е Мюзик от 2000г... На Бионсе последния номер 1 е от 2008г., а албумът й 4 по всички параграфи си беше провал. Синглите от новия албум също хич не са успешни, но това се компенсира с албума. Майли пък не знам къде я слагате изобщо.. мина и замина нейната. Колкото до балона Гага - пожелавам на всекиго да бъде такъв балон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Ти луд ли си или да? Последният хит на Мадона беше от 2008 - 4 минути с Джъстин, а последния й номер 1 сингъл е Мюзик от 2000г... На Бионсе последния номер 1 е от 2008г., а албумът й 4 по всички параграфи си беше провал. Синглите от новия албум също хич не са успешни, но това се компенсира с албума. Майли пък не знам къде я слагате изобщо.. мина и замина нейната. Колкото до балона Гага - пожелавам на всекиго да бъде такъв балон. Мадона още държи рекорда за сингъл с най-много първи места по света - Hung Up от 2005. От последният й албум Give Me All Your Luvin и Girl Gone Wild също си бяха хитове. Това че няма всяка ера №1 хитове не я прави неуспешна. За Бионсе съм съгласен. Това е наистина пример за балон, надуван изкуствено и хвален на поразия от купени медии и институции. Майли просто не е издавала нищо ново. Бързо забравяме, че 2013 имаше 3 хита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Майли мина и замина, това е повече от ясно. Бионсе, Мадона и Гага са големи имена, няма нужда да се конкурират с актуалните на деня, предполагам, че Адел също ще се присъедини към тази група. Оставете Кейти и Тейлър да се радват на комерсиалните си успехи, само времето ще покаже какво ще стане с тях. Колкото до Риана - ужасна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Ти луд ли си или да? Последният хит на Мадона беше от 2008 - 4 минути с Джъстин, а последния й номер 1 сингъл е Мюзик от 2000г... На Бионсе последния номер 1 е от 2008г., а албумът й 4 по всички параграфи си беше провал. Синглите от новия албум също хич не са успешни, но това се компенсира с албума. Майли пък не знам къде я слагате изобщо.. мина и замина нейната. Колкото до балона Гага - пожелавам на всекиго да бъде такъв балон. Аз Майли не съм я намесила и дори не съм сигурна, че харесвам Мадона повече от Гага. Просто фактите са факти. Адски силен дебютен албум, уникално поднесен ре-релийз и от там нататък флопна като джапанка... просто хората се отвратиха, прекрачи границата, не намери баланса между интересно и гнусно като имидж, а поп-музиката й сериозно пострада. И Бионсе, както сам казваш, има няколко не толкова добри години в музикален аспект, но никога не е била на ръба на славата ( ), на косъм да изпадне като Гага. Просто защото има стабилен имидж, а не е балон. Друг пример - Бритни Спиърс, само че за разлика от нея, Гага изпадна много по-бързо. Та Бритни всички помним какъв фурор беше в началото, а сега се мъчи там нещо да прави, горката, но няма желаните комерсиални успехи. Обаче тя имаше доста по-разнообразен имидж и е от доста повече време в медийното пространство, та успява да привлече пак известно внимание, докато Гага я отразяват доста по-малко - пренаситихме й се, а тя очевидно няма какво ново да поднесе. За твое съжаление успехите музиката не се измерва само в чартове, може да нямаш #1, но да си интересен масово, може и да имаш, но пак албума и ерата като цяло да е провал. Има други фактори като общи продажби, медиен интерес, успехи на турнето, и още, и още... П.П. Не пиша тук като почитателка на някоя от изброените певици, напротив. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.