Боби Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Гагалупе ще пее на Оскарите )))) ЕТо това е промо до промо!!! А ако пак обере овациите на червения килим...Хмм Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Личи си й, че се опитва отново да се стабилизира. Харесва ми как джаз ерата й се развива добре. Ще гледам с интерес представянето й на Оскарите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 BTW. Gaga ще й пуснат на 27 февруари нова песен, която май се очертава да е много хубава, надявам се наистина да са се постарали за текста Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 BTW. Gaga ще й пуснат на 27 февруари нова песен, която май се очертава да е много хубава, надявам се наистина да са се постарали за текста Жанр ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Не знаем точно, балада ще е за изнасилването, част от една продукция за жени, жертва на това. Но всички, които са чували песента, казват, че била силна, текста не е дело на Гага, така, че поне едно нещо ще е интересно PS:"Till It Happens To You" RELEASED one month early - Feb. 27th Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Не знаем точно, балада ще е за изнасилването, част от една продукция за жени, жертва на това. Но всички, които са чували песента, казват, че била силна, текста не е дело на Гага, така, че поне едно нещо ще е интересно PS:"Till It Happens To You" RELEASED one month early - Feb. 27th И музиката и текста не са на Гага. Предвид, че Оскарите са на 22-ри, а песента уж трябва да бъде пусната на 27-ми...дано все пак нея изпее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Аз Майли не съм я намесила и дори не съм сигурна, че харесвам Мадона повече от Гага. Просто фактите са факти. Адски силен дебютен албум, уникално поднесен ре-релийз и от там нататък флопна като джапанка... просто хората се отвратиха, прекрачи границата, не намери баланса между интересно и гнусно като имидж, а поп-музиката й сериозно пострада. И Бионсе, както сам казваш, има няколко не толкова добри години в музикален аспект, но никога не е била на ръба на славата ( ), на косъм да изпадне като Гага. Просто защото има стабилен имидж, а не е балон. Друг пример - Бритни Спиърс, само че за разлика от нея, Гага изпадна много по-бързо. Та Бритни всички помним какъв фурор беше в началото, а сега се мъчи там нещо да прави, горката, но няма желаните комерсиални успехи. Обаче тя имаше доста по-разнообразен имидж и е от доста повече време в медийното пространство, та успява да привлече пак известно внимание, докато Гага я отразяват доста по-малко - пренаситихме й се, а тя очевидно няма какво ново да поднесе. За твое съжаление успехите музиката не се измерва само в чартове, може да нямаш #1, но да си интересен масово, може и да имаш, но пак албума и ерата като цяло да е провал. Има други фактори като общи продажби, медиен интерес, успехи на турнето, и още, и още... П.П. Не пиша тук като почитателка на някоя от изброените певици, напротив. Напълно съм съгласна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Сгодени сме А снимката за час събра 900 000 лайка във фейсбук Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Да се чудиш как може такъв красив годежен пръстен да й подарят на Гаргата от такъв красив мъж. Тоя сляп ли е, какво харесва толкова в Гаргата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Да се чудиш как може такъв красив годежен пръстен да й подарят на Гаргата от такъв красив мъж. Тоя сляп ли е, какво харесва толкова в Гаргата. Много си е красива даже. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Много си е красива даже. Даже й писах коментар, че не го зассужава и че мъжа й е сляп, и че той заслужава по-красива жена. Ще си опропасти живота с това чучело. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Даже й писах коментар, че не го зассужава и че мъжа й е сляп, и че той заслужа по-красива жена. Ще си опропасти живота с това чучело. Недей завижда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Даже й писах коментар, че не го зассужава и че мъжа й е сляп, и че той заслужава по-красива жена. Ще си опропасти живота с това чучело. Бахти злобата, човек....Без думи съм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Сгодени сме А снимката за час събра 900 000 лайка във фейсбук Честито й,дано скоро ни изненада и с поп-рок албума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Даже й писах коментар, че не го зассужава и че мъжа й е сляп, и че той заслужава по-красива жена. Ще си опропасти живота с това чучело. Ти и още един потребител във форума сте в конкуренция кой е най-досаден ЕВЪР! То такава злоба и жлъч идва от теб, че няма накъде. Кой нормален човек ще следи тема за звезда, която мрази, и системно ще пише хейт коментари? Аз отсега ти казвам, че ще влизам в темата на Мартин да сипя змии и гущери, въпреки че към него като изпълнител нямам нищо против. То това твоето просто не е нормално. По темата: Оценяват годежния пръстен на Гага на до $500 000. СКАНДАЛ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 При положение,че ми изскочи тоя пръстен, няма как да не напиша коментар. Това мисля, това пиша. Не виждам защо трябва да е злоба, когато си откровен. И да мъжа е готин, Гагата не е . Той заслужава някоя по-свястна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 При положение,че ми изскочи тоя пръстен, няма как да не напиша коментар. Това мисля, това пиша. Не виждам защо трябва да е злоба, когато си откровен. И да мъжа е готин, Гагата не е . Той заслужава някоя по-свястна. Ти какво мерило си за това кой е готин и кой не? По тая логика и Ники да си намери някоя по-готина бе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Ти какво мерило си за това кой е готин и кой не? По тая логика и Ники да си намери някоя по-готина бе. В случая на Рики, по-скоро е някоЙ по-готин! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Великолепна. Мисля, че никога не е звучала по-добре на живо! И как после всички ѝ се радват... страхотна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Беше нещо невероятно!!! НЕВЕРОЯТНО! Освен, че беше облечена фантастично...това представяне беше..Най-доброто й представяне в кариерата! Без съмнение! Без думи съм. Дори не съм знаел, че може да пее така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Майко мила, мога да слушам тази жена с часове как пее, няма такъв талант Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Беше нещо невероятно!!! НЕВЕРОЯТНО! Освен, че беше облечена фантастично...това представяне беше..Най-доброто й представяне в кариерата! Без съмнение! Без думи съм. Дори не съм знаел, че може да пее така. И аз бях изумен! Все едно разказва приказка с гласа си, която не искаш да престава! Артист с огромно А!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Невероятна! Много хора не знаеха, че може да пее чак така! 1 нота не сбърка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Невероятна! Много хора не знаеха, че може да пее чак така! 1 нота не сбърка То дори феновете й не знаеха, че може да пее така, какво остава за останалите. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Уау, ако се беше родила няколко десетилетия по-рано, днес щяхме да гледаме на нея като на легенда... В днешни дни е по-трудно да се изпъкне с поднасянето на такава музика, но тя го прави. Браво, изпълнението е великолепно, също както и визията- една от най-красивите й досега. Чета коментари, че напоследък тя тотално загърбвала предишния си имидж. Чудно ми е как ли това би й се отразило на предстоящата поп ера. Според мен сега умишлено се е отдръпнала от скандалното, за да покаже други свои качества, но с LG5 ще се завърне с гръм и трясък към предишното. Умела стратегия, според мен. Дано да издаде албум и с песни като тази от Оскарите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.