Nicolas Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Мноого ме впечатли Гага на Оскарите. Аз и преди си я харесвах, но с новия имидж с елегантна визия и показване на глас направо почвам да се влюбвам, чудесна е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Гага изглежда прекрасно и пее много хубаво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Какво се случи с тая жена, такъв успех имаше.Сега в България всички я забравиха...излезе и залезе еднакво бързо.. ПП Страчно скучен и досаден стил е избрала....нека съм просто и неразбиращ от музика.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Какво се случи с тая жена, такъв успех имаше.Сега в България всички я забравиха...излезе и залезе еднакво бързо.. ПП Страчно скучен и досаден стил е избрала....нека съм просто и неразбиращ от музика.. Не знам на колко години си, но да, очевидно нищо не разбираш..а явно не можеш и да четеш, щом не ти стана ясно, че изпятото е tribute по случай 50 годишнината на един от най-великите американски филми, проправил пътя на мюзикълите в киното... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Какво се случи с тая жена, такъв успех имаше.Сега в България всички я забравиха...излезе и залезе еднакво бързо.. ПП Страчно скучен и досаден стил е избрала....нека съм просто и неразбиращ от музика.. Много я интересува нея. Може да те купи и продаде колкото си пъти иска. Имала е достатъчно комерсиални успехи, нека си пее други неща, които ѝ харесват, тя затова ги пее, защото я кефят, а не за да има не знам си какъв успех. И много хора много харесват промяната ѝ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Какво се случи с тая жена, такъв успех имаше.Сега в България всички я забравиха...излезе и залезе еднакво бързо.. ПП Страчно скучен и досаден стил е избрала....нека съм просто и неразбиращ от музика.. В България Гага ще се помни винаги с Bad Romance и Poker Face. Помни ми думата. На концерта й на 14 август 2012 г. нямаше други 2 песни, на които българите се наср@хме от викане като чухме началните акорди толкова колкото на тези две. Абсолютно всеки има право на мнение и всеки харесва различен стил музика. Но е факт, че адски много харесаха Гага снощи. (даже отнесе не 1 или два бъзика за ръкавиците :1000 (29): ) Днес бе страхотен ден да бъдеш Гага фен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Не знам на колко години си, но да, очевидно нищо не разбираш..а явно не можеш и да четеш, щом не ти стана ясно, че изпятото е tribute по случай 50 годишнината на един от най-великите американски филми, проправил пътя на мюзикълите в киното... На достатъчно години съм, не се притеснявай... Аз говоря за МОМЕНТНОТО положение на Гага в България. Имаше голяма истерия по нея тук и сега повечето не знаят дали още пее....Аз разбрах от този форум какво се случва с нея... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Видеото в канала на ABC във фейсбук вече има близо 9 млн. гледания. В ютюб има видео с 4 млн. и още 1 с 1,4 млн... Грандиозен успех постигна Гага с това изпълнение! Затвори устите и на най-големите критици! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Гласът и е в перфектна форма! Евала! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Гага ще бъде в главната роля на 5-ти сезон на American Horror Story :1000 (6): :1000 (6): :1000 (6): :1000 (6): Промо видео https://twitter.com/ladygaga/status/570621925908566016 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Гага ще бъде в главната роля на 5-ти сезон на American Horror Story :1000 (6): :1000 (6): :1000 (6): :1000 (6): Промо видео https://twitter.com/ladygaga/status/570621925908566016 Егати якотооооо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Много ми е кеф, Гага страшно ще си пасне с настроението на този сериал. Жалко, че няма да си партнира с Джесика Ланг, тъй като тя и още няколко актриси няма да участват този път. Хайде да даваме предположения... Хотел? Хм... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Според мен в този хотел ще има някаква зловеща сила, която влияе на хората, сигурно ще е нещо тип "Сиянието" на Стивън Кинг. Много ме зарадва новината, това ми е любимия сериал! Гага според мен ще е управителка на хотела, щом Джесика е отказала, много са се трудили, за да намерят някоя подходяща за главната роля, не е случайно, че Гага е първата обявена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Супер новина. Изневиделица ми дойде. Снощи фейсбукът ми гръмна, всичко живо новинарско споделя :1000 (29): Дано Гагита даде глътка свежест на сериала, че с Фрийкшоу нещо се затлачиха нещата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Lady Gaga - Till It Happens To You (LQ) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Lady Gaga - Till It Happens To You (LQ) Нямам търпение да чуя версия с високо качество. Песента звучи страхотно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 И на мен ми хареса Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Някакъв друг линк? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Точно тази Гага искам да слушам! Песента звучи брутално, дано скоро имаме възможност да я чуем с във финален вариант с добро качество. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Lady Gaga People StyleWatch has named Eau de Gaga one of Spring’s best fragrances! Do you have your bottle yet? http://bit.ly/1E99xIq Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Много е яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Wait is this news to you. I told you I do this. Crew on check. Green on check. U are who you are so you're gettin' dismissed, I am who I am. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 https://www.facebook.com/gagadaily/videos/966984183321053/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.