Jump to content

Една огромно молба към админите и модовете на Рамания

Препоръчани коментари

Аз пак ще понахалствам ама този път с основание... Моето е по-точно проблем...доколкото се сещам новата версия на форума като беше завършена, беше се споменало и това да не се далива форума с излишни теми...та подфорума ПОП-ФОЛК е залят с едни и същи неща...излязъл е албум и веднага всяка песен е на отделна тема....моля ви което го има на едно място да го няма повече. Мн голяма обърквация става...тука стана 2 часа не мога да намеря линка с песента на Емилия щото песните на анелия и емануела плъзнали къто мишки в целия форум...по-добре всичко старо или ненужно да се маха...и моля ви наказвайте ги тия дето не спазват правилата...има тема ретро ама да отбием номера дая сложим при новите....мен мн ме дразни...аз ако бях мод половината да бяха изгърмели1000%20(1).gifда се сърди който иска тва е мойто мнение....Надявам се молбата ми да бъде удолетворена!

С уважение:

.::Ballantine`s™::.

Сподели в други сайтове

Бате аз те подкрепям напълно! В всяка тема с ретро албуми съм писал да се преместят в ретро темата! Не знам на някой толкова ли му е трудно да пусне линка там ами го слага при новите! Моля модовете...разгледайте малко там! Аз съм там постоянно и се дразня много и от тези песни пръснати една по една както каза колегата!!!

Подписа ви надвишава допустимия размер!

2ро предупреждение!

IMG2-1245585240.jpg

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...