Боби Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Борисеееее,облъчил си жената Иначе в клипа наистина стайлинга и е откровено Гагски на някой места,особено в стаята с часовниците...явно стилистите са фенове,но до там,нищо общо с денс клиповете на Гага, на Джеси е стил Тим Бъртън + тва както съм казвал и 3те и клипа до момента са коренно различни като стил един от друг. А и въпросните кукувщините идват от Мадона,Гага е просто ъбгрейднатия вариант,ама айде. А за пеенето тотален абсурд, Джеси има къде къде по-богат тембър. Но сега и с баба ти няма да споря Мадона никога не е била шантава като Гага..Тя беше скандална. Прави разликата. Гага на практика не е скандална в истинския смисъл на думата, тя е шарена, кичозна. Баба ми е пич, като свъши песента вика "Crazy работа" :1000 (29): Иначе, е фенка на Гага и си гледа нейни песни в youtube :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Мадона никога не е била шантава като Гага..Тя беше скандална. Прави разликата. Гага на практика не е скандална в истинския смисъл на думата, тя е шарена, кичозна. Баба ми е пич, като свъши песента вика "Crazy работа" :1000 (29): Иначе, е фенка на Гага и си гледа нейни песни в youtube :1000 (19): НА мама телефонът пък още звъни с Алехандро :1000 (30): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Мадона никога не е била шантава като Гага..Тя беше скандална. Прави разликата. Гага на практика не е скандална в истинския смисъл на думата, тя е шарена, кичозна. Баба ми е пич, като свъши песента вика "Crazy работа" :1000 (29): Иначе, е фенка на Гага и си гледа нейни песни в youtube :1000 (19): Мн ме радват модерните баби Ама си признай че песента е супер добра и ти харесва и на теб Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Мн ме радват модерните баби Ама си признай че песента е супер добра и ти харесва и на теб Мунчо, аз никъде не съм казвал, че не харесвам Jessie J..напротив. От 3 клипа, 3 попадения в 10-ката. Ти ме дразниш, не тя :1000 (29): :1000 (29): ПП: Да, и мен ме радват модерните баби. В моя случай, едната е по-напред, защото освен с GSM си има лап-топ, безжичен интернет и непрекъснато пише по блогове и сайтове. Гледа си песни в youtube, пише по скайп с приятелки и праща мейли..Дори си купи фотоапарат, снима, качва снимките и ги праща.. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 Ти ме дразниш, не тя :1000 (29): :1000 (29): Ах че мило ми стана П.П Ти ли си я обучил ве френско чадо хахах мойте баби са мн далеч от техниките,едната се ограничава само със знаенето на няколко чалгарки и като пусна планета ми вика "Пак ли гологъзите пускаш" Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Ах че мило ми стана П.П Ти ли си я обучил ве френско чадо хахах мойте баби са мн далеч от техниките,едната се ограничава само със знаенето на няколко чалгарки и като пусна планета ми вика "Пак ли гологъзите пускаш" Ами предимно аз я обучих, да. Жената е в Стара Загора и иска да поддържа връзка с роднините у Софията. :1000 (29): Единственият проблем е, че е започнала да става малко пристрастена. Вече като дойда на гости не съм най-важния...Преди мен има компютър и куче. :1000 (29): :1000 (10): ПП: И по темата..И гласът на Гага и на ДЖДЖ ми харесват. ПП2: Глупава, Светулка..Вчера ти гледах снимки с някакъв фен клуб на Малина :1000 (29): :1000 (29): А къде е снимката с барбито, ака ти! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 ПП2: Глупава, Светулка..Вчера ти гледах снимки с някакъв фен клуб на Малина :1000 (29): :1000 (29): А къде е снимката с барбито, ака ти! Тваа не го разбрах нещо Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Тваа не го разбрах нещо СНимката на куклата барби, която е досущ като теб.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Юни 27 Author Report Share Публикувано Юни 27 СНимката на куклата барби, която е досущ като теб.. aaa a.k.a аз ми в профилните и в на стената...най-странните са тия снимки По темата: Много обичам тая песееееен Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 'Technology' е страшно яка, смята ли да я снима ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Юни 28 Author Report Share Публикувано Юни 28 'Technology' е страшно яка, смята ли да я снима ? И на мен ми е супер любима,ама едва ли,щом дори за албума не се дореди...да се надяваме че поне ще влезе в следващия. Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 И на мен ми е супер любима,ама едва ли,щом дори за албума не се дореди...да се надяваме че поне ще влезе в следващия. Никакъв шанс..И на Гага най-добрите й песни не са в албуми, дори не са официални :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 жалко, обожавам я ;х Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 жалко, обожавам я ;х Именно, защото ти я харесваш, затова няма да я снима. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Именно, защото ти я харесваш, затова няма да я снима. млъкни бе :1000 (29): :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rette_mich. Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Лейди Гага харесвам повече,макар че и Джеси е яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Джеси е 100 пъти по готина и талантлива от тая грозна Гарга!Преди Гага ме кефеше,но вече даже не и слушам песните защото за ужасни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.