suspended Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Ами гледай Зайка какво е публикувала.. И аз го мислих за доста известен тоя сериал,почти колкото вампирите обаче май се оказва друго,аз съм на 5 епизод мисля ии ме мързи да си тегля другите,но скоро.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FACHO Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Ами гледай Зайка какво е публикувала.. И аз го мислих за доста известен тоя сериал,почти колкото вампирите обаче май се оказва друго,аз съм на 5 епизод мисля ии ме мързи да си тегля другите,но скоро.. Мен лично,този сериял ми допада много. Даже,почнах да гледам,първо него и после Дневниците. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Ами гледай Зайка какво е публикувала.. И аз го мислих за доста известен тоя сериал,почти колкото вампирите обаче май се оказва друго,аз съм на 5 епизод мисля ии ме мързи да си тегля другите,но скоро.. ми не знам откъде има това инфо, аз знаех, че е на нивото на дневниците като рейтинг, ся не знам... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 И аз го гледах,но последната серия вече не можах да я изтърпя. Толкова сладникав ,ужасен е този сериал. ! Акт*рите са просто ужасни ..... Дано наистина го спрат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Няма да го спират. По The CW той е втори по гледаемост след "Дневниците...". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Няма да го спират. По The CW той е втори по гледаемост след "Дневниците...". В началото беше така, последните 4-5 епизода, дори и повече са с доста нисък рейтинг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 (редактирано) Ами гледай Зайка какво е публикувала.. И аз го мислих за доста известен тоя сериал,почти колкото вампирите обаче май се оказва друго,аз съм на 5 епизод мисля ии ме мързи да си тегля другите,но скоро.. Честно казано аз този сериал много го харесвам и ми е любим.Дразня се от факта,че сега са го спрели .Свали си го,продължавай да го гледаш ще то хареса аз с кеф го гледах още първата серия ми завъртя главата. :1000 (30): Редактирано Март 9 от hrsata Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Е, това е много тъпо, айде да не го спират, на мен сериала много ми харесва. Случайно попаднах на него, обаче е супер готин. Между другото днес имаме нов епизод Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Абе, рейтингът не е чак толкова зле. Върти се около 1,6. Новият епизод не беше кой знае какво, но пък имаше и своите добри моменти. Промото за следващия епизод още ме държи под напрежение. Според вас кой от кръга ще умре? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Според вас кой от кръга ще умре? Ще се моля ден и нощ да е Адам Ама най-вероятно ще е Мелиса, тя е най-безлична и е като второстепенна героиня, а може и Даяна да убият, след раздялата й с Адам и тя е супер безлична. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Ще се моля ден и нощ да е Адам Ама най-вероятно ще е Мелиса, тя е най-безлична и е като второстепенна героиня, а може и Даяна да убият, след раздялата й с Адам и тя е супер безлична. Четох различни спойлери в нета, не знам колко са достоверни, но в тях се казва, че покрай Мелиса ще се развият интересни неща, а Адам и Джейк ще станели приятели... По тази логика няма да е някой от тях. Само да не е Фей, че ще ги разстрелям! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Четох различни спойлери в нета, не знам колко са достоверни, но в тях се казва, че покрай Мелиса ще се развият интересни неща, а Адам и Джейк ще станели приятели... По тази логика няма да е някой от тях. Само да не е Фей, че ще ги разстрелям! След като изгледах епизода си мисля, че за съжаление ще е Фей Ако махнат Фей ме губят като зрител, че и без това последните епизоди само заради нея ги гледам, яко го разводниха. Ама следващият епизод ще е супер интересен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 След като изгледах епизода си мисля, че за съжаление ще е Фей Ако махнат Фей ме губят като зрител, че и без това последните епизоди само заради нея ги гледам, яко го разводниха. Ама следващият епизод ще е супер интересен. Ако убият Фей ще спадне рязко рейтинга - предвиждам го! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Дано убият Каси или Адам, че не мога да ги понасям... Фей е най-яка, а Даяна е страшно красива, дано не убият някоя от тях... Иначе все по-тъп ми се струва сериала, ама го гледам, защото съм го започнала вече, поне до края на сезона ще го изтрая Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Последно ще го спират ли или няма?! Една приятелка ми каза, че чела някъде и май наистина нямало да има втори сезон Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Последно ще го спират ли или няма?! Една приятелка ми каза, че чела някъде и май наистина нямало да има втори сезон Рано е да се каже още, по принцип това се разбира към май месец... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitkobs Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Рано е да се каже още, по принцип това се разбира към май месец... Да няма го обявен нито при спрелите,нито при подновените - http://tvseriesbg.com/podnoveniprekrateni/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Твърде бързо избягаха от интересната линия.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Новият епизод не беше лош, но го правят все по-заплетено, а пък фактически нищо не се случва, сякаш ще имат още 10 сезона. Дано поне, ако го прекратят да измислят някакъв подобаващ край. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Новият епизод не беше лош, но го правят все по-заплетено, а пък фактически нищо не се случва, сякаш ще имат още 10 сезона. Дано поне, ако го прекратят да измислят някакъв подобаващ край. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Вече тотално изгубих интерес, не смятам да гледам новия епизод, а и след като прочетох, че Каси и Фей са сестри ( ) наистина не ми се гледа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Първите коментари в темата са много подвеждащи... изгледах сериала до 13 епизод и нищо не се случи. Уж са вещици, а магии няма.. няма даже някаква интересна любовна история.Нищо не се случва, във всеки епизод загатват за нещо интересно и дотам. Знах си, че до 3-4ти епизод като не ме грабна, трябва да спра да си губя времето.Актьорите са ми доста скучни.. единственно Даяна ми грабна окото.Каси е прекалено сладникава, а Фей ми е много странна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Април 17 Author Report Share Публикувано Април 17 Изгледах всички 18 епизода и сериала ми хареса. Единственото нещо, което ме дразни е, че бавно се развиват нещата. Надявам се да има и 2-ри сезон, че тъкмо се зарибих. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Даяна се оказва сестра на Каси и става типичния сапунски любовен триъгълник - 1 мъж и 2 сестри :1000 (29): Най-неочакваното обаче е това, че Ник е жив. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Последния епизод никак не беше зле, ето че всички очаквахте Фей да е сестрата на Каси, но се оказа Даяна, да видим какво ще стане с Ник, как така се оказа жив. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари