Jump to content

"The Secret Circle" / "Тайният кръг"

Препоръчани коментари

• Отговори 83
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Много добър финал и от "Тайният кръг"! Надявам се следващия сезон да бъде още по-добър. Сега след като се появиха и другите четири деца на Блекуел ще стане интересно. :)
Сподели в други сайтове

Чудя се дали въобще ще го подновят за нов сезон. Така приключи, че епизод 22 може да се приеме и като своеобразен финал. Има отворен край, но не и клифхенгър. Май нарочно го приключиха така- в случай че няма нови епизоди.

Сподели в други сайтове

За мен сериала беше доста затъпял,но последните серии ми харесаха.Доста интересен и непредвидим последен епизод :1000 (33): Бих оставил това за сметка на вампирите :dizzy:

Сподели в други сайтове

http://tvline.com/2012/01/03/2012-renewal-...-on-the-bubble/

Вариантът сериала да продължи е да бъде закупен от друга телевизия.До колкото разбрах това не е невъзможно.Това се е случило с Supernatural,който след първи сезон е бил спрян,но от THE CW са го закупили и ето вече кой сезон си тече.

Сподели в други сайтове

Аз се надявам да го продължат, последният епизод беше супер интересен, а и има какво още да покажат. Според мен Каси ще бъде новият Джон Блакуел, а Адам беше тотално опиянен от силата на черепа и едва ли ще го унищожи. А и с останалите 4 деца ще е адски интересно.

Сподели в други сайтове

Аз се надявам да го продължат, последният епизод беше супер интересен, а и има какво още да покажат. Според мен Каси ще бъде новият Джон Блакуел, а Адам беше тотално опиянен от силата на черепа и едва ли ще го унищожи. А и с останалите 4 деца ще е адски интересно.

Официално е прекратен, за жалост... Остава да се надяваме, че някоя друга телевизия ще го купи, макар да е малко вероятно...

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...