goplay89 Публикувано на Юни 17 Report Share Публикувано на Юни 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Видеото е скучновато, това е ясно, но като че ли Гага имаше нужда от нещо по-просто, нещо по-изчистено. Приятно е за гледане, харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Вижда се,че е толкова скучна без ефекти,само да започне да се държи нормално и ще залезе,там откъдето е изгряла. :roll1: :roll1: :roll1: Ахахаха, Узунова, днес е хубав ден за теб - можеш да плюеш на воля... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Видеото е доста под това, което Гага е предлагала до момента! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 клипчето е тъпичко, ама песента е супер яка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Потресаващо тъп клип, разочарован съм. Песента ми е фаворита от новия диск. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Много тъп клип с доста гафове, поне на 3 места се вижда сянка от камерата и прочие. Никакво развитие, слаб монтаж, скучна ГаГа... Да се стяга за "Американо" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 След Bad Romance и Judas определено съм изненадан от това. Но все пак видеото си е за нея и как се връща там, от където е тръгнала, затова песента си ми остава фаворит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Аз като говоря че 90% хореографите и стилистите и правят клиповете...сама е интересна и разчупена колкото клубна денсърка. Харесва ми атмосферата в клипа иначе. Песента има заряд,кефи ме Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D&G Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Ужасен клип, наистина е под нивото на Гага, като почна клипа си казах супер, но след 2-рата минута ми стана скучен и тъп едва го догледах даже... иначе песента е 6 точки Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Не ми харесва.. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Искахте различна Гага, без излишно парадиране, с нормални ефекти, изчистен клип получихте го и пак недоволни. На мен ми харесва и песента, и клипа именно, защото са супер различни за самата нея! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 http://p2pbg.com/index.php?page=torrent-details http://www.megaupload.com/?d=2VS5A272 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
No OnE Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Добре, че нямах никакви очаквания за клипа... Тоест очаквах точно нещо такова. Определено най-слабия й клип. Голяяяяяяма скука... 5 минути едно и също. Да, различно е за нея, семпло, изчистено, но можеше да изглежда коренно различно. Песента обаче е много добра, макар че е оттегчително дълга. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ToXho Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 След поредица от толкова невероятни клипове с безброй визии и каращите да изтръпваш танции наистина имашаше нужда от точно такъв лекичък и приятен клип. На мен ми харесва и аз очаквах повече, но и на това съм доста доволен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Не съм имал никакви очаквания. Не съм разочарован, че клипът изглежда като ТВ версия. Нека да видим една хубава песен с такъв слаб клип дали ще успее да се реализира докрай. Това е важен момент в кариерата на Гага, защото тук вече трябва да докаже, че е харесвана като изпълнител и репертоар, а не просто като шоу звезда и модна икона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Междудругото подозирам, че това видео може да е стратегия. И без това EFG не беше предвидена за сингъл, а стана само благодарение на силните продажби в iTunes. СЪответно, Гага никога не е залагала на нея. Сега пуска едно скучно видео, занижава очакванията, за да може следващият клип на вече истински желан сингъл да бъде бомба. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Целта на видеото е да постигне илюзия,че е правено през 80-те. Картина,филтри,цветове,камера... В самата песен е използван саксофон-най-наложеният музикален инструмент в инструменталите на песните през 80-те. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Червените фенери ли иска да покаже в клипчето илииииии...?! ;р Но след такъв скъп и голям клип като на Judas време е за нещо спокойно, но песничката е супер яка тъй, че всичко се компенсира ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Малко офтопик,но все пак не намирам темата за live изявите на Гага,а там някой пусна много силно представяне на Poker face. пс Намерих го Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Power Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Червените фенери ли иска да покаже в клипчето илииииии...?! ;р Но след такъв скъп и голям клип като на Judas време е за нещо спокойно, но песничката е супер яка тъй, че всичко се компенсира ... +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.