chipz Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Гигантски сексапил,красота,невероятно шоу и глас! Чак не мога да повярвам,че присъствам и наблюдавам реално истинската семантика на думата -ЗВЕЗДА. Не съм могъл да видя истерията по Майкъл Джексън,нито при Мадона. Това е за първи път - това е Гага! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
No OnE Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Lady Gaga "Born This Way" & "Marry The Night" Children In Need, 2011 UK Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Ноември 19 Author Report Share Публикувано Ноември 19 Изпълнението на Marry the night е толкова добро, че чак ти се струва, че е на плейбек. Гласът й не трепва! Уникална! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
No OnE Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 "Marry The Night" Live @ "Chatty Man" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Точно и аз щях да го пусна. От 4-5 часа го слушам. Просто невероятно изпълнение. Толкова силен и красив глас. :1000 (6): :1000 (6): :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Тази жена няма спиранка. Не знам колко още може да върви нагоре и нагоре и само нагоре! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
No OnE Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Grammy Nominations Concert:"Marry The Night""You and I" feat. Sugarland Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Концерт за номинация на Грами, хората стават на крака, а Гага изпълнява любимата ми песен по най-брутално-перфектния начин до този момент. Дорева ми се от кеф!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
No OnE Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Ellen DeGeneres Show Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Декември 10 Author Report Share Публикувано Декември 10 Едно от най-силните й акустични изпълнения. Фантастичен глас. Имам чувството, че става все по-добра Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.