gogo Публикувано на Юни 30 Report Share Публикувано на Юни 30 Да има тема и за ретро по Планета.Нека да е без излишни коментари. Камелия - Няма да те моля - Гледай Анелия - Прости (програма "Българка" 2003) Гледай Мария - Заклевам те Гледай Глория - Приятелко моя най добра Гледай Валдес и Емилия - Лудост е Гледай Коста Марков - С поглед ме изпий Гледай Галена - Можеш ли Гледай Мая - Уморих се Гледай Нелина - Сънувах те Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitkobs Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 От Планета ХД Анелия - Погледниме в Очите - Лайв 20 години Пайнер Есил Дюран - Нека Лайв 6 години Планета Соня Немска - Накарай ме -Лайв 6 години Планета Елена - Дай ми още - -Лайв 6 години Планета Анелия - Единствен ти-Лайв 6 години Планета Малина - Още палиш-Лайв 6 години Планета Малина - Друг път-Лайв 6 години Планета Жулиета - Дай ми - Планета Хд Ивана - Последна чаша - 6 години Планета Ивана - Парти микс - 6 години Планета Ивана - Шампанско и сълзи - 9 годишни награди на Планета Андреа - Нямам причина 720р Преслава - Пази се от приятелки 720р Преслава - Тази нощ безумна 720р Преслава - Нищо друго - 1080р Галена и Дамян - Сама 720р Десислава - Две сърца 1080р Анелия и Миро - Завинаги Анелия - Единствен ти Райна - Те ме лъжеш най-добре 720р От Планета ХД Ивана - Миг като вечност Емилия - История Нелина - Лека нощ Преслава - Новата ти Илиян - 3-4 Анелия - Дъх Джена - Животът няма втора серия - Планета ХД Яница и Вали - Две в едно - Планета Хд Андреа - Красива лъжа Райна - От утре Траяна - Вземи ме . Планета ХД Анелия - Не поглеждай назад 720р Камелия - Огън Момиче - Тв Версия - Планета Хд Ивана - Последна вечер - Планета ХД Тв версия Преслава и Борис Дали - Бързо ли говоря - Планета ХД Яница - Противоотрова - Планета ХД Тони Дачева - Бедни и Богати - Планета ХД Ивана - Кръв ми капе от сърцето - Планета ХД Вероника - Дом Периньон - 720р Борис Дали - Няма време - Planeta HD Борис Дали - Не си прави труда - Планета Хд Анелия - Обичай ме ремикс - Planeta HD Мария,Илиян и Живко Микс - Само теб Андреа - Моята порода- Планета ХД Бони - Сладък грях - Планета ХД Eлена - Първата последната - Планета Дерби 2008 - Планета ХД Глория - Ако те няма - 20 години Пайнер - Планета ХД Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
sash0 Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Глория - За добро или зло Преслава - Нищо друго 720p Мария - Нещо секси Анелия - Обичай ме 720p Анелия - Искам те 720p Анелия - Само мене нямаш 720p Анелия - Трети път 720p Анелия - Погледни ме в очите (remix) 720p Глория - Очакване 720p Анелия & Миро - Завинаги 720p Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D&G Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 ПРЕСЛАВА "Нищо друго" "И когато съмне" "Не съм ангел" "Последен адрес" "Водка с утеха" (6г. Планета ТВ) "Бързо ли говоря" (feat. Борис Дали) "Първи в сърцето"(feat. Борис Дали - промоция на албума "Пак съм сам") "Нямам право" "Новата ти" "Финални думи" "Дишай" "От добрите момичета" "Моят нов любовник" "Заклевам те" "Лъжа е" ИВАНА "Освободете дансинга" "Аз съм с теб" "Стриптийз" "Парти Микс" (5г. Планета ТВ) Анелия - "Само мене нямаш" Магда - Спаси ме любов (720p) Ивана - Вържи очите ми /720p/ Малина - Нека да не знам /720p./ Малина и Азис - Не знаеш /720p./ Емилия - История - ремикс /720p./ Андреа - Дай ми всичко /720p./ Ивана - Не е ваша работа /720p./ Емилия feat. Sakis Coucos & Bo - Всяка минута /720p./ Есил Дюран - Тръгваш си и ти /720p./ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Райна - "Думите не стигат" Райна - "Добре си, но ще се оправиш" 720p Райна - "Грешка" 720p Райна - "Цип на устата" 720p Райна - "Какъв подарък" 720p Райна - "Хиляди жени" 720p :Vishenka_05: Вероника - Слушай ме, любов 1080p На който не му зарежда vbox7.com - ето и от youtube. Вероника - Слушай ме, любов Татяна - Остани 720p / @Vbox7.com Камелия - Ти си виновен 1080p / @Vbox7.com Давам два линка - на който, откъдето му зарежда. Приятно слушане! 88 - Няма край 1080p 88 - Няма край @ VBOX7.com Приятно слушане Райна - Загуби всичко 720p HD - Vbox7.com Райна - Загуби всичко 720p HD - YouTube.com Райна - "Как" 720p HD / ЛИНК към VBOX7.com Гергана - Върви си 1080p HD / @ Vbox7.com Пожелавам Ви приятно слушане! Анелия - Всичко води към теб 720p HD Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitkobs Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Елена - Безсрамна - Планета ХД Преслава - От добрите момичета - Планета ХД Ивана - Дъжд от Рази - Планета ХД Елена - Не ме лъжи - Планета ХД Нелина - Няма наши,няма ваши - Планета ХД Емилия - Ти си луд - Планета Хд Анелия - Все едно ми е - На живо - Планета ХД Райна - Това ми е специалността - 720р Елена - Не на мене тия - Планета ХД Милко Калайджиев - Прошка - Планета ХД Милко Калайджиев - Ах,какво ми направи - Планета ХД Мария - Моите задръжки - Планета ХД Цветелина Янева - Ранявай ме - Планета ХД Андреа - Само мой -Live - Planeta HD Емилия - Всяка минута - Планета ХД Преслава - Лъжа е - Лайв - Планета ХД Ивана - Полужива - Планета ХД Елена - Под прикритие - Планета ХД Мария - Не те обичам - Planeta HD Милко Калайджиев - Къде си батко - Планета ХД Андреа - Няма те - Планета Хд Камелия - Ти си - Лайф - Планета ХД Димана и Живко Микс - Приключих с теб - Планета ХД Анелия - Продължавам - Планета ХД Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D&G Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Соня Немска - В сряда се приготви /720p./ Амет и 88 - I love you /720p./ Татяна - Всичко е любов /720p./ Глория - Можеш ли да ме обичаш /720p./ Камелия - Къде си ти /720p./ Джена и DJ Живко Микс - Омръзна ми - ремикс /720p./ Анелия - Следа от любовта /720p./ Глория - Намери си майстора /720p./ Глория - Хипноза /720p./ Ивана - Добра среща, приятели /720p./ Десислава - Две сърца /720p./ Вероника - Тежка вечер /720p./ Елена feat. DJ Стамен - Кой ще сложи края /720p./ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Октомври 16 Author Report Share Публикувано Октомври 16 Магда - Случаен флирт Харесайте Мария - Обичай ме така Гледай Мария - За теб Гледай Силвия - Непростимо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Ееее, страхотно! Дано да качат още много други нейни клипове в HD. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Този раздел е само за нови песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Любимата ми нейна песен Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Невероятна е тази песен,ако някои иска клипа с хубаво качество,в 4:3 формат,а не така орязан,да ми пише. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Този раздел е само за нови песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Ивана - Късно е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Камелия - Няма Шега Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Рени - Водопад от любов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Нелина - Три пъти почукай Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Мая и Магапаса - Отминала Любов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Коста Марков - С поглед ме изпии Глория - Дива Нощ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Малина - Дива Страст Камелия - Приказен сън Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Нелина - Пирогов Ивана - Страх ме е Анелия - Чужди Устни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Силвия - Хубава Силвия - Просякиня Силвия - Отиде си Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Есил Дюран - Най Добрият 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Тони Дачева - Преластител Тони Дачева - 7 нощи, 7 дни Тони Дачева - Губя те Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.