.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано на Декември 16 Report Share Публикувано на Декември 16 Britney Spears - "Piece Of Me" [Video] {Официална U.S version} Вritney Spears - "Рiece Оf Мe" [Video] {International Version} Заповядайте и текста на песента придружен с превод на български: I’m Miss American Dream since I was 17-----Аз съм мис американска мечта откакто станах на 17 Don’t matter if I step on the scene-----Без значение дали се качвам на сцената Or sneak away to the Philippines-----Или се крия на Филипините They still gonna put pictures of my derrière in the magazine-----Снимките на дупето ми пак ще са в списанията You want a piece of me?-----Искаш парченце от мен? You want a piece of me…-----Искаш парченце от мен... I’m Miss bad media karma-----Аз съм мис лоша медийна карма Another day, another drama-----Още един ден,още една драма Guess I can’t see the harm-----Явно не виждам нищо лошо в това In working and being a mama-----Да работя и да бъда майка And with a kid on my arm-----И с дете в ръце I’m still an exceptional earner-----Все още съм изключително печеливша You want a piece of me-----Искаш парченце от мен Припев: I’m Mrs. Lifestyles of the rich and famous-----Аз съм г-жа "животът на богатите и известните" (You want a piece of me)-----Искаш парченце от мен I’m Mrs. Oh my God that Britney’s Shameless-----Аз съм г-жа "Боже,какъв срам за Бритни!" (You want a piece of me)-----Искаш парченце от мен I’m Mrs. Extra! Extra! this just in-----Аз съм г-жа "Супер,това е толкова модерно!" (You want a piece of me)-----Искаш парченце от мен I’m Mrs. she’s too big now she’s too thin-----Аз съм г-жа "твърде е едра,сега пък е твърде слаба" (You want a piece of me)-----Искаш парченце от мен I’m Mrs. ‘You want a piece of me?’-----Аз съм г-жа "Искаш парченце от мен" Tryin’ and pissin’ me off-----Опитваш се и успяваш да ме ядосаш Well get in line with the paparazzi-----Е,тогава се нареди зад линията при папараците Who’s flippin’ me off-----Които само ме дебнат Hopin’ I’ll resort to some havoc-----Надяват се да направя някоя глупост End up settlin’ in court-----Няма свободно място в съдебната зала Now are you sure you want a piece of me?-----Още ли си сигурен,че искаш парченце от мен? (you wan' a piece of me...)-----Искаш парченце от мен... I’m Mrs. ‘Most likely to get on the TV for strippin' on the streets’-----Аз съм г-жа "Най-показвана по телевизията разголвайки се на улицата" When getting the groceries, now for real.-----Дори когато пазарувам,наистина Are you kidding me?-----Шегуваш ли се? No wonder there's panic in the industry-----Нищо чудно,че има паника в индустрията I mean, please, do you want a piece of me?-----Хайде,искаш ли парченце от мен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
zuzara Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Много се радвам , че Бритката се завръща така силно ;-) Дано да не е временно Цитирай Report Времето поставя всяко нещо и Всеки на мястото му ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Януари 3 Author Report Share Публикувано Януари 3 Много се радвам , че Бритката се завръща така силно ;-) Дано да не е временно определено няма да е временно Помни ми думата! За следващ сингъл се гласи "Radar", която лично на мен ме кефи, но не толкова колкото например "Get Naked" (I Got A Plan) или пък "Ooh Ooh Baby" . Силно се надявам да клипира тези две песни, ако го направи първите места от класациите не й мърдат Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.