Боби Публикувано Юли 21 Author Report Share Публикувано Юли 21 От снимачната площадка Тя да не е снимала верно Highway Unicorn? :1000 (29): Което мен ме урежда, защото песента е брутално яка...но все пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Да се захваща да прави нови песни като от предния си страхотен албум и тези да ги зарязва, според мен. то освен този, който очакваме в момента, най - много да пусне още един сингъл преди или по средата на турнето и това ще е. Албум с 4 -5 излязли сингъла се счита за реализиран, а и тя до сега е псукала по толкова - The Fame: Just Dance, LoveGame, Poker Face и Paparazzi (Eh Eh е пусната само в Австралия, вместо LoveGame, а Beautiful, Dirty, Rich като част от рекламната кампания за сезона на "Мръсни секси пари"); от The Fame Monster: Bad Romance, Speechless (радио), Telephone и Alejandro) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Утре ще видиш какво се казва хубав клип и красота,и хубава песен. Изобщо не смятам да гледам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Юли 22 Author Report Share Публикувано Юли 22 то освен този, който очакваме в момента, най - много да пусне още един сингъл преди или по средата на турнето и това ще е. Албум с 4 -5 излязли сингъла се счита за реализиран, а и тя до сега е псукала по толкова - The Fame: Just Dance, LoveGame, Poker Face и Paparazzi (Eh Eh е пусната само в Австралия, вместо LoveGame, а Beautiful, Dirty, Rich като част от рекламната кампания за сезона на "Мръсни секси пари"); от The Fame Monster: Bad Romance, Speechless (радио), Telephone и Alejandro) Не и в случая. След The edge of glory, Gaga ще реализира поне още 3 сингъла. До март, април следващата година ще се "храни" с музиката от този албум. Още повече, че тепърва започва турне. BTW, една от новите песни в албума на Шер е подарък от Лейди Гага Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
moonlight Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Не е минал вярвам и 1 месец от новия й клип,даже престанаха да го въртят и тя вече друг клип ще пуска. Това по-зле от нашите фолк певици. И аз съм на същото мнение Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Gaga е казала 9 сингъла, значи ще са девет! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Най-якия клип излезе,друго не ме интересува. Заминавай си в другата тема да си коментираш сама. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
No OnE Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Какво ми хелпваш,тука отдавна знам,че гледате само и харесвате пошлите неща. Слава Богу, по света не мислят така и клипа се харесва. Гледай си изрода и това е. Ти и на красивото, ще кажеш,че не е-да ти имам и обективното мнение. Видяхме колко се харесва и клипа, и Рики, и албума му, дето на награди за латино музика взе само 1 нещастна награда от 5 или 6 категории, в които беше номиниран... Трагедия Вчера са приключили снимките към клипа на "You and I". Гага щяла да свири на пиано на средата на нива с царевици, което никак не ми се връзва с кадрите, на които щяла да бъде русалка.. Клипът щял да излезне, уж, началото на август, по нейни думи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Остават още 6 песни дето ще клипира :-) Според вас кой ще са ? според мен ще пусне тези с най - нисък рейтинг за сингли, като им направи шантави клипове и пърформънси и те ще станат хитове Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Юли 22 Author Report Share Публикувано Юли 22 според мен ще пусне тези с най - нисък рейтинг за сингли, като им направи шантави клипове и пърформънси и те ще станат хитове Което, трябва да й се признае е ебахти и рисковата стратегия. Уникално съм щастлив за You and I - любимата ми Гагина песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Добре бе, има ли някой, който е потвърдил това инфо, че е You and I или просто от някакви спекулации се твърди, защото вече ми писна с това очакване. Харесва ми песента, но не и за сингъл, защото има къде къде по-хубави песни. Искаше ми се да е Highway Unicorn Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 You and I e защото снимките са направени в Небраска,а знаете,че точно в тази песен Гага пее за Небраска. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Леле, Гага ще прави дует със Шер- The greatest thing, вече е почти потвърдено, Шер е съгласна и понеже е идея на Гага, ме съмнява да откаже такава възможност Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Юли 23 Author Report Share Публикувано Юли 23 Леле, Гага ще прави дует със Шер- The greatest thing, вече е почти потвърдено, Шер е съгласна и понеже е идея на Гага, ме съмнява да откаже такава възможност Oще нищо не е потвърдено, но дано се осъществи. Още веднъж, нямам търпение да излезе видеото на You and I..за да млъкнат веднъж завинаги мрънкачите, които твърдят, че Лейди Гага може да пее само лигав поп.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Не мога да я понасям тази, изрод, чудовищееееее, направо лошо ми става като я видя. Много се радвам,че последната й песен вече пада в Билборд Хот 100, Билборд Топ 100, Билборд Борд 100 и Билборд Ориноко-Гвинея-Карибати Чартс, в момента там на първо място е Хосе-Мария Рикиерес-Руки с последния му албум "E me tumbe la Zaika e la loco". Същото така и Талия отбелязва успех, е на както на Рики, на който албума му беше номер 1 27 седмици, пък всички казват, че е така, защото е бил единствения албум, издаден през тия 27 седмици, ама аз не им вярвам. Рики написа в Twitter, че и Сантяго е издал последния си диск тогава, но не е имал успех, но го подкрепя. Важното е тая грозница Гага да пада надолу, вече не е толкова успешна, и "Frio" ще е много по-успешна песен и клип от нейния, където ходи гола по улиците. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Не мога да я понасям тази, изрод, чудовищееееее, направо лошо ми става като я видя. Много се радвам,че последната й песен вече пада в Билборд Хот 100, Билборд Топ 100, Билборд Борд 100 и Билборд Ориноко-Гвинея-Карибати Чартс, в момента там на първо място е Хосе-Мария Рикиерес-Руки с последния му албум "E me tumbe la Zaika e la loco". Същото така и Талия отбелязва успех, е на както на Рики, на който албума му беше номер 1 27 седмици, пък всички казват, че е така, защото е бил единствения албум, издаден през тия 27 седмици, ама аз не им вярвам. Рики написа в Twitter, че и Сантяго е издал последния си диск тогава, но не е имал успех, но го подкрепя. Важното е тая грозница Гага да пада надолу, вече не е толкова успешна, и "Frio" ще е много по-успешна песен и клип от нейния, където ходи гола по улиците. :thumbup1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Това само един простак може да го напише. Поздравления за простотията ти! така изглеждаш отстрани, не е приятна гледка, нали? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Не мога да я понасям тази, изрод, чудовищееееее, направо лошо ми става като я видя. Много се радвам,че последната й песен вече пада в Билборд Хот 100, Билборд Топ 100, Билборд Борд 100 и Билборд Ориноко-Гвинея-Карибати Чартс, в момента там на първо място е Хосе-Мария Рикиерес-Руки с последния му албум "E me tumbe la Zaika e la loco". Същото така и Талия отбелязва успех, е на както на Рики, на който албума му беше номер 1 27 седмици, пък всички казват, че е така, защото е бил единствения албум, издаден през тия 27 седмици, ама аз не им вярвам. Рики написа в Twitter, че и Сантяго е издал последния си диск тогава, но не е имал успех, но го подкрепя. Важното е тая грозница Гага да пада надолу, вече не е толкова успешна, и "Frio" ще е много по-успешна песен и клип от нейния, където ходи гола по улиците. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 режисьор на видеото е Jonas Аkerlund, с когото снима "Paparazzi" и "Telephone", от друга странна още преди да излезе албума Гага каза, че съвсем скоро ще има продължение на "Video Phone" "Telephone", което ме навежда на мисълта, че точно това е идеята на You and I. Само да не е feat. Beyonce Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Юли 25 Author Report Share Публикувано Юли 25 Аз пък смятам, че най-подходящата песен за продължение на Телефон е Americano. Телефон завърши с тях двете на път за Мексико...а Американо е посветена именно на тази страна. И да..ще е много яко Бионсе да се появи в клипа, включително и да бъде feat. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 и на мен нещо не ми се вързва, но не трябва да търсим логика при ГАГА. Но е напълно възможно, защото и Beyonce има да промотира албум.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
No OnE Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 ТУК можете да чуете радио интервю на Гага, в което разказва за клипа на "You and I". Общо взето най-важното, което каза е цитирано в статията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 ЕЕеее евала че е на тая песен! П.П Борисе,тогава някъде трябва да излезе и клипа на Who`s laughing now на JJ и ше има нов рунд хуахах Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Юли 27 Author Report Share Публикувано Юли 27 ЕЕеее евала че е на тая песен! П.П Борисе,тогава някъде трябва да излезе и клипа на Who`s laughing now на JJ и ше има нов рунд хуахах Светулке, за мене рунд няма...И няма и как да има, при положение, че You and I ми е любимата Гагина песен. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.