V O G U E Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 http://www.youtube.com/watch?v=8NK02HXzcPM Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Отвратителна както винаги. Нормално не може да се държи и да изглежда нормално. Кога ще дойде деня,когато телевизиите ще се осъзнаят и ще спрат да я въртят. Като гледам не е далече деня, песента е тъпа,като самата нея,а отделно и няма такава ротация.Най-въртяна си остава Дженифър Лопез с I'm into you. Само не разбирам като не я харесваш какво киснеш само в темите й? Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Нямам право да кажа мнение ли. Клипа не го изгледах дори,то само като му видиш началото и трябва да го забранят да го излъчват. Клипа го превъртях,много шум за нищо,поредното чучело в нейн клип. Дженифър ще я въртят,а Гагата няма да я въртят. :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: Писна ми от теб, няма ли кой да те застреля, баси майката Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Нямам право да кажа мнение ли. Клипа не го изгледах дори,то само като му видиш началото и трябва да го забранят да го излъчват. Клипа го превъртях,много шум за нищо,поредното чучело в нейн клип. Дженифър ще я въртят,а Гагата няма да я въртят. По - добре от един латино гей Дженифър когато ми стигне Гага .. Бааа...много хляб има да яде още Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Странно как зайка си изказва очакваното негативно мнение, но щом ние изкажем нашето за нейното рики веднага трябва да се махаме от темата й. лолололо Като цяло песента е ОК, not my cup of tea, но клипчето е уникално както всеки път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 16 Author Report Share Публикувано Август 16 Не знам какво да кажа...Тъкмо се връщам от море и получавам най-големия подарък. Фантастичен клип, от друга вселена и то на любимата ми песен... Без думи съм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 НЕВЕРОЯТНАААААААААААААААААААААААААААААА.. нямам думи, с които да опиша колко много ми харесва този клип, а да не говорим за песента, която е повече от уникална, харесва ми все повече с всяко слушане, нищо чудно да ми стане по-любима и от най-добрите й песни за мен - Judas и Alejandro :Vishenka_05: жестока е, само това ще кажа.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 16 Author Report Share Публикувано Август 16 Скъпа зайке, това което ти правиш се нарича - спам. Още 1 подобно мнение и пак ще излезеш в почивка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 GaGa започва тотално да откача. То бива, бива да искаш да си оригинален ама това вече е .. нямам думи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Харесва ми,арт работа е,а Гага този път поне изглежда що годе естетично. Малко не схващам символиката на половината неща,но ми стоят добре заедно. Най-вече смисъла на кадрите в импровизираната лаборатория и оня уред за мъчение ли е какво е...100% пак илюминатски работи де :1000 (29): Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
No OnE Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Харесва ми,арт работа е,а Гага този път поне изглежда що годе естетично. Малко не схващам символиката на половината неща,но ми стоят добре заедно. Най-вече смисъла на кадрите в импровизираната лаборатория и оня уред за мъчение ли е какво е...100% пак илюминатски работи де :1000 (29): Четох някакво тълкуване на клипа, което ми се стори 'логично'... На уреда за мъчение пича я ремонтира, защото тя е русалка и иска да я направи човек/робот, за да могат да бъдат заедно/ да стане такава каквато той иска. На пътя е цялата в железа => робот (вече ремонтирана ), и върви към него (от Ню Йорк до Небраска), защото е влюбена . Умиращата Гага с черната коса е олицетворение на Гага преди да стане Гага , тоест Стефани Джерманота вече я няма... А това, че се целува и се обарва със себе си, само че в мъжки образ, е от нейната мисъл, че трябва първо да обикнеш себе си, за да знаеш какво търсиш в любовта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Великолепно,стилно,различно,поднесено по впечатляващ начин.Просто ГаГа :О Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивал.ЪТ Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 Четох някакво тълкуване на клипа, което ми се стори 'логично'... На уреда за мъчение пича я ремонтира, защото тя е русалка и иска да я направи човек/робот, за да могат да бъдат заедно/ да стане такава каквато той иска. На пътя е цялата в железа => робот (вече ремонтирана ), и върви към него (от Ню Йорк до Небраска), защото е влюбена . Умиращата Гага с черната коса е олицетворение на Гага преди да стане Гага , тоест Стефани Джерманота вече я няма... А това, че се целува и се обарва със себе си, само че в мъжки образ, е от нейната мисъл, че трябва първо да обикнеш себе си, за да знаеш какво търсиш в любовта. ААа ремонтирал я :1000 (29): е тогава що го играе се едно я измъчва,обърква аудиторията :1000 (29): Цитирай Report Як за тебе, аз съм виждала много по-хубави момчета от него. На работа момчетата ни-готвачи, които са на 27-28 години са много по-готини. Тук има и готини, но Ивалът не е от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 16 Author Report Share Публикувано Август 16 ААа ремонтирал я :1000 (29): е тогава що го играе се едно я измъчва,обърква аудиторията :1000 (29): Това не е пълната версия на клипа. Предполагам, че доста неща ще станат ясни, като се пусне тя на 18-ти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kadosh Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Евала, клипа е един път просто. Аз съм speechless! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 както винаги за Лейди Гага, този клип е малко страховитно, но ми харесва! тя е Лейди Гага, разбира се! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1364674787 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Харесва ми,арт работа е,а Гага този път поне изглежда що годе естетично. Малко не схващам символиката на половината неща,но ми стоят добре заедно. Най-вече смисъла на кадрите в импровизираната лаборатория и оня уред за мъчение ли е какво е...100% пак илюминатски работи де :1000 (29): накратко - Гага е русалка, влюбва се в човек, който я "ремонтира", става човек, женят се, той умира (началото на клипа, с черното, като вдовица) кадрите с Jo Calderone са: "You will never find what you are looking for in love, if you don’t love yourself.", а кадрите с балета са за шаренията Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Аве гледах клипчето днес няколко път и защо ли имам чувството, че русалката представя самата нея като човек (преди да стане поп икона) просто безобидна, без никаква власт - след което 'този мъж' (или самите й фенове представят този мъж или една друга тайна дума за която не искам да говоря сега - дано се сетите ;р) я прави на робот (което се случва и със самата й кариера в момента) дава й въздух, храна и вода... Тоест слава, пари и власт... - След което се жени за нея и времето показва че я виждаме с черни дрехи на пустия път където е ходила километри (кръвта на глезените)... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 това е хубавото на Гага, че клиповете й не носят еднозначни послания. Но като цяло същинската идея е тази за русалката - човек. За това в началото на клипа показват краката й, после перката. А "роботизиранта" й ръка и краката са нещо като "ето, това ми остана". Иначе и Jo Calderone и Yuyi са алтът его(та?) на Гага, т.е хората които живеят в нея, което пък води до съвсем друго тълкуване... И до колкото разбрах тази версия на клипа ще се излъчва само една седмица по телевизиите, след което в Европа ще пуснат версия, в която ще са само кадрите с пианото и балета (т.е ще е нещо като The Edge of Glory(може би и за това е пак със сива коса и тоалета, с който танцува в хангара е подобен), а в Щатите и Австралия ще се въртят кадрите с историята, който вероятно ще бъдат последователно монтирани Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Gaga открива MTV VMAs Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 19 Author Report Share Публикувано Август 19 Gaga открива MTV VMAs Дано ако пее 1 песен да е You and I, a aко е микс задължително да я включи. ПП: Аз съм най-щастливия фен на Гага - мега здрав клип на любимата му песен, за която никой не очакваше, че ще се сдобие с клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
No OnE Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Промото на Гага за VMA: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chipz Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Грешиш. Голяма част ще гледат наградите само заради Lady Gaga,което автоматично значи,че след изпълнението и просто ще сменят канала. Всъщност след изпълнението и всичко ще изглежда бледо...не разбирам защо кулминацията ще е още в началото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.