Jump to content

Online: Ricky Martin Ft. Wisin Y Yandel - Frio

Препоръчани коментари

Най-якия клип и рекорд- само положителни коментари и само едно нехаресване. Е това се казва клип- красива сграда,красива гледка-красив модел и като прибавим и Рики колко е готин,какво друго да искаш. Никакви Гаги не могат да се сравнят с този клип-естествено,че ще има само положителни коментари.

Рекорд? Рики - красив? :1000 (10):

Ти - нещо, а? :wacko: :wacko: :wacko:

Сподели в други сайтове

Е това се казва клип- красива сграда,красива гледка-красив модел и като прибавим и Рики колко е готин,какво друго да искаш.

Всичко е красиво, натруфено и лишено от смисъл. Типичния чалга клип. :)

Да, рекорд е,защото допреди малко само харесвания и нито едно нехаресване. Има само 2 нехаресвания,а харесванията са много повече. И да,готин си е Рики, като не ти харесва, не ме интересува какво мислиш въобще. Отдавна се знае,че тука не харесвате стойностните неща,ами Гаги и тем подобни изроди.

Нещо да кажеш-105 харесвания и само 2 нехаресвания,само положителни коментари и само 2 отрицателни коментара и харесванията ще се увеличават.

Ми как да има нехаресвания бе, Зайо, кой луд би си пуснал клип на Рики, освен негов фен?!

Сподели в други сайтове

Нещо да кажеш-105 харесвания и само 2 нехаресвания,само положителни коментари и само 2 отрицателни коментара и харесванията ще се увеличават.

хахахах, ми не е като да няма - к'во ми се плюнчиш... :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Всичко е красиво, натруфено и лишено от смисъл. Типичния чалга клип. :)

Страхувам се да прочета к'во ше ти отговори за т'ва!!! :roll1: :roll1: :roll1: :roll1: :roll1:

Сподели в други сайтове

За разлика от другите клипове,които имат много повече нехаресвания,въпреки,че харесванията са повече, тук харесванията са двойно повече,ама то кога ли ще го признаеш,че клипа се харесва.

слушай ве, смени си ника от zai4eto82 на kon4eto82 - нема такъв кон с капаци като теб в тоя форум! :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Я не ми сравнявай този клип с чалга клип,защото няма нищо общо,разбра ли. Това е върха на простотията и наглостта да го кажеш,как не те е срам. Такъв хубав клип и да нашишеш такива глупости. И клипа мога да ти кажа,че се харесва не само от фенове на Рики. Не можете тука да признаете,че клипа се харесва от хората,ще се пукнете от яд,ей. Ама ако беше Гагата-веднага ще се съгласите с всичко,ако ще и най-големия боклук да пусне,на черното ще кажете бяло. НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО, КОЛКО СТЕ СЛЕПИ И ГЛУХИ ЗА ХУБАВОТО! ПРОМИТИ МОЗЪЦИ! ТОВА СТЕ ВИЕ.

ааааааааааааааааааааааааа

ааааааааааааааааа

ааааааааааааааааааааааааааааааааа

Васе, закова те!!! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

узунова, тва болднатото го изтъкваш всеки път - докажи го!!! :1000 (24):

Сподели в други сайтове

Я не ми сравнявай този клип с чалга клип,защото няма нищо общо,разбра ли. Това е върха на простотията и наглостта да го кажеш,как не те е срам. Такъв хубав клип и да напишеш такива глупости. И клипа мога да ти кажа,че се харесва не само от фенове на Рики. Не можете тука да признаете,че клипа се харесва от хората,ще се пукнете от яд,ей. Ама ако беше Гагата-веднага ще се съгласите с всичко,ако ще и най-големия боклук да пусне,на черното ще кажете бяло. НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО, КОЛКО СТЕ СЛЕПИ И ГЛУХИ ЗА ХУБАВОТО! ПРОМИТИ МОЗЪЦИ! ТОВА СТЕ ВИЕ. Отдавна нямате вкус, това се знае,след като слушате изроди като Гагата,която се прави на не знам си какво, как може да харесате нещо нормално и красиво и песен за любов,просто сте на друга планета. Харесвайте си изродите.

Думата ти е закон за мен.

Свястно момиче си, но начинът ти на изразяване е на ниво трети клас. Съжалявам, че не мога повече да участвам в "спора", просто не владея методите ти.

Сподели в други сайтове

Благодаря за споделеният Линк към ribaton . :)

Специално за колежката zai4eto82 преработен вариант . :)

http://www.megaupload.com/?d=XGOOJ3ER - Ricky Martin ft. Wisín & Yandel - Frío (Full-HD1080P) by Dj Rocky [DVD NTSC Large] - 174 MB

С Уважение : Пепи
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...